Quote Originally Posted by inhalexhale
Quote Originally Posted by animae
Για τους αλλους, το μονο που εχω να πω, οτι ειναι απλα υπερ-υπερ-........-τιμημενοι. Δηλαδη ελεος. Πραγματικα δεν εχουν κατι να πουνε. Τι να το κανω αν παιζουν υπερτεχνικα. Τι να το κανω αν δεν ξερουν καν τι παιζουν? Δηλαδη ελεος με αυτην την μπαντα. Μου θυμιζει την δηλωση που χει κανει ενας απο τους isis στην φυλλαδα, οπου απλα ελεγε οτι οι περισσοτερες ποστ μπαντες ειναι για τον πουτσο. Ε, το ιδιο και για τουτους.
Ela nte, sthn tyxh varane re pes ta.
Δεν ειπα βαρανε στην τυχη. Ειπα οτι παιζουν υπερτεχνικα και δεν ξερουν τι παιζουν. Συνηθως οταν τα λεει καποιος αυτα τα 2 μαζι εννοει οτι παιζουν παπαδες και παπαδιες μαζι.
Αλλα τελικα δεν μου λεει κατι αυτο.(το οποιο φυσικα ειναι απλα προσωπικο γουστο)

επίσης...οι Τheater παίζουν "επιτηδευμένα" από το "Awake" και μετά, so?? Οι υπόλοιπες μπάντες δεν έχουν τα skills να το κάνουν
Απειρες μπαντες μπορουν να το κανουν.
Αν παρεις οτι οι theater παιζουν επιτηδευμενα απο το awake και μετα, δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν παιρνεις και το images ως επιτηδευμενο. Δεν ειναι αναγκη να αρεσουν σε ολους οι theater, ωστε να αποκτησουν τον τιτλο "μη επιτηδευμενη τεχνικη μουσικοι".
Το ιδιο και με τους dillinger.

Το αν καποιοι ανακαληψανε τωρα οτι οι theater δεν ειναι progressive με την εννοια του προοδευτικου, ε, εχουνε μεινει μερικα αλμπουμ πισω.
Οπως επισης ειναι και αμφισβητισιμο για το ποσο προοδευτικοι ειναι και οι dillinger.

Eν τελει δεν βγαινει βγαινει καποιο νοημα.
Και ακομα περισσοτερο αν συγκρινεις ανομοια πραγματα.

εντιτ: Marillion, δεν υπαρχει λογος για flame ετσι κι αλλιως.