(καταλαβα τι γραφεις) ε χαιρω πολυ,ποιος βαζει το firewall σε μη advanced mode;μη βαλεις καθολου τοτε
το windows firewall ειναι απλα αστειο
Mπορεί κάποιος να μου πει με απλά λόγια τι ορίζουμε podcast και να πει 1-2 παραδειγματάκια;
Έχω την αντίληψη, ότι είναι ένα video or smth, το οποίο μεταδίδεται μόνο στο internet και πουθενά αλλού. Αν δηλαδή ένα δελτίο ειδήσεων μεταδοθεί μόνο στο ιντερνετ, θα πρόκειται περι ποντκαστ.
Επειδή είναι λιγο μπερδεμένο στο μυαλό μου, ας βοηθήσει κάποιος πλιζ.![]()
Προηχογραφημένες θα έλεγα. Μαγνητοσκοπημένες θα σήμαινε να φιλμάραμε το τρανζίστορ. Νομίζω όμως.
Έχει κανείς κανα κρακ σωστό για το NOD32;
this is radio freedom.
Giati sernontai ta katebasthria gamw to spiti tous?
αν κιε εδω και πολυ καιρο εχω παψει να ασχολουμαι με τα p2p λογο rapidshare ,2-3 φορες που δοκιμασα να κατεβασω απο σλσκ και τορεντ πηγαινε σα χελωνιτσα η καρφιτσα
παιζει να εχει πεσει γερο τραφικ σειπιν ή πως διαλο το λενε απο τους isp
νομιζω οτι πλεον μονο τα http hostσ (ραπιντ,μεγκασεαρζ και παει λεγοντας) συμφερουν για κατεβασμα
KOLOKROKODILOI TOY OTE LOIPON![]()
Εμένα παιδιά σήμερα σέρνεται γενικότερα η σύνδεση μου και όχι μόνο τα κατεβαστήριαΠάρτε τ'αρχίδια μου
![]()
This lovely lady got the thickness
Can I get a Hell Yeah
Εμένα όλα τρέχουν σε φουλ σπηντ είτε είναι π2π είτε ηττπ. Είστε γτπ.![]()
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Πάντα.![]()
(να δω ποιος θα το κάνει)
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
This is my sideshow.
This is my playground.
This is my hatred.