σκασε βλακα.![]()
σκασε βλακα.![]()
crack the whip and punish me
Originally Posted by hcpunksonacid
καλά ρε μαλάκα πάνκη τώρα δεν έχεις με τι να ασχοληθείς και ασχολείσαι με τον Ερυθρό Αστέρα?αλλά βέβαια με τι να ασχοληθείς με τον Μαλεζά...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
έχε χάρη που υπάρχουν κάτι Λεβαδειακοί φέτος διαφορετικά η Β Εθνική σε περίμενε με ανοιχτές αγκάλες.
Δες το σκουλίκι να πάίζει Ευρώπη και συ κάτσε να προσπαθείς να σωθείς.
Mπόχα βρώμα του ΠΑΟ η ιστορία μέσα στην πουστιά η θύρα 13 Δούρος Ζλατάνος Δέδες και Βουράκης Βασσαρας Ορφανός μπάτσοι Βουλγαράκης πιστόλια παράρτημα στη Κρήτη λεφτά μες στα λουλούδια Βαρδινογιάννη αλήτη.
Η αληθεια ειναι οτι πουτσα και ξυλο φετος η παρτιζαν τον ερυθρο σε ολα τα αθληματα
Touch my beloved's thought while her world's affluence crumbles at my feet
ηλιθιε γουαιτκρος,ΕΣΕΙΣ ειστε που εχετε φαγωθει να ανεβειτε με τους ερυθροπουστες του βελιγραδιου την πεμπτη...που ειστε "αδερφοποιημενοι".οποτε βγαλε τον σκασμο φιλοσκουληκο.αντε στα τσακιδια τραβανεβα.
crack the whip and punish me
Originally Posted by hcpunksonacid
Δεν είμαι φιλοσκούληκο βρωμο-πάνκη στα αρχίδια μου για τον Άρη αλλά έχει πλάκα να βλέπεις τα πάλαι ποτέ "αφεντικά της πόλης" να ασχολούνται με σκουλήκια έτσι δεν είναι πάνκη?![]()
Νόμιζα ότι ήσαστε ανώτεροι οπαδοί εσείς αλλά τελικά η Β Εθνική θα σας ίσιωνε.Να πάρει μεταγραφή και ο υπερ-παίκτης Μελίσσηςπου του στερείται μια λαμπρή πορεία στον ΠΑΟ μαζί με Σαριέγκι Ενακαρίρε και τα άλλα παιδιά.
![]()
Mπόχα βρώμα του ΠΑΟ η ιστορία μέσα στην πουστιά η θύρα 13 Δούρος Ζλατάνος Δέδες και Βουράκης Βασσαρας Ορφανός μπάτσοι Βουλγαράκης πιστόλια παράρτημα στη Κρήτη λεφτά μες στα λουλούδια Βαρδινογιάννη αλήτη.
Originally Posted by Daffy
στα μούτρα σου.
Κλασσικά είχα παίξει όβερ και πήγα κουβά αφού έχετε εμπεδώσει φαίνεται το πρώην τσούκου τσούκου μπολ και νυν έξυπνο ποδόσφαιρο.Originally Posted by up_the_hammers_Festival
Το kotoula που κολλάει, κρίνεις εξ ιδίων?
Blood for all tears shed
And Fire for hate
Death for what shall become
All false ones fate
Originally Posted by pitchfork
όχι χοντρέ νομίζω εσένα είπε κότα.Δεν έιπε και τίποτα περίεργο όλοι έτσι σας λένε.
εδω και καμποσες μερες δεν μπορω να μπω απο το σπιτι μου στο ER (δεν ξερω γιατι)
και τσεκαρω τωρα απο την δουλεια για να βρω θεμα με το επωνυμο μου!!!
καλως μας ξαναρθες τζοη)))
Originally Posted by regularpaul
Γιατί λες τα πράγματα Παυλάρα όπως σε συμφέρουν?Ενταξει τότε έιχατε πολύ καλή ομάδα με Μπρούστερ Αντριόλι κτλ και αν ο άλλος δεν έκανε αυτές τις μαλακίες ο Ιωνικός θα ήταν πάντοτε στη Α Εθνική και θα έβγαινε και στο UEFA πάνω από 1 φορά που το κατάφερε.Τα επεισόδια τα προκάλεσε ο συγχωρεμένος τώρα το αν οι δικοί μας ψάχνονταν και αυτοί για ξύλο άλλο θέμα.
