Originally Posted by Bullet
Originally Posted by Bullet
The bird of Hermes is my name, eating my wings to make me tame.
~
Αντίο υδρόψυξη, γουέλκαμ αθόρυβα ανεμιστήρια.
Όποιος αγοράζει σύστημα υδρόψυξης χωρίς αντλία ας επικοινωνήσει.
Καινούρια αντλία κοστίζει κοντά 50άρι, μπορείτε να πάρτε και από πετ σοπ όμως (για ενυδρεία) με 20άρι.
Για τι επεξεργαστή και πόσο?
Επίσης πόσο σου πήγε το αθόρυβο? Θέρμαλ Τέϊκ είναι? Κάτι άλλο? Με πόσο πήρες το Λόουερ, απο που κλάνει το μπαρμπούνι, κλπ κλπ.
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.
Στον επεξεργαστή έχω άρτικ κούληνγκ 3,2 ghz pentium4. Έβαλα και ένα σύστημα στην κάρτα γραφικών το οποίο δεν έχει ανεμιστήρι. Σύνολο και τα δύο σύν την εργασία για να βγάλει και να βάλει υδρόψυξη κόστισε κοντά κατοστάρι. Φυσικά μπορούσα να τα αγοράσω απλά, αλλά τελευταία φορά έκαψα τα κέρατά μου οπότε καλύτερα είπα ας πληρώσω παρά να ξαναπληρώνω μητρικές.
Η υδρόψυξη πού χα ήτο thermaltake.
Θέλω να βάλω κάτι αθόρυβο ρε γαμώτο (βασικά σκεύτομαι να πάρω κάνα σοβαρό κουτί γιατί αυτό που έχω είναι ένα τενεκέδι των 70 Ε) και να βάλω μέσα κάνα καλό συστηματάκι. Πώς και αποφάσισες να βγάλεις την υδρόψυξη?
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.
Χάλασε η αντλία. Δεν δίνει ροη στο νερό. Μπορούσα να αλλάξω, μα με λίγα λεφτά παραπάνω από την αντλία διόρθωσα και το πρόβλημα του θορύβου της κάρτας. Πάντως γενικότερα η υδρόψυξη είναι περισσότερο και για άλλες δουλειές παρά για την έλλειψη θορύβου. Είχα πάρει και στο παρελθόν μια ψύκτρα η οποία όμως δεν έκανε διαφορά. Μέχρι στιγμής είμαι αθόρυβος πάντως.
2 words:Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
Scythe Mine![]()
Θες να κάνεις τη ζωή σου καλύτερη; Σβήσε τα περιττά σου mp3 (και προιόντα συναφών απωλεστικών ή μη αλγορίθμων).
ξερουμε ποτε βγαινει το Company of Heroes: Opposing Fronts;
δειτε αυτο εναντια στην υπερθερμανση
http://www.coollaboratory.com/en/
αν ενδιαφερεται καποιος, εχω δειγματα στι σπιτι να φερω
Vielen Dank für alles was mal war
Ποιο καλό παιδί έχει προσκλήσεις για το δε γκρήκζ;
Shall I say I was wrong, if I'm right?
Το gta ποτε σκαει μυτη για πισι, ξερεις κανεις?
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
Άντε γαμήσου μωρή προβληματικιά ψυχανώμαλη!
i would name her rock'n'roll.
Όντως ?Originally Posted by enitharmon
section .text
global _start
_start:
xor ebx, ebx
mov eax, ebx
inc eax
int 80h
ret
Καλα σε γαμαει ο χαβοκ.Originally Posted by Not_saved
Απαντα τωρα, γκαφαλι.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.