Page 90 of 301 FirstFirst ... 40808889909192100140190 ... LastLast
Results 1,336 to 1,350 of 4511

Thread: Me pairnoun fantaro

Pethidine Blindgeo's Avatar

Na pate nautiko, giati sthn aeroporia exoun meiw8ei oi strateusimoi kai peftei polu phkshmo.

Forever Failure geologiko_karoto's Avatar

Και να παίξεται και Ναυμαχία ε

http://www.cosmo.gr/flashgames.aspx?choice=2222

Senior Member Daffy's Avatar

Quote Originally Posted by Blindgeo
    Na pate nautiko, giati sthn aeroporia exoun meiw8ei oi strateusimoi kai peftei polu phkshmo.

Senior Member freak brother's Avatar

Quote Originally Posted by Coil
    Στο θέμα μας κύριοι...

Ο wbrb λέει ναυτικό... καλή φάση ακούγετε δεν το είχα σκεφθει είχα στο μυαλό μου ότι αεροπορία ειναι η καλύτερη φάση. Εκεί παραμεθώριο που έχει?
    αντε γαμησου ρε βυσμα.!
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Pethidine Blindgeo's Avatar

Aeroporia kaneis parame8wrio kai sthn Parnh8a.

Senior Member Coil's Avatar

Quote Originally Posted by freak brother
    Στο θέμα μας κύριοι...

Ο wbrb λέει ναυτικό... καλή φάση ακούγετε δεν το είχα σκεφθει είχα στο μυαλό μου ότι αεροπορία ειναι η καλύτερη φάση. Εκεί παραμεθώριο που έχει?
    αντε γαμησου ρε βυσμα.!
    Mοχοχοχοχο το χαρτί μου ήρθε αυλώνα μαυροσκούφης κατι τέτοιο... απλά άκουσα ότι ήταν πήξιμο και έλεγα που στον μπούτσο είναι η χαρά. Να μαθουμε τίποτης...

ρίξε info Στην πάρνηθα γιατι ποιάνεται παραμεθώριος? Το έχω ακούσει και για ένα άλλο στρατόπεδο... πως στον πούτσο γίνεται αυτό?
    People`s Unhappiness Has The Taste Of Mercy...

Quote Originally Posted by Candiru
    έτσι ακριβώς είναι, ο στρατός πορώνει και στρατογκαβλώνει,
    έστω και μόνο στην διάρκεια της θητείας,
    όταν λέω εγώ ότι σε κάνει πολεμική μηχανή λέω μαλακίες.
    Δεν στρατοκαυλώνει (αν και συμβαίνει αυτό ενίοτε), απλώς αν ακούς όλους να χρησιμοποιούν αυτές τις λέξεις, κολλάς χωρίς να το αντιληφθείς και γίνεσαι ένα και το αυτό. Αλλωστε και ο Στιλ Ασάσιν μία-μία βλέπω ότι τις μετράει τις μέρες, τι πολεμική μηχανή και κουραφέξαλα;
    Deep in the night
    underneath the darkest skies
    searching for a sign or some distant light
    Screaming yet unheard
    repeating every line
    and every final word

They remain, they remain
    you still remain
    All these words and memories
    and everything you were to me
    they remain, they remain
    you still remain

314222 Mitsmann's Avatar

ναι ρε. αφου π.χ. ο . οταν πηγε στρατο δεν ηταν ενας ΜΑΧΗΤΗΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ και ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΙΚΟΣ ΠΟΡΘΗΤΗΣ?
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

O Mikros K8oulou When Black Roses Bloom's Avatar

Quote Originally Posted by inhalexhale
    Wraies oles oi istories klp alla:

Quote Originally Posted by Wikipedia
    It was disarmed in November 1992 and later in November 1999 it was sold as scrap to Pireaus based V&J SCRAPMETAL TRADING L.T.D.
    WBRB pote ston poutso yphrethses?
    Απο Νοέμβριο 1999 μέχρι Άυγουστο 2001. Ίσα που το πρόλαβα βασικά. Παροπλίστικε το 92 (μαζί με το Βέλος αν δεν κάνω λάθος, που τώρα είναι στο Τροκαντερό) και το πήραν εκέι τέλη 99 αρχές 2000. Βασικά, πρέπει να το πήραν μερικούς μήνες μετά το μιλλένιουμ. Παραπάνω λέει ότι παροπλίστικε το 92, όχι πουλίθηκε το 92
    Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.

Senior Accountant Rush's Avatar

Στο θέμα μας κύριοι...

αντε γαμησου ρε βυσμα.!
    Mοχοχοχοχο το χαρτί μου ήρθε αυλώνα μαυροσκούφης κατι τέτοιο... απλά άκουσα ότι ήταν πήξιμο και έλεγα που στον μπούτσο είναι η χαρά. Να μαθουμε τίποτης...

