Originally Posted by Swollen
megies megies...kalopaixtos![]()
thanai varos,,,
Originally Posted by Swollen
megies megies...kalopaixtos![]()
thanai varos,,,
Poverty, depression, power and despair Conditioned inside and out to the point of no return by a world not crafted by hands of our own yet still we march in step to the cadence of its irregular beatThe damage has been done- irreparable and all-encompassingNature is as archaic word that could never explain this mess Worlds become obsolete like ideas and they won’t have to burn the booksWHEN NOONE READS THEM ANYWAY!
θενκς ρε συ
τι να κάνω... θα το υποστώ![]()
άντε βάλε κ εσύ καμία της ESP να ζηλέψουμε
ακόμα δεν την έχω δει
I must have some booze. I demand to have some booze
tha valw...apla ws twra den exw kai kamia pic tis prokopis
tha koitaksw mia na dw kai tha postarw se ligo
Poverty, depression, power and despair Conditioned inside and out to the point of no return by a world not crafted by hands of our own yet still we march in step to the cadence of its irregular beatThe damage has been done- irreparable and all-encompassingNature is as archaic word that could never explain this mess Worlds become obsolete like ideas and they won’t have to burn the booksWHEN NOONE READS THEM ANYWAY!
Ζήλεψα και είπα να κλέψω λίγο από την παράσταση.
Η πολυαγαπημένη:
Και ιδού τα πετάλια:
Το wah είναι της boss, και κάποια στιγμή θα διορθωθεί.
άντε μπράβο ρε
μεγιές καλόπαιχτη κλτ κλτ για άλλη μια φορά
όμορφη φαίνεται κ έτσι παντως...
έντιτ: σταμ πάνε κ σε σένα τα αποπάνω
για πες για το mxr, πόσο, από που, καλό, ξέρεις τώρα για δώκε ινφο γιατί ενδιαφερόμεθα
144 ευρώ από thomann, αλλά σε κοινή παραγγελία με τον μπασσίστα μας που πήρε ένα crybaby. Δε λέει μία να σου ρθει 170 ευρώ, καλύτερα να πάρεις το phase 90 που έχει μόνο το speed knob. Το phase 100 (αυτό έχω) ίσως είναι λίγο too much (δύσκολα χρησιμοποιώ τα άλλα presets για πιο μικρής εμβέλειας phase), αλλά αν πειραματίζεσαι με ήχους και συνδιασμούς πεταλιών γενικά κλπ είναι ό,τι πρέπει.
βσκ έχω δοκιμάσει το 90 κ ήταν πάρα πολύ καλό
απλά δεν ήξερα τη διαφορά με το 100
90 λοιπόν, θενκς
Leptomereies plz. teleftea psinomai apeira gia mia lespaul kai apo oti vlepo einai kai i standard, dld afti pou thelo...Originally Posted by stam and the witches
και μετά πες μας κ τη διαφορά του ρωσικού big muff που έχεις από το κανονικό
einai kaliteroOriginally Posted by Swollen
![]()
χεχε δεκτό!
βασικά πάγαινε στο οφφ τόπικ μην είμαστε οφφ τόπικ εδώ
αλλά πεεεεεεεεςςςς πλιζ αμα ξέρς
Όπως έχει πεί και ό νουκ κάποτε, γαμώ τα λεφτά σας.
Έλα τώρα, μόνο η κιθάρα είναι ακριβή, και θα ισούτο με 3-4 νοίκια αν είχα περάσει εκτός
Από ebay πήρα την κιθάρα. Αν ενδιαφέρεσαι για μεταχειρισμένη απλά κοίτα να σαι στην τσίτα ένα κάμποσο διάστημα ώστε να πετύχεις την ευκαιρία (όλα τα χαρακτηριστική που θες, τιμή και άριστη κατάσταση).
Με το αμερικάνικο big muff δεν έχω παίξει (το έχω ακούσει πάντως), ξέρω απλά ότι το ρώσσικο έχει κάπως πιο μπάσσο, μουντό, "σκασμένο" (αλα electric wizard) ήχο. Γι αυτά που το θέλω εγώ δηλαδή είναι τέλειο, σε έναν μεγάλο marshall πραγματικά φυσάει και βγάζει ΤΟΝ όγκο. Το πήρα από http://www.mohomods.com/, είναι ένα κατάστημα που κάνει τροποποιήσεις σε γνωστά πετάλια και πουλάει μέσω ebay. Συγκεκριμένα το καναν true bypass, του βαλαν υποδοχή για μετασχηματιστή και άλλαξαν κάποια "φθηνά" εξαρτήματα μέσα. Μου ρθε σύνολο γύρω στα 10 ευρώ παραπάνω μαζί με τα μεταφορικά απ'ότι έδινε ο Διαμαντόπουλος το αμερικάνικο.
timi??????gia tin lespaul