Πείτε για Still Life ρε
Μόλις διάβασα ότι βγαίνει τουνγκούσκα 2 όπου να ναι και χάρηκα
Πείτε για Still Life ρε
Μόλις διάβασα ότι βγαίνει τουνγκούσκα 2 όπου να ναι και χάρηκα
Πολύ ωραίο, κατέβασε το άφοβα.Originally Posted by Phantom Duck
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
Originally Posted by Phantom Duck
Ούτε καιγώ τόχα ακουμπήσει (αν και ήταν στην 2play-list), όταν άρχισα το στιλ
Κατεβαίνει το tunguska.
Είδα σκρινς, διάβασα και λίγο υπόθεση (νταξ, από το όνομα ψιλοκαταλάβαινες) και με κέρδισε.
Σιντάρετε ρε μπρόκολα.
[quote=Phantom Duck][/quote:2kylx0g6]Originally Posted by "Phantom Duck":2kylx0g6
Ναι. Δεν έχω παίξει το Post Mortem καν, έτσι κι αλλιώς. Δεν θυμάμαι να έχει καμία συγκεκριμένη αναφορά στο PM.
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
[quote=Deggial]Ναι. Δεν έχω παίξει το Post Mortem καν, έτσι κι αλλιώς. Δεν θυμάμαι να έχει καμία συγκεκριμένη αναφορά στο PM.[/quote:17ruzpqc]Originally Posted by Phantom Duck
mia apo ta idia, to still life epese kata tixi sta xeria mou, kai to post mortem den eixa idea oti ipirxe. Ap'oti ksero pantos apla moirazontai ton idio protagonisti, xoris kamia alli anafora.
Itan na vgei kai to 2, alla ekleise i etaireia ligo prin kikloforisei gamo tin trela mou
me psisate kai katevazo Post Mortem
gmt 3 mathimata gia ptixio kai den tha ta peraso to ksero
eimai kaidi
Originally Posted by H.
argisa alla to ida eftixos, opte thes eimai lefteros ego na se dikso kolpakia
το Still Life 2 θα βγει τελικά. γύρω στο νοέμβριο του 2008 : DD
ΘΑ ΧΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩΣΕ ΤΟ 1 ZOML
True Metal Or No Metal At All
ante na doume
Ξανάρχισα το Fallout 2. Προφανώς, υπάρχουν easter eggs που δεν τα γνώριζα, και επειδή το Fallout 3 έχει ακόμη μέλλον, είπα να κάνω ζέσταμα για να μην ξεχάσω.
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.
bump
Μετά τα πρώτα φοιτητικά μου χρόνια ξαναέλιωσα στο fate
Τι ξέθαμα μετά απο τέσσερα χρόνια. Ξανάπιασα τώρα στις γιορτές το Fallout 1 και ΝΤΑΜ ΝΤΑΜ ΝΤΑΜ, το Hero Quest (ναι, το αρχαίο).
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.