Πανω κατω οι κνιτες φταινε και γι αυτο.
Πανω κατω οι κνιτες φταινε και γι αυτο.
"Δεν συζητάμε, γιατί είμαι ΟΞΥΘΥΜΟΣ."
نحن نحب فصل الربيع الجميل.
Με ποια λογική μία παράταξη αποκαλείται συλλογικότητα, πέραν του ότι εγώ ως stam and the witches μπορώ να επηρρεάσω το σχήμα;
Πέραν της λογικής της ορ8ογραφίας, η λογική που απαντάει περιγράφεται στο προηγούμενο ποστ μου. Τι να κάνουμε τώρα.
10 σχήματα με διαφορετική τάση το καθένα αποτελούν μια συλλογικότητα;
Αυτό λέγεται ντου, όχι επιρροή!!!Originally Posted by stam and the witches
this is radio freedom.
Λόγος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη προς τους σπουδαστές
Πνύκα, 13 Νοεμβρίου 1838
"[...] Η προκοπή σας και η μάθησή σας να μην γίνει σκεπάρνι μόνο δια το άτομό σας, αλλά να κοιτάζει το καλό της Κοινότητος, και μέσα εις το καλό αυτό ευρίσκεται και το δικό σας.
Εγώ, παιδιά μου, κατά κακή μου τύχη, εξ αιτίας των περιστάσεων έμεινα αγράμματος, και δια τούτο σας ζητώ συγχώρηση, διότι δεν ομιλώ καθώς οι δάσκαλοί σας. Σας είπα όσα ο ίδιος είδα, ήκουσα και εγνώρισα, δια να ωφεληθήτε από τα απερασμένα και από τα κακά αποτελέσματα της διχόνοιας, την οποίαν να αποστρέφεσθε, και να έχετε ομόνοια. Εμάς, μη μας τηράτε πλέον. Το έργο μας και ο καιρός μας επέρασε. Και αι ημέραι της γενεάς, η οποία σας άνοιξε το δρόμο, θέλουν μετ' ολίγον περάσει.
Την ημέρα της ζωής μας θέλει διαδεχθεί η νύκτα του θανάτου μας, καθώς την ημέρα των Αγίων Ασωμάτων θέλει διαδεχθεί η νύχτα και η αυριανή ημέρα. Εις εσάς μένει να ισάσετε και να στολίσετε τον τόπο, οπού ημείς ελευθερώσαμε. Και, δια να γίνει τούτο, πρέπει να έχετε ως θεμέλια της πολιτείας την ομόνοια, την θρησκεία και την φρόνιμον ελευθερία. Τελειώνω τον λόγο μου, Ζήτω ο Βασιλεύς μας Όθων! Ζήτω οι σοφοί διδάσκαλοι! Ζήτω η Ελληνική Νεολαία!".
Καλως τον
Ζήτω ο Βασιλεύς μας Όθων! Ζήτω οι σοφοί διδάσκαλοι! Ζήτω η Ελληνική Νεολαία!".![]()
Originally Posted by Palladia
Gi'auto ton sapisan st'Anapli.
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.
"φρόνιμος ελευθερία" μλκ. Όμορφο.
The bird of Hermes is my name, eating my wings to make me tame.
~
των φρονιμων τα παιδια πριν πεινασουν, δεν πεινουσαν!
so this is permanence
Αυτός εκεί ο μώστος 8α απαντήσει ή αυτό ήταν;
Ban sto fake account tou malaka me synoptikes diadiaksies parakalo.Originally Posted by ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influences, are usually the slaves of some defunct economist.
J. M. Keynes.