Σε ενα ματς που χάσατε δίκαια.
ρε μαλακες... δε γινεται να τον αφησετε μεχρι το 2008 να τον προλαβω στην αδεια των χριστουγεννων ?
δηλαδη 1 μερα γραφει ενεργα και εχω λιωσει ... μα την παναγια τετοιο γελιο ειχα να ριξω καιρο... πλιζ ..μην τον μπαναρετε.
Πονος Μυαλου!
Originally Posted by Dr. Death
εγώ ρίχνω γέλιο και όταν δεν ποστάρω ενεργά με βαζελάκια σαν εσένα..για εντός αγωνιστικών χώρων δεν σε συμφέρει φυσικά να μιλήσουμε...
Φιλάκια Πειραιώτικα πελάτη αιώνιε δεύτερε....αλήθεια δεν μας ενημέρωσε ο Abruzzi ο ΠΑΟ πε΄ρυσι στο πρωτάθλημα πυγμαχίας και στο σκάκι τι έκανε?![]()
Διάβασα τι έγραψες στο άλλο θέμα ρε, ό,τι και να μου πεις, δεν τα προκάλεσε ο σχωρεμένος τα επεισόδια. Δεν είχαμε κανέναν λόγο να κάνουμε επεισόδια και μόνο από την είσοδο των γαυρων προκλήθηκαν. Τώρα τα υπόλοιπα που πιστεύω τα εξήγησα στον Μιτς, δεν μπορώ να τα αποδείξω, απλά τα λέμε εδώ μέσα για να περνάει η ώρα.
Λέγε τα πιο ήρεμα αυτή τη φορά, για να παραμείνεις και να γελάμε όλοι μαζί, κι όχι όλοι μαζί σου![]()
Ακόμα ένα επικοινωνιακό πλήγμα φαίνεται ότι δέχθηκε η σχέση ανάμεσα στην ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και πλέον θα πρέπει να περιμένουμε τις εξελίξεις. Η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι έπεσε από τον Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος αποκάλυψε σχέδιο του Γιάννη Βαρδινογιάννη για να προχωρήσει μόνος του στην κατασκευή του γηπέδου στον Βοτανικό, κάτι που είχε δηλώσει ότι δεν πρόκειται να δεχτεί ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Τα γεγονότα γύρω από το γήπεδο επισκίασαν την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για την Κοπεγχάγη. Οι πράσινοι ταξίδεψαν για την πρωτεύουσα της Δανίας, όπου θα αντιμετωπίσουν την ομώνυμη ομάδα. "Έχουμε ποιότητα για το rotation", τόνισε ο Ζοσέ Πεσέιρο, ενώ ο Τάκης Φύσσας σχετικά με το χρόνο συμμετοχής του ανέφερε: "Ο Παναθηναϊκός είναι πάνω απ' όλα".
«Η ΠΑΕ θα χτίσει το γήπεδο»
Μια σημαντική εξέλιξη προέκυψε σχετικά με το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στην περιοχή του Βοτανικού. Ο Νικήτας Κακαλμάνης προέβη στην δημοσιοποίηση επιστολής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σύμφωνα με την οποία γίνεται πρόταση για κατασκευή γηπέδου με χρήματα της ίδιας της ΠΑΕ. Πλέον θα πρέπει να περιμένουμε την αντίδραση του Ερασιτέχνη.
«Όταν θα είμαστε έτοιμοι θα δημοσιοποιήσουμε τις λεπτομέρειες και θα παρουσιαστεί και στο Δημοτικό Συμβούλιο. Είναι καλή εξέλιξη σε ό,τι αφορά τη συντόμευση του έργου», δήλωσε ο κ. Κακλαμάνης έπειτα από συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή.
na kanw mia erwthsh stous vazelous tou forum...
to olo skiniko htan oti dinei o erasitexnhs to ghpedo sto kratos kai pernei thn ektash sto votaniko?
Do we go and leave back our souls
Do we leave and darkness is all we see?
So we're all defenders of destiny
And we're just a sign of the times
Lost in dreams and we enter eternity
Beyond the walls of an eternal light