[quote=When_Black_Roses_Bloom]Kamia sxesh omws.[/quote:3b4aryyz]Originally Posted by "freak brother":3b4aryyz
ε καλα εννοειται οτι δεν συγκρινονται , σαν να συγκρινεις μανογουορ με χαμερφαλλ!
[quote=When_Black_Roses_Bloom]Kamia sxesh omws.[/quote:3b4aryyz]Originally Posted by "freak brother":3b4aryyz
ε καλα εννοειται οτι δεν συγκρινονται , σαν να συγκρινεις μανογουορ με χαμερφαλλ!
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Peite gia Black Heart Procession.
i would name her rock'n'roll.
άρχισε με το 2, μετά the spell & amore del tropico και μετά το 3
Η σειρά είναι 2, In the Fishtank vol. 11 και μετά τα άλλα![]()
το In the Fishtank δεν το έχω ακουσει![]()
Κι εγώ έχω φάει το κολληματάκι μου με το In the fishtank όπου παίζουν μαζί με τους Ολλανδούς Solbakken αλλά γενικώς είναι μεγάλη μπάντα, από αυτές που θέλεις να έχεις πλήρη δισκογραφία.
music non stop
όπως τα λέτε.
so this is permanence
ας πω και γω λοιπον. 2, In the fishtank/3, spell/amore del tropico
and light it up forever, and never go to sleep
Steve Reich;
το different trains (ή κάπως έτσι) που ακούω τώρα, είναι πολύ ωραίο.
To You are, το Music For 18 Musicians, το Drumming. Βασικά αν μπορείς κατέβασε/αγόρασε το Phases που εχει πολύ πράγμα μέσα και είναι ό,τι πρέπει.
thnx![]()
Το Phases είναι ότι καλύτερο γι'αρχή όντως.
βασικά, δεν έχω καταλάβει αν έχει μέσα ολόκληρους δίσκους ή επιλογές.
E έργα έχει, κάποια απο αυτά είναι και ολόκληρα cd (το Music for 18 musicians Π.χ.)
35007
έχω ακούσει μόνο το Sea Of Tranquillity και με άρεσε. Πείτε τπτ παραπάνω και ειδικά αν έχουν κάποια δουλειά που φέρνει περισσότερο προς το ομότιτλο κομμάτι που είναι τέρμα πινκ.