Anguished eyes of the city of suffering
Seeking guidance, believing in love
Some fools who want something for nothing
Wear the badge of the cowards above...
οχι ρε μλκ...το ειπε η γυναικα του δικτατορα...
τωρα αποκαλυφθηκαν ολα
παλι καλα που παιζαμε με τους ψωμολυσσες τους σερβους τοτες και δεχτηκανε να παρουνε το ζεστο χρημα και να το δωσουν το παιχνιδακι.
αν ηταν καμμιας αλλης προηγενης χωρας ομαδα την ειχαμε γαμησει..θα ειχαμε φτασει στον ΗΜΙτελικο.
Πονος Μυαλου!
Originally Posted by Dr. Death
αχαχα,αυτο ακριβως
na dw ti tha legate an eixe ginei kati analogo me ton olympiako...
oloi oi deksioi einai vazeloi gamw to xristo tous...
gamwto...
ithela i omadara mou na exei ena laiko profil...
![]()
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
χούντα παττακός παναθηναικος
i need feminime venoms in order to function with the system.
εχει γινειOriginally Posted by Stormrider : )
κερδισατε τη σαντος του πελε
το λεει και ο υμνος
και μαλιστα χωρις τη βοηθεια της χουντας.
Πονος Μυαλου!
ntoxtor to diabasa to skiniko kai leei itan i despoina papadopoulou me ton pattako kai ton giougkopresvi kai vlepane ton epanaliptiko sti lewforo kai itan 3-0 kai fovotan leei i despoina oti 8a fane goal kai de 8a pane teliko (ka8oti to prwto match eixe liksei 4-1) kai leei o pattakos arakse dikia mou to xoume agorasmeno kai leei auti "ti einai auta pou les mprosta ston presvi" kai petagetai o presvis kai leei "ali8eia einai, to match to agorasate kai 8a to kerdisete!".
και μετα ειπανε αυτοι δε θα γινει και μετα ειπανε οχι δλδ ειπανε και μετα εκει που αυτοι ειπανε ειπανε μετα δλδ
αυτο ακριβως τπτ αλλο
οχι εγω,ο προεδρος
ε ναι κι ο πατακοσ το διεψευσεOriginally Posted by cancer
δηλαδη οι βαζελοι πιστευουμε το φιλο του δικτατορα και συνεργατη του και οι γαυροι τη γυναικα του.
φτιαχτηκαμε ολοι.
αλλα ειλικρινα τωρα υπαρχει εστω και ενας σοβαρος ανθρωπος που πιστευει ρε παιδι μου οτι το παιχνιδι πραγματι στηθηκε ξερω γω?
http://www.serbia-info.com/news/2000-02/21/17383.html
δηλαδη ελεος...ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του..οι σερβοι λενε για δηλητηριασμενα φαγητα ..για το πληθος για την κατασταση στη χουντα ..εχουνε μπει ολα και εχουνε γινει ΜΑΝΤΑΡΑ ειλικρινα.
θετε να πιστεψω κατι?
μονο την τρομοκρατια..τιποτα αλλο.
κι οταν λεμε για τρομοκρατια εννοουμε σε πλαισια αθλητικα λογω εδρας ..οχι ριζουπολες και μαλακιες...αλλιως δεν ηταν μαλακες οι σερβοι να μην τα καταγγειλουν..τεσπα...η συζητηση ειναι ηλιθια.
Ο παο ειχε αποκλεισει ενα γυρο πιο πριν την εβερτον της εποχης 71' και εμεις μιλαμε για στημενα και λοιπες παπαριες.
Πονος Μυαλου!
Εγώ πάλι ειλικρινά θλίβομαι όταν βλέπω ότι υπάρχουν κάποιοι (έστω και λίγοι, να μην υπερβάλλω) ταλαίπωροι γαβρούληδες που νομίζουν ότι θα καταφέρουν να ξεχαστεί μια δεκαετία μπόχας και δυσωδίας στημένων διοργανώσεων ελλαδιστάν, με το να ανασύρουν από την αφάνεια μια καθυστερημένη γιαγιούλα που αραδιάζει ασυναρτησίες και να την κάνουν πρωτοσέλιδο.
Εντάξει, αντιλαμβάνομαι ότι μέσα στην απόγνωσή τους για την 100 ετών συνεχόμενη σφαλιάρα έχουν πιάσει πάτο, αλλά και πάλι συνάνθρωποι μας είναι, το κράτος θα έπρεπε να κάνει κάποια κίνηση να τους βοηθήσει.
![]()
![]()
Blood for all tears shed
And Fire for hate
Death for what shall become
All false ones fate
sport XL πουλο
ωρα για σπορ πουλο
το σπορταιμ το κοβω για συντομο πουλο.μεχρι και τσοντες βαλανε οι κακομοιρηδες για να βγαλουν κανα φραγκο.
αντε ενας ενας να περνει σειρα
και αυτα περι ανθρωπων που μενουν στο δρομο κλπ τ ακουω ψιλοβερεσε.. προφανως και ξερουν που παν να δουλεψουν οι ανθρωποι..
νταξει η ωρα για σπορ βεβαια ειναι και 15 χρονια εφημεριδα αλλα οπως και να χει πολυ λαμογιο και αρπα κολλα εχει πεσει στην γαμωφυλλαδες.
Πονος Μυαλου!
Επειδή από τότε που ξεκίνησε ο Φίλαθλος, διαβάζω φανατικά μόνο αυτόν, δεν έχω ιδέα τι πρεσβεύουν οι υπόλοιπες εφημερίδες. Έχω δεκτεί υποσυνείδητα ότι αποκλείεται να φτάνουν έστω και στο ελάχιστο την αντικειμενικότητα και τον σχολιασμό του Φίλαθλου, έστω κι αν υπερτερούν σε ποιότητα εκτύπωσης (όποιος μαυρίζει τα χέρια του με Φ καταλαβαίνει) ή σε αθλητικό ρεπορτάζ (άλλα αθλήματα, εξωτερικό, μικρότερες κατηγορίες).
Παρόλα αυτά, είναι προφανές ότι τόσες πολλές εφημερίδες δεν είναι δυνατόν να αντέξουν. Για τις οπαδικές εφημερίδες και όσους τις διαβάζουν δεν σχολιάζω καν.
Το σπορταιμ είναι αυτό του σπορ φμ?