Λάθος. Αν δε δεις το ματς και διαβάσεις την Ένωση, είσαι βέβαιος ότι ήρθε τουλάχιστον 0-3.Originally Posted by Mitsmann
Λάθος. Αν δε δεις το ματς και διαβάσεις την Ένωση, είσαι βέβαιος ότι ήρθε τουλάχιστον 0-3.Originally Posted by Mitsmann
o Zhkos ti apopsi exei gi auto?Originally Posted by wino
Remembrance of Things Past
I swarm deserted away, like glass...
Warm, and as fevers,
I am as flame.
I am death...
For I, I weave our blasphemies...
Wicthes painted me,
Like the mysteries created me...
Like where the poets breathe,
I were woven into blasphemies.
αν άκουσες τις δηλώσεις είπε ότι χάσαμε δίκαια και μετά είπε για τους χεσμένους διαιτητές. Και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, εκτός από μερικές κάρτες δεν είδα κάτι τραγικό, ίσως και επειδή οι διαιτησίες με γαύρο άλλες φορές ήταν πολύ χειρότερες.
Vicariously I live while the whole world dies
Much better you than I
Originally Posted by wino
Γαματο. Ειναι σε φαση "πως σκατα η αεκ κερδισε λιλ και μιλαν 1-0 και εχασε 1-4 απ τον Παο που μετα εχανε απο οποιον εφτιαχνε εντεκαδα!!"
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Με τη διαφορά ότι όταν κέρδιζε η ΑΕΚ στο cl έπαιζε και ωραίο ποδόσφαιρο και έπαιρνε αποτελέσματα και στο πρωτάθλημα το ματς με παο ήταν δύο μήνες μετά
Vicariously I live while the whole world dies
Much better you than I
Τεσπα. Θα σας περασει.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
σουπα το ματς και γιαυτο φταιει που δεν εβαλε το γκολ ο γκαλεττι στο 1' και το αεκακι που επαιξε το πιο τρελο κατενατσιο που εχω δει φετος απο ομαδα στο καραισκακη.
Ισχύει.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Δεν ειναι αυτος με τις φωτοβολιδες που πηγε μεσα.Αυτος πηγε μεσα με βαση καταθεσεις μπατσων για αναμμα 3 καπνογονων και πεταγμα του ενος ''χερατα'' στην 1.Originally Posted by Mitsmann
Οι 10 μηνες που εφαγε μονο με τον Κωδικα του Χαμουραμπι δικαιολογουνται.
sti scorelive grafei "SIMPLE THE BEST"!
Remembrance of Things Past
I swarm deserted away, like glass...
Warm, and as fevers,
I am as flame.
I am death...
For I, I weave our blasphemies...
Wicthes painted me,
Like the mysteries created me...
Like where the poets breathe,
I were woven into blasphemies.
nai, kai egw to eida...![]()
The future teaches you to be alone
The present to be afraid and cold
So if I can shoot rabbits
Then I can shoot fascists
Bullets for your brain today
But we'll forget it all again
Monuments put from pen to paper
Turns me into a gutless wonder
το active εχει τρελο εξωφυλλο.. Santa Sokrates![]()
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry