Page 318 of 609 FirstFirst ... 218268308316317318319320328368418 ... LastLast
Results 4,756 to 4,770 of 9121

Thread: ATHLETICS GENERAL DISCUSSION

Senior Member

σκασε βλακα.
    crack the whip and punish me

Member

Quote Originally Posted by hcpunksonacid
    σκασε βλακα.

καλά ρε μαλάκα πάνκη τώρα δεν έχεις με τι να ασχοληθείς και ασχολείσαι με τον Ερυθρό Αστέρα?αλλά βέβαια με τι να ασχοληθείς με τον Μαλεζά...

έχε χάρη που υπάρχουν κάτι Λεβαδειακοί φέτος διαφορετικά η Β Εθνική σε περίμενε με ανοιχτές αγκάλες.

Δες το σκουλίκι να πάίζει Ευρώπη και συ κάτσε να προσπαθείς να σωθείς.
    Mπόχα βρώμα του ΠΑΟ η ιστορία μέσα στην πουστιά η θύρα 13 Δούρος Ζλατάνος Δέδες και Βουράκης Βασσαρας Ορφανός μπάτσοι Βουλγαράκης πιστόλια παράρτημα στη Κρήτη λεφτά μες στα λουλούδια Βαρδινογιάννη αλήτη.

small time napoleon hvilelos?'s Avatar

Η αληθεια ειναι οτι πουτσα και ξυλο φετος η παρτιζαν τον ερυθρο σε ολα τα αθληματα
    Touch my beloved's thought while her world's affluence crumbles at my feet

Senior Member

ηλιθιε γουαιτκρος,ΕΣΕΙΣ ειστε που εχετε φαγωθει να ανεβειτε με τους ερυθροπουστες του βελιγραδιου την πεμπτη...που ειστε "αδερφοποιημενοι".οποτε βγαλε τον σκασμο φιλοσκουληκο.αντε στα τσακιδια τραβανεβα.
    crack the whip and punish me

Member

Quote Originally Posted by hcpunksonacid
    ηλιθιε γουαιτκρος,ΕΣΕΙΣ ειστε που εχετε φαγωθει να ανεβειτε με τους ερυθροπουστες του βελιγραδιου την πεμπτη...που ειστε "αδερφοποιημενοι".οποτε βγαλε τον σκασμο φιλοσκουληκο.αντε στα τσακιδια τραβανεβα.

Δεν είμαι φιλοσκούληκο βρωμο-πάνκη στα αρχίδια μου για τον Άρη αλλά έχει πλάκα να βλέπεις τα πάλαι ποτέ "αφεντικά της πόλης" να ασχολούνται με σκουλήκια έτσι δεν είναι πάνκη?

Νόμιζα ότι ήσαστε ανώτεροι οπαδοί εσείς αλλά τελικά η Β Εθνική θα σας ίσιωνε.Να πάρει μεταγραφή και ο υπερ-παίκτης Μελίσσης που του στερείται μια λαμπρή πορεία στον ΠΑΟ μαζί με Σαριέγκι Ενακαρίρε και τα άλλα παιδιά.
    Mπόχα βρώμα του ΠΑΟ η ιστορία μέσα στην πουστιά η θύρα 13 Δούρος Ζλατάνος Δέδες και Βουράκης Βασσαρας Ορφανός μπάτσοι Βουλγαράκης πιστόλια παράρτημα στη Κρήτη λεφτά μες στα λουλούδια Βαρδινογιάννη αλήτη.

Senior Member Daffy's Avatar

Quote Originally Posted by Whitecross
    Δεν είμαι φιλοσκούληκο βρωμο-πάνκη στα αρχίδια μου για τον Άρη αλλά έχει πλάκα να βλέπεις τα πάλαι ποτέ "αφεντικά της πόλης" να ασχολούνται με σκουλήκια έτσι δεν είναι πάνκη?

Member

Quote Originally Posted by Daffy
    Quote Originally Posted by Whitecross

στα μούτρα σου.

Winterborn pitchfork's Avatar

Quote Originally Posted by up_the_hammers_Festival
    Quote Originally Posted by pitchfork
    Εγώ πάντως θα βγάλω σήμερα....
    evgales kotoula? pou mas to petas xwris na les ti evales?
    Κλασσικά είχα παίξει όβερ και πήγα κουβά αφού έχετε εμπεδώσει φαίνεται το πρώην τσούκου τσούκου μπολ και νυν έξυπνο ποδόσφαιρο.
    Το kotoula που κολλάει, κρίνεις εξ ιδίων?
    Blood for all tears shed
    And Fire for hate
    Death for what shall become
    All false ones fate

Member

Quote Originally Posted by up_the_hammers_Festival
    Εγώ πάντως θα βγάλω σήμερα....
    evgales kotoula? pou mas to petas xwris na les ti evales?
    Κλασσικά είχα παίξει όβερ και πήγα κουβά αφού έχετε εμπεδώσει φαίνεται το πρώην τσούκου τσούκου μπολ και νυν έξυπνο ποδόσφαιρο.
    Το kotoula που κολλάει, κρίνεις εξ ιδίων?

όχι χοντρέ νομίζω εσένα είπε κότα.Δεν έιπε και τίποτα περίεργο όλοι έτσι σας λένε.

fleshdiver regularpaul's Avatar

εδω και καμποσες μερες δεν μπορω να μπω απο το σπιτι μου στο ER (δεν ξερω γιατι)
    και τσεκαρω τωρα απο την δουλεια για να βρω θεμα με το επωνυμο μου!!!

