ο κομβος DSL.
ο κομβος DSL.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Pantws egw th teleutaia ebdomada epiana 30kbps(exw 2mbps grammh) kai shmera epanhl8e kai katevazw kanonika me 200aria...
Originally Posted by Roswell47
"Deny Me And Be Doomed..."
και τι είναι ρε αγόραροι το dslam ναουμ, να ξέρω κι εγώ πόσο μακριά είναι;
this is radio freedom.
Το Digital Subscriber Line Access Multiplexer είναι μία δικτυακή συσκευή που συνδέει πολλαπλούς χρήστες DSL στον διαδικτυακό κορμό, χρησιμοποιώντας τεχνικές πολυπλεξίας.Originally Posted by Khalkji
In stupid speak: είναι η συσκευή στο τηλ. κέντρο του ΟΤΕ που σου επιτρέπει να συνδέεσαι στο internet.
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
Το ιν στιούπιντ σπικ σημείο ήταν κάπως διαφωτιστικό.
Οκ, εγώ μένω Μετς και έχω φόρθνετ γραμμή και σύνδεση. Πού είναι το Ντιεσελάμ;
this is radio freedom.
Τα DSLAM των λοιπών παρόχων είτε συστεγάζονται στο τηλεφωνικό κέντρο του ΟΤΕ (υποχρεούται να παρέχει τέτοια δυνατότητα), είτε σε άμεσα γειτονικό κτήριο.Originally Posted by Khalkji
Τι στο καλό είναι το Μετς;
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
this is radio freedom.
Originally Posted by bleeding
Σορρρρρρρρυ δεν το είδα... άσε που είχα ξεχάσει οτι υπάρχει Kbps.... Που να πάει το μυαλό σου....
Εκτός του πόσο μακριά είναι το dslam ρόλο παίζει και πόσο φορτωμένο είναι το dslam... Βέβαια το Μέτς απο όσο γνωρίζω είναι πυκνοκατοικημένη περιοχή οπότε παίζει να συνεχίσεις να χάνεις αβέρτα
και απο κει...
ναι, είναι, όσο πυκνοκατοικημένη μπορείς να ονομάσεις μια περιοχή της οποίας το 50% είναι ένα πάρκο (το πρώτο νεκροταφείο εννοώ) και για κάθε μια πολυκατοικία υπάρχουν δύο μονοκατοικίες.
this is radio freedom.
Μετσμανν.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."