Page 46 of 128 FirstFirst ... 3644454647485696 ... LastLast
Results 676 to 690 of 1910

Thread: Παιδεία

farfetch'd Ace's Avatar

Κακάσχημος.
    "Δεν συζητάμε, γιατί είμαι ΟΞΥΘΥΜΟΣ."
    نحن نحب فصل الربيع الجميل.

Senior Member Mostos's Avatar

Aγαπητέ μου φίλε (χολκ).

Θα σου απαντήσω . Περισσότερο απο όλα στον κόσμο μισώ την καταπίεση.

Οι τακτικές του κινήματός σου με καταπιέζουν και με εκνευρίζουν .Και γιαυτό το χλευάζω.

Με καταπιέζουν γιατι δεν ανέχονται την παραμικρή κριτική.
    Με καταπιέζουν γιατί δε μου προσφέρουν λύση .
    Με καταπιέζουν γιατι σε όσες διαδηλώσεις έχω πάει έχω ξενερώσει κι έχω φύγει γιατι καπηλεύονται τις προθέσεις μου με πανό και με συνθήματα άσχετα με το θέμα για το οποίο διαδηλώνουμε (λευτεριά στον Γιάννη Τρεχαγυρευόπουλο-ρε φίλε δεν τον ξέρω , πρέπει σώνει και καλά να διαδηλώσω και υπερ αυτού; ).

Με εκνευρίζουν γιατι είναι ένας χώρος που γνωρίζει καλά πως είναι να σε κατακρίνουν εσφαλμένα για τα πολιτικά σου πιστεύω και όμως το κάνει συχνότερα απο τον οποιονδήποτε.

Με καταπιέζει το γεγονός οτι οι άνθρωποι του κινήματός σου που ελπίζει κανείς οτι έχουν μεγαλύτερη ευρύτητα πνεύματος προβαίνουν σε ενέργειες που συνάδουν μόνο με ενέργειες χουντικής ομάδας μόνο και μόνο επειδή δε συμφωνούν και χωρίς να έχουν το δικαίωμα (για το παραπάνω περιστατικό ψάξε παλιότερο πόστ μου).

Με εκνευρίζει το γεγονός οτι σαν κίνημα δεν έχετε ουτέ δέκα κοινά επιχειρήματα για θέματα όπως το άσυλο, τα ιδιωτικά πανεπιστήμια και αν κάποιος σας ρωτήσει απλά "τι χρησιμότητα έχει το άσυλο στο πανεπιστήμιο;" απο καθαρή άγνοια, του επιτίθεστε λες και είναι μια πληροφορία που την έχουμε στο DNA απο τον καιρό των πιθήκων (και τελικά ούτε εσείς ξέρετε). Και όχι μόνο δεν έχετε μια κοινή γραμμή, θέλετε να σας σέβονται κιολας!

Με εκνευρίζει το γεγονός οτι σπάτε περιουσίες (ναι, σπάτε περιουσίες) γιατι το θεωρώ μικρότητα( ναι με ενοχλεί να σπας περιουσίες ακόμα κι αν είναι της τράπεζας, που είναι σιχαμένος οργανισμός ).

Με εκνευρίζει το γεγονός οτι επικεντρώνεστε στο θέμα των μπάτσων, τον καραγκίοζ μπερντέ του σύμπαντος, γιατι μου δείχνει πως το όραμά σας σταματάει εκεί (τους μοιάζετε κιόλας ενίοτε,γαμώ).

Με ενοχλεί το γεγονός οτι κάθεστε και απαντάτε σοβαρά σε όποια μαλακία σας πει ο κάθε καυλωμένος εθνικόφρων γιατι μου δείχνει μικρότητα και φέρεστε σα καυλωμένοι κι εσείς.

Με καταπιέζει το γεγονός οτι πρέπει να συνταχτω οπωσδήποτε σε ένα απο τα δυο στρατόπεδα (γιατι για σας δε νοείται κάτι άλλο, ταξική πάλη μαν!,ή είσαι μαζί μας ή με τους άλλους), είτε αριστερός με ένα κίνημα που είναι κάνει όλα τα παραπάνω με 10-20 φωτεινές εξαιρέσεις και να προβαίνω σε ενέργειες τις οποίες δεν στηρίζω μόνο και μόνο για να μη με πούνε φασίστα, είτε δεξιός με όλους του αγράμματους, τους μογγόλους, τους καυλωμένους, τους φασίστες, τους ανήθικους, τους σκατόψυχους, τους βλάχους.

