Page 87 of 301 FirstFirst ... 3777858687888997137187 ... LastLast
Results 1,291 to 1,305 of 4511

Thread: Me pairnoun fantaro

Λοιπόν, κοιτάχτε να δείτε τι γίνεται.

Οταν παίρνεις αναβολή λόγω σπουδών, ο στρατός υποτίθεται ότι ελέγχει αν έχεις κάνει σωστή χρήση της αναβολής. Δηλαδή αν πράγματι παρακολουθείς τις σπουδές σου. Κι εγώ που είχα περάσει σε ΑΕΙ, θυμάμαι ότι μου είχαν πει να πηγαίνω να δίνω τουλάχιστον ένα μάθημα ανά εξάμηνο για να μην έχω προβλήματα. Οπως και έκανα (στην αρχή δηλαδή παρακολουθούσα κανονικά και πέρναγα και μαθήματα, μετά τα παράτησα). Αν έχεις κάνει το ίδιο στη σχολή που ήσουν, πηγαίνεις τώρα να πάρεις μία βεβαίωση ότι όντως παρακολουθούσες κάθε εξάμηνο τη σχολή και θα είσαι ΟΚ.

Αν δεν παρακολουθούσες και δεν μπορείς να δικαιολογήσεις την σωστή χρήση της αναβολής, τότε θα φας ένα όμορφο δεκάμηνο πρόσθετης θητείας, το οποίο φυσικά εξαγοράζεται (και δεν είναι ακριβό, αλλά όσο να 'ναι γιατί να πληρώσεις
    Deep in the night
    underneath the darkest skies
    searching for a sign or some distant light
    Screaming yet unheard
    repeating every line
    and every final word

They remain, they remain
    you still remain
    All these words and memories
    and everything you were to me
    they remain, they remain
    you still remain

Senior Member wom's Avatar

(Με την επιφυλαξη να εχουν γινει αλλαγες απο τοτε που ξεμπερδεψα.)

Το χαρτι πρεπει να το πας, θα ζητησεις απο την γραμματεια πιστοποιητικο με αρχικο εξαμηνο εγγραφης + οτι συνεχισες τις εγγραφες. Επισης εξεταζουν αν ειχες επιτυχει σε τουλαχιστον ενα μαθημα το χρονο (σαν αποδειξη οτι οντως σπουδαζες)

Εαν τελος παντων δεν τους αρεσουν τα χαρτια σου, υπαρχει καποια ποινη την οποια εξαγοραζεις με χρημα. Και δεν υπηρετεις παραπανω.
    section .text
    global _start
    _start:
    xor ebx, ebx
    mov eax, ebx
    inc eax
    int 80h
    ret

Quote Originally Posted by wom
    Επισης εξεταζουν αν ειχες επιτυχει σε τουλαχιστον ενα μαθημα το χρονο (σαν αποδειξη οτι οντως σπουδαζες)
    Ετσι μου λέγαν κι εμένα αρχικά, αλλά δεν ισχύει γιατί μπορεί κάποιος να είναι μπούφος και όσο και να προσπαθεί να μην περνάει κανένα μάθημα. Αυτό όμως δεν μπορεί να στέκει ως λόγος για την απώλεια της φοιτητικής ιδιότητας. Και το λέω εγώ γιατί υπήρξαν εξάμηνα που δεν πέρασα μάθημα (όχι γιατί ήμουν μπούφος φυσικά αλλά επειδή δεν ασχολήθηκα ) και δεν είχα πρόβλημα.
    Deep in the night
    Screaming yet unheard
    repeating every line
    and every final word

They remain, they remain
    you still remain
    they remain, they remain
    you still remain

314222 Mitsmann's Avatar

ΤΙ ΔΕΚΑΜΗΝΟ ΡΕ???????????????
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

O Mikros K8oulou When Black Roses Bloom's Avatar

Τον κολάτσισες?
    Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.

Δεν είμαι και απόλυτα βέβαιος για το πόσοι είναι οι μήνες, έτσι μου έχει πει ένας γνωστός μου (που έφαγε δεκάμηνο -και πλήρωσε βέβαια- πριν αρκετά χρόνια). Πάντως δεν είναι κανά τεράστιο ποσό, γύρω στα 250 ευρώ νομίζω.
    Deep in the night
    Screaming yet unheard
    repeating every line
    and every final word

They remain, they remain
    you still remain
    they remain, they remain
    you still remain

Senior Member wom's Avatar

11th, ναι ετος ειπα που σημαινει 3+ εξαμηνα αν και δεν το ελεγχουν και τοσο αυστηρα. Και ενα εργαστηριο πχ αν μπορεις να αποδειξεις οτι παρακολουθησες εισαι οκ, αλλιως πχ πως θα σου δωσει η γραμματεια χαρτι οτι οντως εισουν εκει?

