και παραπονιεσαι? Ρεθυμνο η πολη με τις περισσοτερες αγαμητες φοιτητριες στην Ελλαδα.Originally Posted by afroleft
και παραπονιεσαι? Ρεθυμνο η πολη με τις περισσοτερες αγαμητες φοιτητριες στην Ελλαδα.Originally Posted by afroleft
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
για ρώτα και τους φαντάρους...Originally Posted by freak brother
Rock or Nothing
[quote=Raven Lord]για ρώτα και τους φαντάρους...[/quote:3i56hmaw]Originally Posted by "freak brother":3i56hmaw
Gamane h gamiounte?![]()
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.
χιχιχι δε με ξαναπαίρνουν φαντάρο.
This lovely lady got the thickness
Can I get a Hell Yeah
egw akoma perimenw to xarti gia to MAH
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
Η τουρνέ σου εκεί και θα τελειώσει.Originally Posted by afroleft
RIP
![]()
Blood for all tears shed
And Fire for hate
Death for what shall become
All false ones fate
ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ.
πες μου πάλι πως θα βλέπω όνειρα κι όταν πεθάνω
πως περισσότερο από τώρα θα μπορώ να σ' αγαπάω
αν σε διαλέξαν οι μαλάκες για ΥΕΑ αλλά δε γουστέρνεις να γίνεις δόκιμος, πρέπει να μαζέψεις το χαρτομάνι που σου ζητάνε?
Μπλε
7/5 sto ygeionomiko artas
leei panw kati k gia YEA. poios dn varietai na dwsei kati infos pou thelw?
"It's there to remind our lads who they're playing for, and to remind the opposition who they're playing against."
Bill Shankly about the 'This is Anfield' plaque
Τι έγινε ρε στρατεύουν όλους τους GenERals;
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
ase dialuoun tin omada mas me dolious tropous. Loipon epi tou thematos:
ematha pws iparxei periptwsi na se diw3oun apo ekei k epeidi egw dn exw amesi epafi me to thema, dld dn eimai giatros h' nosokomos kserw gw, mporei na me parei i mpala. Prp na valw vysmata k tetoia gia na me kratisoun ekei, uparxei periptwsi na fugw gia allou prin ti 1i meta8esi?
"It's there to remind our lads who they're playing for, and to remind the opposition who they're playing against."
Bill Shankly about the 'This is Anfield' plaque
de nomizw na mineis sto ygeionomiko
edw diwxnoun giatrous poso mallon asxetous me to 8ema
I swear on tomorrow, if you take this chance
Our lives are this moment, the music - the dance
And here in this labyrinth of lost mysteries
I close my eyes on this night and you're all that I see
γι'αυτούς που ρωτάνε για ΥΕΑ, αν δε γουστάρεις να πας, καταρχήν μην προσκομίζεις το ποινικό μητρώο. έπειτα φρόντισε να κοπείς σε κάποιο τεστ ή αθλητική δοκιμασία χωρίς να το κάνεις εξόφθαλμα (αν και είναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ να σε κόψουν). τέλος, στη συνέντευξη δήλωσε ότι δε θέλω να γίνω ΥΕΑ για επαγγελματικούς λόγους.
Rock or Nothing
Τ'ακούω ρε, αύριο φεύγουμε για την ακριτική Καστοριά, επιτέλους! Έχω, βέβαια ενημέρωση πως η μονάδα μου βρίσκεται σε σχηνάκια από την Δευτέρα, οπότε δε ξέρουμε ακόμα τι παίζει για το θέμα άδειας, δηλ. να μας αφήσουν για το σ/κ και να μας πουν "ελάτε την Τρίτη πρωί". Η ειδικότητα στην Καλαμάτα ήταν εύκολη και το μόνο που απομένει είναι να δούμε πως θα μας βγαίνουν οι υπηρεσίες στη μονάδα, αν θα μπορέσουμε να χωθούμε στο ΚΕΠΙΚ που είναι η φυσική μας θέση κ.τ.λ. Το σημαντικότερο, βέβαια, για μένα τουλάχιστο, είναι η σημαντική συρρίκνωση της χιλιομετρικής απόστασης της Μονάδας από το σπίτι μου... και ελπίζω να πετύχω και την 48ωρη άδεια για να δω τους BG την Παρασκευή!![]()
Those of you who think you know everything are annoying to those of us who do.
χιχιχι.
This lovely lady got the thickness
Can I get a Hell Yeah