Με εκνευρίζει το γεγονός οτι η συντριπτική πλειοψηφία όσων κατέβηκαν στις φοιτητικές διαδηλώσεις δε θα κατέβουν σε καμία διαδήλωση για το ασφαλιστικό, γιατι μή μου πεις οτι θα κατέβετε και οι 30.000 ε; (ζωα θα δουλέυετε μέχρι τα 68 σας και δε σας καίγεται καρφί, το άσυλο μόνο να είναι καλά γιατι οι δικοί μας πολέμησαν τη χούντα και το κατέκτησαν)

Με εκνευρίζει το γεγονός οτι οι συνδικαλιστές σας είναι αυτιστικοί και εμετοί.

Σας χλευάζω γιατι απο μικρός μάθαινα οτι η αριστερά υπερασπίζεται το δίκαιο και τελικά με απογοητεύσατε προσφέροντας μου ένα κίνημα το οποιό δεν έχει όραμα, γιατι είστε αφοριστικοί, γιατι δεν μπορώ να σας εμπιστευτώ ούτε το σκύλο μου να κρατήσετε.

Με απογοητεύσατε γιατι τώρα δεν έχω πολιτική στέγη αν και τελικά καλύτερα έτσι, οι δαπίτες με θεωρούν αριστερό, οι αριστεροί με θεωρούν φασίστα, εγώ τους θεωρώ το ίδιο εμετικούς κι έτσι απαλλάχτηκα απο την πολιτική γενικότερα, όπως και πολύς άλλος κόσμος που αδιαφορεί και σας απαξιώνει και εσάς και τους "άλλους".
    αφοριστικοί εσείς; αφοριστικός κι εγώ. ωραία είναι έτσι.

Κι όλα αυτά για να έρθεις εσύ χολκ τώρα να μου πεις οτι στον καιρό του παπαδόπουλου θα κρέμαγα κόσμο!!!
    Ήξερα οτι είσαι ακραίος και το κράξιμό σου μου έφερνε το γέλωτα, αλλα εσύ δεν κατάλαβες το δικό μου κράξιμο επειδη σε χτύπησε στα ιδεολογικά σου πιστέυω; Τόσο ανόητος; Τόσο εμετικός; Και με ρωτάς τώρα αν δικαιολογώ απο ανθρωπιστική πλευρά την δολοφονία ενός διαδηλωτη και άλλες εμετικές ερωτήσεις - προπαγάνδα ναουμ. Μόνο εσύ και οι όμοιοί σου φίλος ξέρετε απο πολιτική, εμείς ήρθαμε απο τα λαγκάδια.

Τώρα ζω σε μια μικρή φάρμα μακριά απο την πόλη και ασχολούμαι μόνο με τη μουσική μου, αφού δεν μπόρεσα να μιλήσω για τις ιδέες μου στον κόσμο μέσα απο την πολιτική, επέλεξα να τη χλευάζω και να ασχοληθώ με τη μουσική. Τουλάχιστον εκεί ακούνε.

Σας μισώ και θα σας χλευάζω. Εσάς και όλο το αριστεροκεντροδεξιό συστημά σας, τα σύμβολά σας, τα συμβολά τους, το επίπεδο σας και το επίπεδό τους.

Δεν νομίζω να καταλάβεις πολλά.
    Και δε σκοπεύω να συνεχίσω να προσπαθήσω να σε "κερδίσω".
    Ο βλάκας είναι ανίκητος και το ξέρω.