καλως μας ξαναρθες τζοη)))

Member

Quote Originally Posted by regularpaul
    εδω και καμποσες μερες δεν μπορω να μπω απο το σπιτι μου στο ER (δεν ξερω γιατι)
    και τσεκαρω τωρα απο την δουλεια για να βρω θεμα με το επωνυμο μου!!!

καλως μας ξαναρθες τζοη)))

Γιατί λες τα πράγματα Παυλάρα όπως σε συμφέρουν?Ενταξει τότε έιχατε πολύ καλή ομάδα με Μπρούστερ Αντριόλι κτλ και αν ο άλλος δεν έκανε αυτές τις μαλακίες ο Ιωνικός θα ήταν πάντοτε στη Α Εθνική και θα έβγαινε και στο UEFA πάνω από 1 φορά που το κατάφερε.Τα επεισόδια τα προκάλεσε ο συγχωρεμένος τώρα το αν οι δικοί μας ψάχνονταν και αυτοί για ξύλο άλλο θέμα.

Σε ενα ματς που χάσατε δίκαια.

Senior Member

ρε μαλακες... δε γινεται να τον αφησετε μεχρι το 2008 να τον προλαβω στην αδεια των χριστουγεννων ?

δηλαδη 1 μερα γραφει ενεργα και εχω λιωσει ... μα την παναγια τετοιο γελιο ειχα να ριξω καιρο... πλιζ ..μην τον μπαναρετε.
    Πονος Μυαλου!

Member

Quote Originally Posted by Dr. Death
    ρε μαλακες... δε γινεται να τον αφησετε μεχρι το 2008 να τον προλαβω στην αδεια των χριστουγεννων ?

δηλαδη 1 μερα γραφει ενεργα και εχω λιωσει ... μα την παναγια τετοιο γελιο ειχα να ριξω καιρο... πλιζ ..μην τον μπαναρετε.

εγώ ρίχνω γέλιο και όταν δεν ποστάρω ενεργά με βαζελάκια σαν εσένα..για εντός αγωνιστικών χώρων δεν σε συμφέρει φυσικά να μιλήσουμε...

Φιλάκια Πειραιώτικα πελάτη αιώνιε δεύτερε....αλήθεια δεν μας ενημέρωσε ο Abruzzi ο ΠΑΟ πε΄ρυσι στο πρωτάθλημα πυγμαχίας και στο σκάκι τι έκανε?

fleshdiver regularpaul's Avatar

Διάβασα τι έγραψες στο άλλο θέμα ρε, ό,τι και να μου πεις, δεν τα προκάλεσε ο σχωρεμένος τα επεισόδια. Δεν είχαμε κανέναν λόγο να κάνουμε επεισόδια και μόνο από την είσοδο των γαυρων προκλήθηκαν. Τώρα τα υπόλοιπα που πιστεύω τα εξήγησα στον Μιτς, δεν μπορώ να τα αποδείξω, απλά τα λέμε εδώ μέσα για να περνάει η ώρα.

Λέγε τα πιο ήρεμα αυτή τη φορά, για να παραμείνεις και να γελάμε όλοι μαζί, κι όχι όλοι μαζί σου

Senior Member

Ακόμα ένα επικοινωνιακό πλήγμα φαίνεται ότι δέχθηκε η σχέση ανάμεσα στην ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και πλέον θα πρέπει να περιμένουμε τις εξελίξεις. Η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι έπεσε από τον Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος αποκάλυψε σχέδιο του Γιάννη Βαρδινογιάννη για να προχωρήσει μόνος του στην κατασκευή του γηπέδου στον Βοτανικό, κάτι που είχε δηλώσει ότι δεν πρόκειται να δεχτεί ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Τα γεγονότα γύρω από το γήπεδο επισκίασαν την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για την Κοπεγχάγη. Οι πράσινοι ταξίδεψαν για την πρωτεύουσα της Δανίας, όπου θα αντιμετωπίσουν την ομώνυμη ομάδα. "Έχουμε ποιότητα για το rotation", τόνισε ο Ζοσέ Πεσέιρο, ενώ ο Τάκης Φύσσας σχετικά με το χρόνο συμμετοχής του ανέφερε: "Ο Παναθηναϊκός είναι πάνω απ' όλα".

«Η ΠΑΕ θα χτίσει το γήπεδο»

Μια σημαντική εξέλιξη προέκυψε σχετικά με το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στην περιοχή του Βοτανικού. Ο Νικήτας Κακαλμάνης προέβη στην δημοσιοποίηση επιστολής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σύμφωνα με την οποία γίνεται πρόταση για κατασκευή γηπέδου με χρήματα της ίδιας της ΠΑΕ. Πλέον θα πρέπει να περιμένουμε την αντίδραση του Ερασιτέχνη.

«Όταν θα είμαστε έτοιμοι θα δημοσιοποιήσουμε τις λεπτομέρειες και θα παρουσιαστεί και στο Δημοτικό Συμβούλιο. Είναι καλή εξέλιξη σε ό,τι αφορά τη συντόμευση του έργου», δήλωσε ο κ. Κακλαμάνης έπειτα από συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή.

na kanw mia erwthsh stous vazelous tou forum...
    to olo skiniko htan oti dinei o erasitexnhs to ghpedo sto kratos kai pernei thn ektash sto votaniko?
    Do we go and leave back our souls
    Do we leave and darkness is all we see?
    So we're all defenders of destiny
    And we're just a sign of the times
    Lost in dreams and we enter eternity
    Beyond the walls of an eternal light