Θελουν να πιασουν εαν απλως κανεις εγγραφες και δεν εχεις πατησει ποτε ουτε σε εξεταστικη ουτε πουθενα.

Στην περιπτωση αυτη "μπουφος" η οχι, σου λενε "ας εκοβες την αναβολη να μας ερθεις".

Και για ολα τα παραπανω αποφασιζει ο στρατολογος που θα δει τον φακελο σου.

Εαν θυμαμαι καλα v*6μηνα ειναι (αναλογα την περιπτωση) και τα ριχνουν αρκετα ευκολα (γιατι ολοι το πληρωνουν και βγαζουν χρημα). Συναντησα αρκετες περιπτωσεις τετοιες στην θητεια μου.
    section .text
    global _start
    _start:
    xor ebx, ebx
    mov eax, ebx
    inc eax
    int 80h
    ret

http://www.omhroi.gr/modules.php?op=mod ... &forum=2&4

Θρεντ του 2004 από οmhroi.gr που λέει ότι η πρόσθετη θητεία είναι εξάμηνη και πληρώνεις 30.000 δρχ. (γύρω στα 100 ευρώ πες) για κάθε μήνα (άρα το προστιμο βγαινει μαλλον μεγαλύτερο).
    Deep in the night
    Screaming yet unheard
    repeating every line
    and every final word

They remain, they remain
    you still remain
    they remain, they remain
    you still remain

Senior Member freak brother's Avatar

μαλακιες μωρε ενας φιλος μου του ηρθε φετος τον μαιο το χαρτι , δεν παρουσιαστηκε , πηγε διακοπες κανονικα και εκανε κατι χαρτια (δεν ξερω τι ακριβως) οταν γυρισε και του ειπαν οτι ειναι ανυποταχτος και του κλασαν τα παπαρια και μπαινει τον φεβρουαριο. (και δεν εχει και πτυχιο )
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Custom User Title ari-m's Avatar

EAN ginetai tetoios elegxos apo ti stratologia stis grammateies, tote to mono pou elegxetai einai ean katevikes se toulaxiston 1 ma8ima ana eksetastiki (pi8anws na einai kai sto xrono), asxetws ean to perases i oxi ...

pantws egw pou ekopsa tin anavoli tou metaptyxiakou 1 mina prin teleiwsei, to mono pou mou zitisan itan mia vevaiwsi oti eimai energos foititis, tin opoia i grammateia mou tin edwse (ki eksakolou8ei na tin dinei, an ki exw simplirwsei to megisto tis diarkeias tou metaptyxiakou). opote efoson kalyptesai me kati tetoio den nomizw oti iparxei opoiodipote prob.
    When did I realize I was God? Well, I was praying and I suddenly realized I was talking to myself.
    Hi, I 'm a signature Virus. Plz add me to your sig and help me conquer the world.
    ALERT! Signature Infected by Unknown Virus.
    Click Me

Senior Member freak brother's Avatar

ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ Οι μισοί δεν βρίσκουν κανένα ενδιαφέρον στη ζωή τους

Απογοητευμένα νιάτα

Του Γ. ΤΣΑΚΙΡΗ

Ενας στους τέσσερις νέους που υπηρετούν τη θητεία τους δηλώνει «απογοητευμένος από τη ζωή του», δώδεκα στους 100 δεν βρίσκουν κανένα νόημα, ενώ το 6% των ερωτηθέντων έχουν ευχηθεί στη μέχρι σήμερα πορεία της ζωής τους «να είχαν πεθάνει».

Οι πρώτες ενδείξεις για υψηλά επίπεδα αυτοκτονικού ιδεασμού στους στρατιώτες είχαν γίνει αντιληπτές εδώ και αρκετό καιρό από τους ψυχίατρους των στρατιωτικών νοσοκομείων και, κυρίως, από τους ψυχίατρους στον Στρατό Ξηράς. Για τον λόγο αυτό ξεκίνησαν έρευνα με ανώνυμα ερωτηματολόγια στους στρατιώτες του Στρατού Ξηράς κατά την 30ή ημέρα της θητείας τους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ψυχίατρου, αρχίατρου του 414 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Ορέστη Γιωτάκου, «υπάρχουν ενδείξεις ότι είναι αυξημένος στους νέους που υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία ο αυτοκτονικός ιδεασμός».