Senior Member

now playing: Ναβίν - Χλευάζω και καταπιέζομαι

τελοσπάντων, άσε τα "αγαπητέ μου φίλε" και απάντα ουσιαστικά και χωρίς "αυτόνομο και ανεξάρτητο" νοικοκυρέηκο και ακραία δεξιό μίσος στο παραπάνω μου ποστ.
    πάρε.
    Quote Originally Posted by House Of Low Culture
    ας παίκσουμε λοιπόν και το παιχνίδι των ερωτήσεων. Λοιπόν μώστε, καλύπτεις και τον ειδικό φρουρό των δυνάμεων καταστολής που έβγαλε όπλο και σούταρε δύο στον αέρα;; Σε περίπτωση που χτυπηθεί άτομο και χάσει τη ζωή του επειδή πέταξε μια πέτρα ή μια μολότωφ ή επειδή έσπασε την "ιδιωτική περιουσία" της τράπεζας και του παρακρατικού Γεωργιάδη;;; Συγκρίνεται η ιδιωτική περιουσία και τα μαύρα κέρδη των τραπεζών και των πολυεθνικών με την απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής και την φυλάκιση-τη στέρηση του δικαιώματος της ελευθερίας;;Είσαι υπέρ του αναρχικού καπιταλισμού;; Οι ενισχυτές των Γενιά Του Χάους έχουν σβήσει και οι χορδές έχουν σπάσει νομίζεις;; Γούσταρες που φάγανε τον Τεμπονέρα το '91 με λοστούς οι τραμπούκοι της ΟΝΝΕΔ επειδή ήταν και πολύ αριστεροπερίεργος και αριστεριστής και ενδιαφερόταν και για την πολιτικοποίηση των μαθητών ναούμε και είχε συμβάλλει τα μέγιστα στις τότε εκφράσεις του κινήματος;; Οι παρόμοιες σύγχρονες πράξεις των χρυσαυγιτών, των μπράβων νυχτερινών κέντρων που στρατολογεί η ΔΑΠ, που καλύπτονται από την Αστυνομία και την ίσως πιο δεξιά και αντιδραστική κυβέρνηση που έχει περάσει ποτέ είναι σωστές, iyo;; Θα χαμογελάσεις αν έχουμε νέους θανάτους αγωνιστών που παλεύουν για τα 8έματα παιδείας, εργασίας και ελευθερίας;; Πότε θα καεί επιτέλους η πουτάνα η βουλή με τα 150 μουνόπανα που τρομοκρατούν την καθημερινότητα μας;; Αν ο νόμος πλαίσιο εφαρμοστεί η δεύτερη ρουκέτα θα πέσει στη βουλή;; Απαντήσε μας όχι μόνο για την πολιτική πλευρά του πράματος αλλά και την ανθρωπολογική.
    επ-ωπ.

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

νομίζω ότι σου απάντησε
    Vielen Dank für alles was mal war

Senior Member

για δοκίμασε να κάνεις σύνδεση των ερωτήσεων μου με τη κατά τη γνώμη σου απάντηση του στις ερωτήσεις μου. Το συμπέρασμα δε θα είναι ενθαρρυντικό.

Ράμπο του ΣΔΟΕ stam and the witches's Avatar

Βασικά χωρίς να θέλω να παρέμβω, στο ποστ του holc αναφέρεται μόνο η καταστολή. Αν θες να μιλήσεις σε έναν δεξιό (όχι τον Μόστο συγκεκριμένα), το "μας δέρνουν" δεν αρκεί, imo.

φαίνεται ότι δεν είναι υπέρ ολων αυτών που γραφεις

αλλα αν θες, σχολίασε αυτα για τα οποία σας προσάπτει

η συντριπτική πλειοψηφία όσων κατέβηκαν στις φοιτητικές διαδηλώσεις δε θα κατέβουν σε καμία διαδήλωση για το ασφαλιστικό, γιατι μή μου πεις οτι θα κατέβετε και οι 30.000 ε;

Με εκνευρίζει το γεγονός οτι σαν κίνημα δεν έχετε ουτέ δέκα κοινά επιχειρήματα για θέματα όπως το άσυλο, τα ιδιωτικά πανεπιστήμια και αν κάποιος σας ρωτήσει απλά "τι χρησιμότητα έχει το άσυλο στο πανεπιστήμιο;" απο καθαρή άγνοια, του επιτίθεστε λες και είναι μια πληροφορία που την έχουμε στο DNA
    αυτα ας πούμε.

Senior Member

Quote Originally Posted by stam and the witches
    Βασικά χωρίς να θέλω να παρέμβω, στο ποστ του holc αναφέρεται μόνο η καταστολή.
    Μπα.Διάβασε το καλύτερα.
    Επίσης δε νομίζω οτι περίμενες τα ποστ του χολκ για να διαβάσεις απόψεις για το θέμα στην παιδεία και την πουτάνα την κοινωνία γενικότερα. (αυτό πάει στον αντίλογο στη δεξιά που λες)

και βασικά κόψε τις κνίτικες παπαριές
    i would name her rock'n'roll.

