Na pate nautiko, giati sthn aeroporia exoun meiw8ei oi strateusimoi kai peftei polu phkshmo.
Και να παίξεται και Ναυμαχία ε
http://www.cosmo.gr/flashgames.aspx?choice=2222
αντε γαμησου ρε βυσμα.!Originally Posted by Coil
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Mοχοχοχοχο το χαρτί μου ήρθε αυλώνα μαυροσκούφης κατι τέτοιο... απλά άκουσα ότι ήταν πήξιμο και έλεγα που στον μπούτσο είναι η χαρά. Να μαθουμε τίποτης...Originally Posted by freak brother
Originally Posted by Blindgeo
ρίξε info Στην πάρνηθα γιατι ποιάνεται παραμεθώριος? Το έχω ακούσει και για ένα άλλο στρατόπεδο... πως στον πούτσο γίνεται αυτό?
Δεν στρατοκαυλώνει (αν και συμβαίνει αυτό ενίοτε), απλώς αν ακούς όλους να χρησιμοποιούν αυτές τις λέξεις, κολλάς χωρίς να το αντιληφθείς και γίνεσαι ένα και το αυτό. Αλλωστε και ο Στιλ Ασάσιν μία-μία βλέπω ότι τις μετράει τις μέρες, τι πολεμική μηχανή και κουραφέξαλα;Originally Posted by Candiru
Deep in the night
underneath the darkest skies
searching for a sign or some distant light
Screaming yet unheard
repeating every line
and every final word
They remain, they remain
you still remain
All these words and memories
and everything you were to me
they remain, they remain
you still remain
ναι ρε. αφου π.χ. ο . οταν πηγε στρατο δεν ηταν ενας ΜΑΧΗΤΗΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ και ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΙΚΟΣ ΠΟΡΘΗΤΗΣ?
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Απο Νοέμβριο 1999 μέχρι Άυγουστο 2001. Ίσα που το πρόλαβα βασικά. Παροπλίστικε το 92 (μαζί με το Βέλος αν δεν κάνω λάθος, που τώρα είναι στο Τροκαντερό) και το πήραν εκέι τέλη 99 αρχές 2000. Βασικά, πρέπει να το πήραν μερικούς μήνες μετά το μιλλένιουμ. Παραπάνω λέει ότι παροπλίστικε το 92, όχι πουλίθηκε το 92Originally Posted by inhalexhale
![]()
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.
H Parnh8a einai parame8wrios gia thn aeroporia(ekei yphrethsaOriginally Posted by Coil
) alla paizoun polles apospaseis 30-60 hmerwn se ekswtika merh opws zhros(oropedio lasi8iou-afrikh) moustako(nomos xaniwn), Kw, Lhmno ktl.Pantws san monada gamaei (kai san eksodous) h toulaxiston gamage otan hmoun egw ekei.
Those little demons ain't the reasons for the bruises on your soul you've been neglecting
You'll never lose your mind as long as you're heart always reminds you where you left it
And don't ever let them make you feel like saying what you want is unbecoming
If you were supposed to watch you're mouth all the time I doubt your eyes would be above it
wbrb δεν εχει πια καραβια για τους ναυταιους. το χειροτερο που μπορεις να παθεις ειναι να πας σε καμια μιζερομοναδα να παιζεις 1-1. ουκ και τετοια μονο για τους μονιμους. και τωρα κανανε παραμεθωριο και το κε παλασκα (δεν ξερω για ολο τον καραμανγκα)
btw το βελος ειναι το διδυμο αδελφακι του λεων-πειραμα της φιλαδελφειας και το κρατανε για μουσειο διπλα απο το αβερωφ.
poios eisai esy, poy irthes edw, se mas na kaneis plaka, ante spase re malaka.
eisai zhmia den pairneis mia, alloy na pas gia traka, ante spase re malaka (spase, spase)
vasika na poyme h megalh fash ginete sto ante spase re malaka, poly stixos etsi?
Βασικά το Λέων ήταν αδελφό καράβι με τα Ιέραξ, Αετός και Πάνθηρ. Αδελφά πλοία του Βέλους ήταν τα Θύελλα, Σφενδόνη, γενικά τα Α/Τ τύπου Fletcher. Και για την ακρίβεια, εκεί που έχει το Βέλος τους τορπιλοσωλήες, το Θύελλα, είχε άλλο ένα κανόνι των 5 ιντσών. Τα Θηρειόπλοια/Ξιφιόπλοια δεν θυμάμαι τι τύπος ήταν, ξέρω πάντως ότι ήταν Αντιτορπιλικά συνοδείας και δεν είχαν βαρύ οπλισμό (ή θωράκιση όπως τα Fletcher). Και ήταν και αρκετά μικρότερα. Βέβαια, κυκλοφόρησε η φήμη ότι το πέιραμα είχε γίνει όντως στο Βέλος, και όχι στο Λέων και είπαν μαλακίες για να θολώσουν τα νερά. Αυτό ήταν ατάκα μπαμπά ενός κληρούχα μου, που ήταν μονιμάς, και υπηρετούσε στο Θύελλα, όταν υπηρέτησε και ο πατέρας μου.
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.
θα περάσεις καΛά κι εσύOriginally Posted by Coil
![]()
Rock or Nothing
τον καθενα τον πορώνει ανάλογα με τον χαρακτήρα του. Για να το αναλύσω περισσότερο δεν έχω χρόνο, άλλους τους στρατογκαβλώνει μόνο επιφανειακά χωρίς να θέλουν να ονειρελυονται μάχες, κλπ, άλλους τους συνεπαίρνει περισσότερο. Ο ίδιος ο θεσμός είναι που έχει τέτοια χαρακτηριστικά. Αυτά τα χαρακτηριστικά από τον καθένα προσλαμβάνονται και χρησιμοποιούνται τελείως διαφορετικά στον κάθε φαντάρο.Originally Posted by eleventh guardian
Ξέρετε γιατί όταν κάνετε μπάνιο στον Αμαζόνιο πρέπει να φοράτε... προφυλακτικό;
http://www.trollart.com/sound/candiru/index.html
http://rockandecology.blogspot.com/
τουλαχιστον ομως εχουμε μια καλοκουρδισμενη, φρεσκολαδωμενη ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΑΠΟ ΜΑΧΗΤΕΣ.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."