Page 45 of 128 FirstFirst ... 3543444546475595 ... LastLast
Results 661 to 675 of 1910

Thread: Παιδεία

Senior Member Mostos's Avatar

[quote=House Of Low Culture]
    Quote Originally Posted by Mostos
    Quote Originally Posted by "House Of Low Culture":38cbgjmp
    Quote Originally Posted by Mostos
    εγώ θα πρότεινα άμεση εκτέλεση των κουκουλοφόρων πάντως.
    θα μου πεις γιατί επιτέλους ή το παίζεις κατωριμοδεγγιαλοντιεμομέηχεμ και απαντάς μόνο σε ότι γουστάρεις?
    αγαπητε χολκ.
    έκτος του οτι δε γίνεται να απαντήσω σοβαρά λόγω της υπεροπτικής συμπεριφοράς μου σε ένα τόπικ με θέμα στο οποίο διαφωνώ με όλες τις πλευρές , δεν πιστεύω οτι έχει και νόημα. μη με σέρνεις λοιπόν σε διάλογο και άσε με να λέω τη μαλακία μου. Θα σου απαντήσω όμως.
    Η συμπεριφορά "όσο υπάρχουν μπάτσοι θα είμαστε απάτσι" με ενοχλεί όπως με ενοχλεί καταπιεστική συμπεριφορά ανα τον κόσμο ακόμα κι όταν εμενανε προσωπικά δε με επηρεάζει. Έχω το δικαίωμα να εκφράσω την απέχθειά μου απέναντι στον οποιονδήποτε. Θεωρώ λοιπόν οτι το θέμα της καταστροφής ξένης περιουσίας είτε μιλάμε για το γήπεδο, είτε για το ατμ της αγροτικής πρέπει κάποτε να λήξει.
    Αν εσύ θεωρείς οτι το να τα "κανουμε όλα πουτάνα" είναι ένας σωστος τρόπος για να πλήξεις το σύστημα τότε θα σου ελεγα οτι και άλλοι το καναν πριν απο σένα και με πολύ καλύτερο τρόπο, καλύτερα να βρείς εναν πιο εποικοδομητικό τρόπο για όλους μας να εκφράσεις το θυμό σου.
    Όχι μώστε, δεν έχεις το δικαίωμα να εκφράσεις την απέχθεια σου απέναντι στον οποιονδήποτε και ειδικά αν δεν έχεις ιδέα του τι παίζεται. Το κεφάλι σου έχει γίνει ένα τεράστιο σκατό με την καθημερινή συναναστροφή σου με τα πρετεντερικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και το κλείσιμο στο νεοφιλελεύθερο καβούκι σου. Μιλάς για συμπεριφορές διαδηλωτών χωρίς ποτέ να αποτελούσες μέρος τους, μιλάς για καταστροφές ξένων περιουσιών χωρίς να ξέρεις ουσιαστικά ποιος ακριβώς τις προκάλεσε φορώντας σε όλα τον μανδύα του "οι γνωστοί άγνωστοι κουκουλοφόροι το έκαναν" τακτική(στα εισαγωγικά) που ακολουθούν καθημερινά τα ιδιωτικά κανάλια που πληρώνονται ακριβώς γι' αυτόν τον προπαγανδιστικό ρόλο. Και τελικά αυτοί οι κουκουλοφόροι που σπάνε τράπεζες ποιοι είναι? Γιατί είναι μόνο δύο-τρία άτομα κάθε φορά που σπάνε τράπεζες και "ιδιωτικές περιουσίες" μπροστά στον τηλεοπτικό φακό? Μα