Senior Member

Quote Originally Posted by enitharmon

η συντριπτική πλειοψηφία όσων κατέβηκαν στις φοιτητικές διαδηλώσεις δε θα κατέβουν σε καμία διαδήλωση για το ασφαλιστικό, γιατι μή μου πεις οτι θα κατέβετε και οι 30.000 ε;

Με εκνευρίζει το γεγονός οτι σαν κίνημα δεν έχετε ουτέ δέκα κοινά επιχειρήματα για θέματα όπως το άσυλο, τα ιδιωτικά πανεπιστήμια και αν κάποιος σας ρωτήσει απλά "τι χρησιμότητα έχει το άσυλο στο πανεπιστήμιο;" απο καθαρή άγνοια, του επιτίθεστε λες και είναι μια πληροφορία που την έχουμε στο DNA
    αυτα ας πούμε.
    επειδή πρέπει να βγω θα απαντήσω κάπως σύντομα, δίνοντας την απόφαση του τελευταίου, νομίζω, Πανελλαδικού Συντονιστικού όπου συμμετέχουν όλες οι σχολές με αγωνιστικά πλαίσια και καταλήγουν σε κοινή απόφαση με κοινά επιχειρήματα ΚΑΙ για το άσυλο και μιλάνε για μέτωπο παιδείας-εργασίας και για το ασφαλιστικό και τις "χαλαρές εργασιακές σχέσεις" και για τις μελλοντικές κινητοποιήσεις.
    εδώ: http://antilogos.eu/downloads/keimena/SYNT_9_3_2007.doc

Δράκος ikonoklast's Avatar

Η μεγάλη αλή8εια είναι οτι στην τρέχουσα φάση του φοιτητικού κινήματος, η συνειδητοποίηση της ανάγκης για κοινή πλεύση με το ευρύτερο μέρος της 8ιγόμενης απο τις μεταρρυ8μίσεις κενωνίας, έχει καταστεί σαφέστερη απο ποτέ. Αι συνεχείς εγκλήσεις κε προσπά8ειες για την δημιουργία ενός -επονομαζόμενου και ως- μετώπου παιδείας-εργασίας και σε συνδυασμό με τα τελευταία συμβάντα και δημοκρατίας, η επικοινωνία κε αι κλήσεις για απεργίες κε ανάγκη συμπόρευσης με τα πιότερα εργατικά σωματεία -όπως η ξεπουλημένη μεν, ισχυρή στη βάση γσεε, η αδεδυ, η ελμε, η δοε κε η ποσδεπ-, αι πολιτικές αναλύσεις κε αναγνώσεις οτι η εκπαιδευτική αναδιάρ8ρωση δεν εμφανίζεται σαν ξεκομμένη απο τις υπόλοιπες μεταρρυ8μίσεις στο εργασιακό κα8εστώς κε οτι όσο συνολική είναι αυτή, τόσο συνολική κε η συσπείρωση της βάσης, κα8ιστούν το πρώτο ένα φοιτητικό κίνημα πολύ περά απο το συνδικαλιάρικο και συντεχνιακό παρελ8όν που καμιά φορά εμφάνιζε. Αυτό σαν απάντηση στην νύξη που κρύβει η ερώτηση. Επι του συγκεκριμένου, στα πιότερα απο τα πλαίσια γενικώνε συνελεύσεων που έχω διαβάσει ή γράψει αλλα και στας αποφάσεις των πανελλαδικών και κατα τόπους συντονιστικών, η αναφορά στο εργασιακό εκείνο κα8εστώς αναφέρει σχεδόν πάντα και το ασφαλιστικό κε τπ πάγωμα του απο ταις κινητοποιήσες 8εωρείται νίκη ωραία. Κα8ώς επίσης κε τους μεταλλεργάτες κε τους ναυτεργάτες κε τους δασκάλους-μα8ητές κε τους απωλημένους των ΔΕΚΟ. Και της Sex-Form! Και επειδής γενικά η αλληλεγγύη μεταξύ των κλάδων ειν πολύ καλό πράμα για τους λόγους που περιέγραψα, κάτι το οποίο ίσως είναι λίγο δύσκολο για την μοναξιά ενός απολιτικού τροβαδούρου να καταλάβει, ορισμένοι στηρίξαμε κε στηρίζομε τους αγώνες των παραπάνω 8έση και φύσει. Συμπά8α μας αν δε μπορέσαμε να είμαστε όλοι όσοι τις τρώνε για το νόμο πλαίσιο. Αν όμως εσύ δεν υπήρξες που8ενά τότε 8α πρέπει να γίνω αφοριστικός κε να σε πω να βγάλεις το σκασμό.

