Xmmm prepei na apeviwse alla k na mhn peta ton mwre k pare enan kainourgio. Epishs ksanakatevase olh thn adsl disko8hkh s.
Xmmm prepei na apeviwse alla k na mhn peta ton mwre k pare enan kainourgio. Epishs ksanakatevase olh thn adsl disko8hkh s.
efficient user 2007
this is radio freedom.
Dark_Angel σου δίνω την άδεια να σκάσεις.
για πείτε οι υπόλοιποι. αν είχε καεί θα είχε το ίδιο πρόβλημα και όταν τον πρωτοέβαλα μέσα, ε;
παίζει να χρειάζεται καμιά ρύθμιση στο bios;
edit: sec master hdd error λέει για την ακρίβεια.
This lovely lady got the thickness
Can I get a Hell Yeah
. πρόσεξε φίλος σε τι θέση βρίσκεται το jumper - ξέρεις, είναι μια μαλακία που έχει από πίσω και βραχυκυκλώνεις. Δες στο dvd που έβγαλες ποια ποδαράκια βραχυκύκλωνε (δηλαδή αν ήταν master ή slave) και βάλε το ίδιο στον δίσκο. Ο δίσκος σου μάλλον είναι μια χαρά αλλά υπάρχει jumper conflict, δηλαδή η άλλη συσκευή που έχεις συνδεμένη στο ίδιο καλώδιο έχει το jumper στην ίδια θέση.
χμ απλά το dvd έχει 3 στήλες από ποδαράκια και ο σκληρός 5. θα πάω να πάρω ένα κουτί να τελειώνουμε γιατί παίζει να κάνω καμιά χοντρή μαλακία. θενξ
Can I get a Hell Yeah
Όχι ρε, περίμενε...
Αν δεις τα ποδαράκια, πρέπει κάπου ο δίσκος να δείχνει ποιο ζευγάρι αντιστοιχεί σε τι.
Πχ, εγώ έχω τους εξής δίσκους:
OK, οι πιξ βγήκανε σκατά, αλλά θα δεις ότι σε καθένα λέει τι να βραχυκυκλώσεις.
_Λογικά_, η θήκη που είχες τον δίσκο απαιτεί να είναι master. Οπότε άλλαξε το jumper σε θέση slave και θα σου παίξει.
Τα κατάφερα με μερικές αλχημείες, αμέτρητους συνδυασμούς τζαμπερακίων και πολλή θέληση και πίστη, έκανα αυτά που είπε ο Φοίβους και πλέον απολαμβάνω τους Ακρίμονι μου τρώγοντας ντάκο και όλα αυτά, είπαμε, χάρη στο Φοίβους
Can I get a Hell Yeah