για να αρχίσουν να εξεγείρονται οι νοικοκυραίοι και απαιτώντας ασφάλεια να στηρίζουν τα όλο και πιο αντιδραστικά και κατασταλτικά μέτρα(βία, κάμερες παρακολούθησης, πάταξη εγκλημάτων διαδηλωτών, συλλήψεις) της κυβέρνησης που καταπατούν τις ήδη πετσοκομμένες ελευθερίες μας, αυτά είναι προβοκάτσια. Τόσες φωτογραφίες "κουκουλοφόρων" δίπλα σε αστυνομικούς υπάρχουν, "κουκουλοφόροι" ήταν και οι τελικά ασφαλίτες που σάπισαν με τη ζαρντινιέρα τον φοιτητή στη Θεσσαλονίκη, δεν είναι και δύσκολο να σπάνε και καμιά τζαμαρία εδώ που τα λέμε για να προκαλούν πιο σκληρά μέτρα καταστολής ε. Σύμφωνα με το άρθρο 11 του συντάγματος καθιερώνεται το δικαίωμα του συνέρχεσθαι που εξασφαλίζει στους πολίτες τη δυνατότητα να πραγματοποιούν διαδηλώσεις. Το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης βέβαια έχει σαν μόνιμο προσανατολισμό να περιορίσει και τον αριθμό και την έκταση των πορειών. Πίσω από αυτό κρύβονται τα συμφέρονται των εμπόρων, των εταιρειών, των τραπεζών που καταλαβαίνουν πως ο μόνος τρόπος έκφρασης των εργασιακών προβλημάτων και διεκδικήσεων των εργαζομένων είναι η διαδήλωση. Κάθεσαι και ασχολείσαι με την (αμφισβητίσημη) φθορά ξένης περιουσίας από "κουκουλοφόρους και φοιτητές" χωρίς να βλέπεις πως κάθε μέρα σε κάθε πορεία καταπαντώνται οι ελευθερίες των διαδηλωτών. Οι ματατζήδες έχουν πιστόλια, φοράνε πανοπλίες, κράνη κι έχουν ασπίδες, χρησιμοποιούν δακρυγόνα, ασφυξιογόνα, χημικά πολέμου απαγορευμένα από διεθνείς συνθήκες που χρησιμοποιούνται όμως για την πάταξη του εσωτερικού εχθρού, κροτοβόλα, εμπρηστικές χειροβομβίδες, πλάστικες, χάρτινες ή και αληθινές σφαίρες για δήθεν εκφοβισμό, θανατηφόρα όπλα. Τι πρόκειται να πάθουν αφτοί οι οπλισμένοι σαν αστακοί αν φάνε μία πέτρα ή αν μια μολότοφ σκάσει δίπλα ή ακόμα και πάνω τους. Η απάντηση είναι !τίποτα!, ίσως μονάχα να χεστούν λίγο από τον φόβο τους και να μην τρέξουν αμέσως να καταπνίξουν την πορεία και να χτυπήσουν φοιτητές κι εργαζόμενους. Ποινές φυλάκισης για την ρίψη μολότωφ είναι 16+ χρόνια, 16+ χρόνια για μια πολίτικη πράξη αντίστασης. Το πως θα πλήξει κάποιος το σύστημα φυσικά Δε θα το πεις εσύ καθήμενος στον καναπέ σου ούτε έχεις δικαίωμα να κρίνεις αγωνιστές του παρελθόντος, γιατί απ' ότι φαίνεται αν ζούσες σε άλλη εποχή είτε θα κρέμαγες αντάρτες με θηλιά στον κήπο σου ή θα τα είχες καλά με τον Παπαδόπουλο.
    EDIT:

ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ.[/quote:38cbgjmp]

όλα αυτά για μένα τα εξήγαγες απο μια πρόταση μου.
    για να καταλάβεις ποιος κρίνει και ποιος όχι.
    καταλαβαίνεις τώρα γιατι δεν έχει νόημα να συζητάω εδω μέσα.

farfetch'd Ace's Avatar

Μια χαρα στα ειπε ο χολκ.
    "Δεν συζητάμε, γιατί είμαι ΟΞΥΘΥΜΟΣ."
    نحن نحب فصل الربيع الجميل.

Senior Member

Quote Originally Posted by stam and the witches
    Διακρίνω αρνητική προκατάληψη στο πρόσωπό μου.

Εξήγησέ μου αυτό τότε:

Quote Originally Posted by carheart
    Σου λέει πολύ απλά πως το να γράφεις σε ένα τοίχο "Σπάστε τις Κάμερες" είναι ό,τι πιο ηλίθιο μπορείς να κάνεις.
    Εννοούσα αυτό που είπε ο κάρχαρτ. Και είναι ό,τι πιο ηλίθιο γτ θα μπορούσε με το ίδιο σπρέη να αδειάσει λίγο χρώμα πάνω στον φακό μιας κάμερας. Και γενικά, τι κάνει αυτός ο τύπος? Καθοδηγεί? Συμβουλεύει? Μας δίνει μια γαμάτη ιδέα? Επεξηγεί κάτι στον βολεμένο 50άρη που διαβάζει το σύνθημα? Τι στο μπούτσο κάνει εκείνη την ώρα πέρα από το να μην σπάει κάμερες?

Επίσης άσχετα με το αν το ποστ του χολκ ήταν τζιτζι, μαλάκες, ο μόστος δν ξέρουμε καν τι άποψη έχει και εσείς τον βγάλατε εκπρόσωπο τύπου της νδ.
    The bird of Hermes is my name, eating my wings to make me tame.
    ~

farfetch'd Ace's Avatar

Ε ασχετως με το αν ειναι οντως ο μοστος ετσι ωραια ειναι αυτα που λεει στο ποστ του ο χολκ.

Senior Member

γιαπ
    ~

farfetch'd Ace's Avatar

Ναι εδω που τα λεμε ;p

Quote Originally Posted by Atheist
    Επίσης άσχετα με το αν το ποστ του χολκ ήταν τζιτζι, μαλάκες, ο μόστος δν ξέρουμε καν τι άποψη έχει και εσείς τον βγάλατε εκπρόσωπο τύπου της νδ.
    Quote Originally Posted by Ace
    Ε ασχετως με το αν ειναι οντως ο μοστος ετσι ωραια ειναι αυτα που λεει στο ποστ του ο χολκ.
    Neway. Επισης οι γκραφιταδες γραφουμε οτι θελουμε!! Οι κνιτες να μη γραφουν ομως. Ειδικα με μπογια.

Ράμπο του ΣΔΟΕ stam and the witches's Avatar

Τι λες μωρέ μαλάκα ;p

Atheist πες μου έναν πολιτικό λόγο για τον οποίο η πράξη αυτή είναι λάθος.

Senior Member

Δεν είπα ότι είναι λάθος. Είπα ότι είναι ηλίθια.
    ~

Senior Member

Quote Originally Posted by Atheist
    κοίτα φίλος ντακς, ιμό ο μώστος έχει την πλακίτσα του κιε το βγάζει το γελάκι του και τα λοιπά κι έχω φχαριστηθεί και τη γνωριμία και τον χαβαλέ αλλά τις πολιτικές απόψεις του τις κσέρομε και για την άρνηση στις εντολές του κράτους και του στρατού, για τον όλεθρο που θα προκαλέσει η κατάρευση της ΕΕ που θα προκληθεί από την ένταξη της Τουρκίας σε αυτήν και από τον Οδυσσέα Τσενάι που θα σηκώσει τη σημαία την ελληνική και για τους αναρχικούς που είναι φρίκοι και καίνε τα άγνωστοι στρατιώτες και καταπατούν τα ιερά μας σύμβολα και θα σκάσουνε και οι "αριστεροπερίεργοι" να πούνε "αριστεροπεριεργιές" και να πούνε πως οι Ελλάδα μας είναι ένα μάτσο σκατά και θα καταρρεύσει το οικοδόμημα που λέγεται Σημαία της Ελλάδας ή αλλιώς 'αναρχικοί και μπολσεβίκοι αυτή η γη δε σας ανήκει' κι εντάξει δε θα είμαστε έλληνες πια επειδή καίμε τη σημαία και τα φυλάκια των τσολιάδων και θα είμαστε τίποτα τριτοκοσμικοί αλβανοί που αντιδρούν απέναντι στη βιαιότερη καταστολή που έχει παίκσει στην χώρα μετά τα τανκς του πολυτεχνείου και τους συνταξιούχοι που ετοιμάζονται να πάθουν ανακοπή με τα δόντια σφιγμένα και τα ρουθούνια ανοιχτά ενώ καταπίνουν απαγορευμένα κροτοαναποδογκλομπογόνα. Fuck religion, fuck the christ!!!!