[quote:1ajfzipl]Με εκνευρίζει το γεγονός οτι σαν κίνημα δεν έχετε ουτέ δέκα κοινά επιχειρήματα για θέματα όπως το άσυλο, τα ιδιωτικά πανεπιστήμια και αν κάποιος σας ρωτήσει απλά "τι χρησιμότητα έχει το άσυλο στο πανεπιστήμιο;" απο καθαρή άγνοια, του επιτίθεστε λες και είναι μια πληροφορία που την έχουμε στο DNA
    αυτα ας πούμε.[/quote:1ajfzipl]
    Ανάλογα τα κέφια κε το συνομιλητή το κάνω κι εγώ αυτό. Κυρίως πρόκεται για αυ8όρμητη αντίδραση απελπισίας αναφορικά με το πως μπορεί κάποιος που έλαβε περίπουν την ίδια εκπαίδευση με σένα, μεγάλωσε σε ένα παραπλήσιο -αυτό το εικάζεις συνή8ως- περιβάλλον κε αναμένεις να μπορεί να έχει τα εχέγγυα για να μπορεί να καταλάβει τα στοιχειώδη. Η ανάγκη ύπαρξης του πανεπιστημιακού ασύλοθ ανήκει σε αυτά κε παρ' ότι με υπομονή κε προδέρμ τελικά 8α απαντήσω σε κάποιον που κάνει μια τέτοια ερώτηση, αν υποψιαστώ οτι είναι απλώς προβοκατόρικη ή/και κεκαλυμμένη αντίδραση απο πίσω, 8α απαντήσω όπως αρμόζει σε κάποιον που το στηρίζει πλέον σα 8έση: "Το πανεπιστημιακό άσυλο δεν χρησιμεύει σε τίποτα". Φαντάζομαι οτι υπάρχουν φωτεινά παραδείγματα που 8α αρχίσουν τους πι8ηκισμούς γιατι αντιλαμβάνονται σαν συν8ηματλογία τα αιτήματα του κινήματος, το να πιστεύεις όμως οτι ειναι η πλειοψηφία που τα αντιλαμβάνεται έτσι, σε κα8ιστά απλώς μαλάκα.

Τα δέκα κοινά επιχειρήματα δε μπορώ να φανταστώ σε τι ακριβώς χρησιμεύουν. Εκτός αν κίνημα είναι μόνο οι κνίτες.

εδιτ. αμα διευκολύνεσαι απάντα μου κε μένα στο άλλο, χαρώ το.

ωραία όλα

ξερεις να μιλας. Πείτε μου τωρα, γιατι εκπροσωποι παρατάξεων είναι πάντα οι πιο καθυστερημένοι και αυτοί που δεν ξέρουν να αρθρώσουν ολόκληρη πρόταση.

Senior Member

axxaxa akoma me ta panepistimia kai tous foititarious asxoleiste re?

ωραία όλα

ξερεις να μιλας. Πείτε μου τωρα, γιατι εκπροσωποι παρατάξεων είναι πάντα οι πιο καθυστερημένοι και αυτοί που δεν ξέρουν να αρθρώσουν ολόκληρη πρόταση.
    Αφ' ενός εμείς είμαστε με τις συλλογικότητες και όχι τις παρατάξεις.
    Αφ' ετέρου δεν ισχύει κατι τέτοιο, τι να κάνουμε τώρα ρε παιδί μου.
    Ουδείς εκπρόσωπος.

Ράμπο του ΣΔΟΕ stam and the witches's Avatar

Στο συντονιστικό με λίγα λόγια έχουμε αντιπαράθεση συλλογικότητας και παράταξης.

Δεν υπάρχει σαφής ορίζουσα της ριζοσπαστικής αριστεράς στην ελλάδα και γενικά. Άρα ό,τι και να είναι η ΕΑΑΚ απο άποψη δομών, δεν μπορεί να είναι παράταξη δεδομένου οτι δεν παρατάσσεται σε μια συγκεκριμένη πολιτική συνιστώσα με συγκεκριμένες πολιτικές κατευ8ύνσεις. Τι να κάνουμε τώρα.

Tags for this Thread