Αν και τα στοιχεία της έρευνας δεν δείχνουν ποσοστά μεγαλύτερα από αυτά που υπάρχουν σε άλλες χώρες της Ευρώπης, σημαντικό είναι ότι το 2005, έτος κατά το οποίο πραγματοποιήθηκε η έρευνα, το 24% των ερωτηθέντων στρατευμένων δήλωσαν ότι είναι απογοητευμένοι από τη ζωή. Σχεδόν το ίδιο ποσοστό είχε απαντήσει καταφατικά στην ίδια ερώτηση και το 2002. Αντιθέτως, μειώθηκε στο μισό το ποσοστό αυτών που θεωρούν και δηλώνουν ότι «η ζωή δεν έχει κανένα νόημα», από το 24% στο 12%, μειώθηκε κατά 3% το ποσοστό αυτών που απάντησαν θετικά στο ερώτημα αν «ευχήθηκαν να είχαν πεθάνει», μειώθηκε κατά 2% το ποσοστό εκείνων που σκέφτηκαν να αυτοκτονήσουν και κατά 1% όσων επιχείρησαν να αυτοκτονήσουν.

Οπως αναγράφεται στην ανακοίνωση του αρχίατρου Γιωτάκου, στα συμπεράσματα «βρέθηκαν υψηλά επίπεδα τόσο προηγούμενης όσο και παρούσας αυτοκτονικότητας στον κατά τα φαινόμενα υγιή πληθυσμό, αν και τα επίπεδα είναι χαμηλότερα συγκρινόμενα με στρατούς της βόρειας Ευρώπης».

Κατόπιν των στοιχείων αυτών, ο αρχίατρος του Στρατιωτικού Νοσοκομείου πρότεινε να συνεχιστεί η παρακολούθηση και η καταγραφή του φαινομένου, ο κεντρικός συντονισμός ενεργειών πρόληψης, η συνεχής βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης στρατιωτών και στελεχών και η συνεργασία των ομάδων ψυχοκοινωνικής μέριμνας με τις διοικήσεις, καθώς και η καθιέρωση κοινωνικού λειτουργού και ψυχολόγου.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

314222 Mitsmann's Avatar

Δωστε κουρεμα ημο στους φανταρους!
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Eγω γελάω με το "ανακοίνωση του αρχίατρου Γιωτάκου" για στρατιωτικό θέμα.
    Deep in the night
    Screaming yet unheard
    repeating every line
    and every final word

They remain, they remain
    you still remain
    they remain, they remain
    you still remain

Τσουνάμι σε φλυτζάνι Candiru's Avatar

σκατα παρακολούθηση στο φυσικό έκανε, αντιθέτως μπορεί να διαπιστωθεί η ολοήμερη συμμετοχή του στο ER και θα γλυτώσει έτσι με Ι5.
    Ξέρετε γιατί όταν κάνετε μπάνιο στον Αμαζόνιο πρέπει να φοράτε... προφυλακτικό;

http://www.trollart.com/sound/candiru/index.html

http://rockandecology.blogspot.com/

Senior Member

για την στρατολογια και την προσθετη στρατιωτικη θητεια αν δεν δωσετε χαρτια φοιτησης ειναι 6 μηνες προσθετοι ΕΞΑΓΟΡΑΣΙΜΟΙ.
    παει καμμια 700αρα ευρω αν θυμαμαι καλα για ολους τους μηνες.

για τις αυτοκτονικες τασεις κλπ ειναι ενα ματσο ΜΑΛΑΚΙΕΣ.τα φανταρια λενε οτι μαλακια τους περναει απ το μυαλο για το γιωτοχαρτο ..ελαχιστοι απο καθε σειρα δεν την παλευουν και εχουν οντως προβλημα και ως συνηθως φευγουν αμεσα απ το στρατευμα με αναβολες ή απαλλαγες.εχω ηδη στειλει 5 παιδια για αναβολες ή Ι5.Και οι 5 δεν ειχαν τιποτα αλλα το επαιζαν αλλα κανεις διοικητης παραμεθωριου δεν περνει ρισκα οποτε ο καθενας απ αυτους κανει οτι θελει.

Γενικως ΠΟΛΥ ΚΛΑΨΑ στο στρατο... εχει γινει το δακρυ κορομηλο για ΜΑΛΑΚΙΕΣ.Ειμαι 2 μηνες παραμεθωριο και 1 φορα εχει γινει χοντρο σκηνικο με αξιωματικο που απειλησε στρατιωτη οτι θα τον καψωναρει και θα τον εχει στη μπουκα και τον εβρισε και περναει ΕΔΕ τωρα.

γεμισαμε Crybabies γαμω το φελεκι μου.Γιωτομπαλα του κερατα.
    Πονος Μυαλου!