Senior Member

ας παίκσουμε λοιπόν και το παιχνίδι των ερωτήσεων. Λοιπόν μώστε, καλύπτεις και τον ειδικό φρουρό των δυνάμεων καταστολής που έβγαλε όπλο και σούταρε δύο στον αέρα;; Σε περίπτωση που χτυπηθεί άτομο και χάσει τη ζωή του επειδή πέταξε μια πέτρα ή μια μολότωφ ή επειδή έσπασε την "ιδιωτική περιουσία" της τράπεζας και του παρακρατικού Γεωργιάδη;;; Συγκρίνεται η ιδιωτική περιουσία και τα μαύρα κέρδη των τραπεζών και των πολυεθνικών με την απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής και την φυλάκιση-τη στέρηση του δικαιώματος της ελευθερίας;;Είσαι υπέρ του αναρχικού καπιταλισμού;; Οι ενισχυτές των Γενιά Του Χάους έχουν σβήσει και οι χορδές έχουν σπάσει νομίζεις;; Γούσταρες που φάγανε τον Τεμπονέρα το '91 με λοστούς οι τραμπούκοι της ΟΝΝΕΔ επειδή ήταν και πολύ αριστεροπερίεργος και αριστεριστής και ενδιαφερόταν και για την πολιτικοποίηση των μαθητών ναούμε και είχε συμβάλλει τα μέγιστα στις τότε εκφράσεις του κινήματος;; Οι παρόμοιες σύγχρονες πράξεις των χρυσαυγιτών, των μπράβων νυχτερινών κέντρων που στρατολογεί η ΔΑΠ, που καλύπτονται από την Αστυνομία και την ίσως πιο δεξιά και αντιδραστική κυβέρνηση που έχει περάσει ποτέ είναι σωστές, iyo;; Θα χαμογελάσεις αν έχουμε νέους θανάτους αγωνιστών που παλεύουν για τα 8έματα παιδείας, εργασίας και ελευθερίας;; Πότε θα καεί επιτέλους η πουτάνα η βουλή με τα 150 μουνόπανα που τρομοκρατούν την καθημερινότητα μας;; Αν ο νόμος πλαίσιο εφαρμοστεί η δεύτερη ρουκέτα θα πέσει στη βουλή;; Απαντήσε μας όχι μόνο για την πολιτική πλευρά του πράματος αλλά και την ανθρωπολογική.

δήθεν asimoulis's Avatar

as apantisei kapoios...

valte tin kasseta kserete eseis...

autina me ton kastro kai ta politika dikaiwmata stin kouva kai tous 8 disekatommiria nekrous tou stalin...
    Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".

Giagias me Jazzmaster Marillion's Avatar

Egw tha grapsw kati sto thread me mia aplh pic pou leei thn apopsh mou peri astynomias.(H foto einai apto indymedia)

INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO

http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty

ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
    ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξέχασες να τονίσεις ότι το γκλόμπ το κρατάει ανάποδα

Senior Member

Μάλλον αυτό τονίζει.

farfetch'd Ace's Avatar

Κακάσχημος.

Tags for this Thread