Quote Originally Posted by Mitsmann
Ωραια, τωρα καποιος που ΔΕΝ ειναι καθυστερημενος (δηλαδη εξαιρουμε τον νεκρο στα περιοδικα) να μου εξηγησει αληθεια γιατι κοπτεται τοσο να τιμωρηθει ο αντζας.

Ο Ντεντ ιν Μαγκαζινς απλα ας μας πει ποσο νομιζει οτι πληρωσαμε. Χο, χο, χο.
Γιατί είναι αρχίδι. Είναι απλό. Και τις μαλακίες σου αλλού ε.

Quote Originally Posted by Scarbaf
Quote Originally Posted by dead in magazines
Δε μου λέει κάτι το από πάνω. Δώσε λίνκ.
Τώρα το βουλώνεις?
Μην μας κάνεις την παρθένα, τα έχετε κάνει αυτά τόσες φορές. Θυμάμαι μάλιστα τον Γκούμα να απολογείται σε άπταιστα βλάχικα τον αθλητικό δικαστή για να μη φάει τιμωρία. Τιμωρία την οποία κανονικά έπρεπε να φάει ο Άντζας, γιατί του άξιζε, αλλά δεν μπορώ να βγαίνεις και να κάνεις τον ηθικολόγο, όταν σε τέτοιες παρωδίες είστε πρώτοι. Για να μην θυμηθούμε οτι ο Μόρις έφαγε μόνο 3 αγωνιστικές για το εν ψυχρώ χτύπημα...Σε άλλη χώρα παίζει να του έκοβαν και το ποδόσφαιρο.
Για πές μας όμως, πόσα λες να πληρώσαμε, εξ'άλλου ποιός μπορεί να κερδίσει τον Άρη χωρίς τον Άντζα, ήταν τόσο επιβεβλημένη η μη τημωρία του,ε?
Για τον Μόρις το έχω επαναλάβει 500 φορές εδώ μέσα ότι έπρεπε να του είχαν κόψει τη μπάλα, άμα έβλεπες και λιγάκι τι λέω αντιρεαλμαδριτικέ καραγκιόζη θα το καταλάβαινες. Ειδικά μετά το ντέρμπι που κράζαμε όλοι τον Άντζα πόσες φορές το είπα! Και επίσης, το σκηνικό με το Γκούμα δεν το θυμόμουνα και γιαυτό ρώτησα. Αμέσως να κράξετε να πούμε. Αλλά όπως είπε κι ο Αρμπούζι, δεν περίμενα να φάει και καμιά φοβερή τιμωρία ο βρωμοπουστάς σας. Την παράγκα σας τη γνωρίζουμε εδώ και 10 χρόνια, τώρα θα τη μάθουμε?