Το είχα βγάλει με τη βοήθεια του HijackThis και Vundofix. Δες κι εδώ to ποστ #4.Originally Posted by Mitsmann
Το είχα βγάλει με τη βοήθεια του HijackThis και Vundofix. Δες κι εδώ to ποστ #4.Originally Posted by Mitsmann
Ναι, είναι στη σουίτα σι ες τρία μαζί με ντριμγουίβερ φότοσοπ κουλουπού.Originally Posted by ikonoklast
Δεν είναι καθόλου εύχρηστο όμως..
Όσο για ajax έχω παραγκείλει αυτό, οπότε έχω μια βάση.
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Viruses/Spyware/Malware, preliminary removal instructions
http://www.techspot.com/vb/topic58138.html
τον γαμησα τον ΜΠΟΥΣΤΗ.
Χρησιμοποιησα το προγραμματακι RegRun και του γαμησε το κωλαρακι, βιαια και αναλικά προβλεπομενα.
Και ενω οπως εχω πει (στο αθλετικς που δε διαβαζετε ΦΛΩΡΟΙ) οτι δε μ αρεσει η φραση και η κουλτουρα πισω απ αυτη, ειναι ωρα να τη χρησιμοποιησω.
"Τρογιαν?????? ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!"
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Για πείτε κάναν καλό τίτλο για PS2. Και μην μου πείτε καμιά πίππα τύπου Γκιτάρ Χίρο κλπ. Κάτι σε φάση Assassin's Creed, God Of War και τέτοια. Και έχουμε και κάνα διπλό, ακόμη πιο μέταλ. Α, και το Grand Theft Auto είναι banned.
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.
Πώς απενεργοποιώ το Windows Update;
this is radio freedom.
Πίνακας Ελέγχου ~> Κέντρο Ασφάλειας ~> Αυτόματες Ενημερώσεις![]()
Sta windows , otan bazeis adranopoihsh pws to apenergopoieis meta?
Pathse h adelfh mou sta vista pou exei , alla den mporei na to apenergopoihsei , oute otan 3ana kanei re boot.
exei mia blank o8onh en olighs.
upcoming game
http://www.youtube.com/watch?v=2WYH2sFCGvE
jack black,metal
τπτ αλλο
mlkia, den tha vgei gia pc?
γεια. κατέβασα το raster design για να κάνω μια πουτσοεργασία που θέλω και το αρχείο είχε μέσα πολλά πολλά μικρότερα ραρ αρχεία, οπότε τα έκανα μια αποσυμπίεση και μου προέκυψαν 2 αρχεία, το ένα με κατάληξη .bin (γύρω στα 700μγβ) και ένα .cue (ενός κβ)![]()
για κπ περίεργο λόγο το ΑνΑθεΜατιΣμΕνΟ πισί μου τα έβαλε να ανοίγουν με το vlc![]()
![]()
![]()
πείτε με σας παρακαλώ τι να κάνω για να εγκαταστήσω το πρόγραμμα, να μάθω την άσκησή μου και να περάσω το μάθημά μου. επείγομαι. και θένξ![]()
Πρόκειται για image files που είτε 8α κάψεις σε ένα cd και έπειτα 8α εγκαταστήσεις είτε 8α ανοίξεις με κάποιο πρόγραμμα σαν το daemon tools κάνοντας mount το .bin και έπειτα 8α εγκαταστήσεις.
σε μερσώ πολύ πολύ.
CPU λοιπόν.
Ξέρετε τι παίζει ανάμεσα σε Intel και AMD αυτό το καιρό;
Είμαι ανάμεσα σε Athlon 64 X2 5200 (2.6GHz) και Intel Core Duo 2 4600 (2,40Ghz) αλλά έχω μείνει πίσω στις εξελίξεις και δεν έχω ιδέα. Υπ'όψην πως έχουμε τα games κατα νου.
Πείτε και 2 λογάκια αν θέλετε ε![]()
Το σάιτ ήταν ράντομ επιλογή btw, μην αρχίσετε τις βλακειούλες. θενξ
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Έλα μην ντρέπεστε![]()
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka