κατέβασε το DVD Shrink, κάνει δουλειά και είναι πολύ απλό στη χρήση.
κατέβασε το DVD Shrink, κάνει δουλειά και είναι πολύ απλό στη χρήση.
http://gknot.doom9.org/
Αυτό το πακέτο προγραμμάτων έχει όσα χρειάζεσαι για να κάνεις σωστή δουλειά και καλή συμπίεση σε καλή ποιότητα για divx.
Δεν έχω δει νέες εκδόσεις, αλλά παλιά ήταν ψιλοφασαρία το όλο πράγμα γιατί πρακτικά το χρησιμοποιούσα για να μη δίνω εντολές για το encoding του ήχου. Παίζει τώρα να τα κάνει πιο αυτοματοποιημένα. Σίγουρα παίζουν tutorials για να δεις ακριβώς.
Πάντως όπως το έκανα εγώ παλιά, η διαδικασία ήταν η ακόλουθη.
1) Με το smartripper τράβαγες τα δεδομένα του dvd στο σκληρό δίσκο.
2) Με το dvd2avi έβγαζες στα γρήγορα ένα αρχείο, που μετά το άνοιγες με το gordian knot.
3) Μέσα στο gordianknot υπολόγιζες bitrates για ήχο και video για να χωρά στα mb που το θες.
4) Μέσα από εκεί με lame έκανες τον ήχο mp3.
5) Με το virtuadub έπαιρνες το video και το συμπίεζες σε divx(2o πέρασμα κατά προτίμηση).
6) Με το nandub κόλλαγες ήχο και video.
A και νομίζω subrip λεγόταν αυτό που είχα για υπότιτλους.
Βέβαια το σπορ το έχω κόψει κάπου 4 χρόνια τώρα, άρα λογικά θα είναι όλα πιο εύκολα να γίνουν και σίγουρα λιγότερο χρονοβόρα.
ΕΝΤΙΤ: DVDshrink δεν κάνει για ότι θες, απλά είναι πολύ καλό για άμεση αντιγραφή dvds. Και απόφυγε κάτι ratdvd επίσης, γρήγορα και βολικά αλλά το αποτέλεσμα είναι απογοήτευση.
Thanks.![]()
Θα δοκιμάσω αυτά που λέτε και ελπίζω να τα καταφέρω (γιατί είμαι ψιλοάσχετος μ' αυτά).
Deep in the night
underneath the darkest skies
searching for a sign or some distant light
Screaming yet unheard
repeating every line
and every final word
They remain, they remain
you still remain
All these words and memories
and everything you were to me
they remain, they remain
you still remain
Μπορεί να μου προτείνει κανείς κανεναν avi joiner που να ΔΟΥΛΕΥΕΙ?
When you cry,winter winds sing , straight to my heart
http://rapidshare.com/files/13139528/HJ ... r.rar.html
Einai geniko file joiner-splitter, to xrhshmopoiw xronia (apo to 2002 or something) kai pote den mou exei xalasei tipota.
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.
υπάρχει τρόπος να περάσουμε υπότιτλους σε dvd(original) την ώρα που παίζει σε κάποιο pc media player?
+ για προτείνετε κάνα καλο modem/router για online gaming
virtual dub. Αλλά θέλει λίγο ψάξιμο με τις ρυθμίσεις.Σίγουρα θα βρεις με λίγο γκούγκλινγκ και κανά πιο εύχρηστο για αυτό που θέςOriginally Posted by One Colour Black
Ανάλογα. Γενικά ναι, αλλά επειδή δε ξέρω άμα γίνεται να φορτώσεις το directvobsub όταν παίζει dvd , το μόνο που μπορώ να σου πώ είναι ότι και το Zoom Player και το DivxSubtitleDisplayer(ναι είναι player) φορτώνουν και παίζουν κανονικά υπότιτλους (με το divx να έχει πολύ καλύτερο synchronizing/options στους υπότιτλους αλλά δεν είμαι σίγουρος άμα παίζει dvd.Originally Posted by Bullet
thank you children![]()
ε για το dvd με κοφτει ρε συ,εχει μονο αγγλικους και σε περιπτωση που θελω να το δω με ελληνικους δε ξερω τι πρεπει να κανω ακριβως
Σίδνεϊ
Στείλε το άρθρο με emailΤύπωσε το άρθρο
Ένας νεαρός Αυστραλός αποφάσισε να βγάλει στο σφυρί τη ζωή του μέσω του e-bay έναντι του ποσού των 4.400 ευρώ. Ο 24χρονος Νίκεϊλ Χολτ είναι σαφής στην αγγελία του: πωλείται ταυτότητα, όνομα, τηλέφωνο, ρούχα, βιβλία... Ακόμα και τα φλέρτ του, οκτώ τον αριθμό.
Ο 24χρονος φοιτητής Φιλοσοφίας και σέρφερ από την Αυστραλία εξηγεί επίσης ότι θα μάθει στον νέο κάτοχο της ζωής του όλα όσα γνωρίζει: σέρφινγκ, ορειβασία και σκέιτμπορντ.
Θα διδάξει τον τυχερό αγοραστή πώς ακριβώς θα γίνει... εκείνος: χτένισμα, στιλ, ρούχα, τρόπος ζωής, διατροφή, γενικότερα ενδιαφέροντα, τρύπες από σκουλαρίκια σε διάφορα σημεία του σώματος και άλλα πολλά.
Στη λίστα της ζωής προς πώληση είναι επίσης 15 κολλητοί φίλοι και άλλοι 170 λιγότερο κολλητοί. Ακόμα οκτώ κορίτσια με τα οποία ο ίδιος φλερτάρει.
Υπενθυμίζει ακόμα ότι ένας φίλος τού χρωστά 20 δολάρια αυστραλίας και ένας ακόμα φίλος ένα πακέτο με έξι μπύρες.
Υπόσχεται, τέλος, δίμηνη τηλεφωνική εξυπηρέτηση-στήριξη του αγοραστή.
Ο 24χρονος δέχθηκε αρκετές προσφορές και δήλωσε έτοιμος να πωλήσει τον εαυτό του, εάν έστω και μια από αυτές αποδειχθεί αληθινή τις επόμενες πέντε μέρες.
news.in.gr
αμα αντι να γραφει φλερταρει , εγραφε γαμαει.. θα χε παει 334234234234234 ευρο
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
ελεος ρε μλκ ομως
ε αυτό εννοεί μάλλονOriginally Posted by freak brother
![]()
[quote=One Colour Black]ε αυτό εννοεί μάλλονOriginally Posted by "freak brother":3k8d5i79
[/quote:3k8d5i79]
μπα για ελεινο νερντ μου φαίνεται ο τυπος
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
medic σκονακι
1. a
2. a
3. a
4. c
5. c
6. b
7. a
8. b
9. d
10. b
11. a
12. e
13. a
14. c
15. c
16. a
17. a
18. d
Control Bleeding
1. b
2. b
3. a
4. b
5. c
6. d
7. a
8. c
Treat Shock
1. b
2. d
3. b
4. c
5. b
6. b
7. b
SPECIAL FORCES
SF AVWID
1. b
2. b
3. c
4. a
5. a
6. a
7. a
8. c
9. d
10. a
11. d
12. b
13. b
14. c
15. b
AA?
Ε δεν είναι και τόσο δύσκολο να παρακολουθήσεις το μάθημα.![]()
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka