Να απαντήσω εγώ αν και δεν είμαι βάζελος, σόρρυ, απλά επειδή κάτι ξέρω από το θέμα. Λοιπόν
Χωρίς να έχουν δημοσιοποιηθεί οι συμβάσεις το σκηνικό είναι ότι θα δίναμε τα Ιερά Χώματα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για να γίνουν πάρκο ή κάτι τέτοιο, θα μας έχτιζαν το γήπεδο το οποίο θα τους ανήκε (στον Δήμο - φυσικά) και θα πληρώναμε ενοίκιο και ποσοστό επί των εισιτηρίων για να παίζουμε εκεί.
Τώρα που αλλάζει το σκηνικό, αφού θα πληρώσει η παε ΠΑΟ, ο Δήμος βάζει μόνο το οικόπεδο για το οποίο φαντάζομαι ότι μπορούν να κανονίσουν κάποιο ενοίκιο, πχ οι απατεώνες του λιμανιού δίνουν κάποιο ενοίκιο για το χώρο που τοποθέτησαν το λυώμενό τους. (Βέβαια έχουν συμφωνήσει να μην πληρώνουν ούτε ευρώ για τα πρώτα 15-20 χρόνια, κάτι τέτοιο, οπότε μετά μάλλον θα έχει ξεχαστεί το θέμα - λολ, αλλά πάντως έτσι είναι).
Στην περίπτωση αυτή δεν θα αναγκαστούμε να δώσουμε το σπίτι μας, θα παραμείνουμε στο Κέντρο της αγαπημένης μας Αθήνας. Το νέο γήπεδο θα ανήκει προφανώς στην οικογένεια, στ @@ μας, το ίδιο μας κάνει.
Να δούμε όμως, είναι πολλά τα λεφτά άρη....
Είναι προφανές ότι δεν υπάρχει πιο μεγάλη χαρά για μένα από το να μείνει άθικτος ο Ιερός Ναός, μνημείο Περηφάνειας, Δόξας και Μεγαλείου. Μακάρι....