ρίξε info Στην πάρνηθα γιατι ποιάνεται παραμεθώριος? Το έχω ακούσει και για ένα άλλο στρατόπεδο... πως στον πούτσο γίνεται αυτό?
    H Parnh8a einai parame8wrios gia thn aeroporia(ekei yphrethsa ) alla paizoun polles apospaseis 30-60 hmerwn se ekswtika merh opws zhros(oropedio lasi8iou-afrikh) moustako(nomos xaniwn), Kw, Lhmno ktl.Pantws san monada gamaei (kai san eksodous) h toulaxiston gamage otan hmoun egw ekei.
    Those little demons ain't the reasons for the bruises on your soul you've been neglecting
    You'll never lose your mind as long as you're heart always reminds you where you left it
    And don't ever let them make you feel like saying what you want is unbecoming
    If you were supposed to watch you're mouth all the time I doubt your eyes would be above it

Senior Member

wbrb δεν εχει πια καραβια για τους ναυταιους. το χειροτερο που μπορεις να παθεις ειναι να πας σε καμια μιζερομοναδα να παιζεις 1-1. ουκ και τετοια μονο για τους μονιμους. και τωρα κανανε παραμεθωριο και το κε παλασκα (δεν ξερω για ολο τον καραμανγκα)

btw το βελος ειναι το διδυμο αδελφακι του λεων-πειραμα της φιλαδελφειας και το κρατανε για μουσειο διπλα απο το αβερωφ.
    poios eisai esy, poy irthes edw, se mas na kaneis plaka, ante spase re malaka.

eisai zhmia den pairneis mia, alloy na pas gia traka, ante spase re malaka (spase, spase)

vasika na poyme h megalh fash ginete sto ante spase re malaka, poly stixos etsi?

O Mikros K8oulou When Black Roses Bloom's Avatar

Βασικά το Λέων ήταν αδελφό καράβι με τα Ιέραξ, Αετός και Πάνθηρ. Αδελφά πλοία του Βέλους ήταν τα Θύελλα, Σφενδόνη, γενικά τα Α/Τ τύπου Fletcher. Και για την ακρίβεια, εκεί που έχει το Βέλος τους τορπιλοσωλήες, το Θύελλα, είχε άλλο ένα κανόνι των 5 ιντσών. Τα Θηρειόπλοια/Ξιφιόπλοια δεν θυμάμαι τι τύπος ήταν, ξέρω πάντως ότι ήταν Αντιτορπιλικά συνοδείας και δεν είχαν βαρύ οπλισμό (ή θωράκιση όπως τα Fletcher). Και ήταν και αρκετά μικρότερα. Βέβαια, κυκλοφόρησε η φήμη ότι το πέιραμα είχε γίνει όντως στο Βέλος, και όχι στο Λέων και είπαν μαλακίες για να θολώσουν τα νερά. Αυτό ήταν ατάκα μπαμπά ενός κληρούχα μου, που ήταν μονιμάς, και υπηρετούσε στο Θύελλα, όταν υπηρέτησε και ο πατέρας μου.
    Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

Στο θέμα μας κύριοι...

αντε γαμησου ρε βυσμα.!

θα περάσεις καΛά κι εσύ
    Rock or Nothing

Τσουνάμι σε φλυτζάνι Candiru's Avatar

Quote Originally Posted by eleventh guardian
    Quote Originally Posted by Candiru
    έτσι ακριβώς είναι, ο στρατός πορώνει και στρατογκαβλώνει,
    έστω και μόνο στην διάρκεια της θητείας,
    όταν λέω εγώ ότι σε κάνει πολεμική μηχανή λέω μαλακίες.
    Δεν στρατοκαυλώνει (αν και συμβαίνει αυτό ενίοτε), απλώς αν ακούς όλους να χρησιμοποιούν αυτές τις λέξεις, κολλάς χωρίς να το αντιληφθείς και γίνεσαι ένα και το αυτό. Αλλωστε και ο Στιλ Ασάσιν μία-μία βλέπω ότι τις μετράει τις μέρες, τι πολεμική μηχανή και κουραφέξαλα;
    τον καθενα τον πορώνει ανάλογα με τον χαρακτήρα του. Για να το αναλύσω περισσότερο δεν έχω χρόνο, άλλους τους στρατογκαβλώνει μόνο επιφανειακά χωρίς να θέλουν να ονειρελυονται μάχες, κλπ, άλλους τους συνεπαίρνει περισσότερο. Ο ίδιος ο θεσμός είναι που έχει τέτοια χαρακτηριστικά. Αυτά τα χαρακτηριστικά από τον καθένα προσλαμβάνονται και χρησιμοποιούνται τελείως διαφορετικά στον κάθε φαντάρο.
    Ξέρετε γιατί όταν κάνετε μπάνιο στον Αμαζόνιο πρέπει να φοράτε... προφυλακτικό;

http://www.trollart.com/sound/candiru/index.html

http://rockandecology.blogspot.com/

314222 Mitsmann's Avatar

τουλαχιστον ομως εχουμε μια καλοκουρδισμενη, φρεσκολαδωμενη ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΑΠΟ ΜΑΧΗΤΕΣ.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."