με δχ10 θα θελουμε υποχρεωτικα αλλη καρτα?
με δχ10 θα θελουμε υποχρεωτικα αλλη καρτα?
Εάν ένα παιχνίδι υποστηρίζει και directX 9 (aka τρέχει και χωρίς τα features του 10) τότε όχι.
Από την άλλη αν κατάλαβα καλά ήδη κάποια παιχνίδια, όπως το Halo 3, θα χρειάζονται Direct X 10 και σαν αποτέλεσμα θα χρειάζονται Vista και κάρτα που να το υποστηρίζει. Όμως μπορεί να κάνω και λάθος ε![]()
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
παράξενος οτε...
είχα πρόβλημα για 3-4 μέρες με τη ταχύτητα(κατέβαζα με 60-70kb/s με 1024 γραμμή)
τους πήρα τηλέφωνο και τους το είπα και από το επόμενο πρωί κιόλας κατεβάζα με 105 kb/s
ρε μπράβο...
Τυχαίο ήταν![]()
Εδω κατεβάζω απο newsgroups και κατα την διάρκεια 1 λεπτού η ταχύτητα απο 15 kb/s εκτοξεύεται στα 250 kb/s , κ πάλι πίσω.Οτι ναναι
When you cry,winter winds sing , straight to my heart
δοκιμασα με πριμιουμ και οχι
Ναι ρε μουνιά από αύριο σας έχω, νέο πισί γαμώ.
θα μας κλασεις![]()
χαρίζω και δυο
καλορίζικο
Yπομονη κανενα 10ημερο και ολα τα pc σας θα κανουν ουρα για να παρουν πιπα το καινουριο μου super turbo, gti ,vvti,glx μηχανημα...
Phrame me Kain to EQII kai leme na ksekinhsoume![]()
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.
Πηγα με ενα φιλαρακι σημερα να παραγγειλει πισί.Ζηλεύω.![]()
From childhood's hour I have not been
As others were; I have not seen
As others saw; I could not bring
My passions from a common spring.
From the same source I have not taken
My sorrow; I could not awaken
My heart to joy at the same tone;
And all I loved, I loved alone.
σκότωσα pro player με μαχαίρι,νιώθω σημαντικός
Λοιπόν επειδή με έχει φάει η περιέργεια , αποφάσισα να παίξω lineage 2 , να δω τι στο διάολο βρίσκει τόσος κόσμος και ξημεροβραδυάζεται στα νετ καφε.
Υπάρχει κανείς εδω που να μπορεί να μου πεί ενα-δυο πράγματα , οπως π.χ. που θα το βρώ , πως θα παίξω σε δωρεαν ελληνικούς σερβερς κτλ κτλ κτλ???
When you cry,winter winds sing , straight to my heart