protimw ton Konto.Originally Posted by Mitsmann
protimw ton Konto.Originally Posted by Mitsmann
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Υπαρχει σοβαρη πλευρα αυτου του χοντρομαλακα? Δηλαδη οκ, κι ο Νικολακοπουλος ειναι γραφικος με το ποσο Ολυμπιακος ειναι, αλλα ρε πουστη μου, τον Νικολακοπουλο δεν τον εχω ακουσει ποτε να ξεφευγει και γενικα ειναι ηρεμο ατομο, χωρις πολλες υπερβολες, απλα ειναι γραφικο το ποσο ασχολειται με τον Ολυμπιακο.
Αυτος ο Γκοντζος ειναι ενα σιχαμα. Ειχε κανει ο Παναθηναικος περυσι μια ηττα ξεφτιλα (δε θυμαμαι ποια ηταν, ισως απο τον Εργοτελη) και ειχε κοκκινισει ο χοντρομαλακας. Εβριζε κι εριχνε μπινελικια προς ολες τις κατευθυνσεις, φωναζε, ελεγε ασυναρτησιες και γενικα ειχε χασει την μπαλα. Χειροτερος κι απο Τσουκαλα, τουλαχιστον ο Τσουκαλας δεν υποκρινεται τον δημοσιογραφο, ξερει οτι ειναι σκουπιδι.
The rest is just
Αστείοι γενικότερα...
Η μια προσπαθεί να είναι ουδέτερη, η άλλα τα χώνει στον ερασιτέχνη (στους Γιαννακοπουλέους), και η άλλη στην ΠΑΕ.
Εντάξει, πόσο πιο φανερό οτι αποφάσισαν να πάρουν την ΠΑΕ?
The future teaches you to be alone
The present to be afraid and cold
So if I can shoot rabbits
Then I can shoot fascists
Bullets for your brain today
But we'll forget it all again
Monuments put from pen to paper
Turns me into a gutless wonder
Εγώ πιστεύω ότι γίνεται για να έχουν δικαιολογία στην ΠΑΕ το Μάιο για την απώλεια κι αυτού του τίτλου![]()
Σοβαρά τώρα, είναι ντροπιαστικά αυτά τα πράγματα, εννοείται ότι δε θα πουλήσουν την ΠΑΕ οι Βαρδινογιανναίοι, επίσης είναι τραγικό να ξεμπροστιάζονται τόσο εύκολα οι πράσινες (κωλο)φυλλάδες.
This lovely lady got the thickness
Can I get a Hell Yeah
πάντως με αυτό τον τρόπο ΔΕΝ την παίρνεις την ΠΑΕ.
ΥΓ: Πάρτε βλέμμα ο υιός Στρουμφ. Αλήθεια τρόμαξα, φαίνεται πολύ συμπαθής...![]()
![]()
Στο εξωφυλλο της ηχους το πιο αστειο ειναι ο τιτλος "η πρωτη κουπα" για ενα τουρνουα της πουτσας στο Ισραηλ και στο Goal εννοειται οτι το πιο αστειο ειναι το "η σειρα της Ρεαλ".
The rest is just
Εχω ενα καλο για σημερα.
Την ημερα που πρεπει να καλυψει το ρεπορταζ του ματς με το χιουστον η εφημεριδα του ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ του παο, λεει για ενα πεναλτυ που δωθηκε σε ενα ΦΙΛΙΚΟ του ολυμπιακου με τη σαχταρ (που εκτος απ αυτο δεν εγινε και τιποτα δηλαδη, επειδη ο γραφικος λουτσεσκου νομιζε οτι το τριτο γκολ ειναι οφφσαιντ κατι τρεχει στα γυφτικα) και δινει ενα πρωτοσελιδο εκει, και μιση κολωνα για την ομαδα μπασκετ.
Ε, γι αυτο ειστε στη φαπα τοσα χρονια.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA...
αυτό ερχόμουν να ποστάρω...
αυτή τη φορά ξεπέρασαν και τον εαυτό τους (θέλει προσπάθεια) και σε γραφικότητα και σε μαλακία.
αυτό τον κόσμο έχετε, αυτές οι φυλλάδες σας αξίζουν!
Poso pio katw tha ftasete?
γελάω με όποιον γάβρο κατηγορεί τις (υπεργελοίες, true) πράσινες εφημερίδες.
μιλάνε οι άνθρωποι που έχουν εφημερίδα, που μετά τη νίκη 1-0 επί της καλαμάτας στο ΟΑΚΑ είχαν τίτλο "ΤΡΕΜΕ ΓΙΟΥΒΕ!".
αυτοί μιλάνε, και μάλιστα νομίζουν πως έχει και πιο κάτω.