Σου ρθε ρε Deggial τελικά? Εμένα @@ και δεν έβγαλα και άκρη με την Nortec που τους πήρα να ρωτήσω. Μου χουν κόψει και το τηλέφωνο...να δω πως θα συννενοηθώ με τους courrier-άδες.
Σου ρθε ρε Deggial τελικά? Εμένα @@ και δεν έβγαλα και άκρη με την Nortec που τους πήρα να ρωτήσω. Μου χουν κόψει και το τηλέφωνο...να δω πως θα συννενοηθώ με τους courrier-άδες.
We revel in our time.
Nαι όπως και ενας φίλος μου.Απλα θα περάσω απο το σπίτι του θα ζηλέψω και θα φύγω.Ναι σιγα μην μαφήσει να παίξω.Originally Posted by Deggial
![]()
Γαμω τα λεφτά μου.![]()
From childhood's hour I have not been
As others were; I have not seen
As others saw; I could not bring
My passions from a common spring.
From the same source I have not taken
My sorrow; I could not awaken
My heart to joy at the same tone;
And all I loved, I loved alone.
Ναι κι απ' όσο ξέρω όλες οι παραγγελίες θα έπρεπε να είχαν εξυπηρετηθεί σήμερα.Originally Posted by Once_Emperor
Για να συνεννοηθείς με την ACS που έχει αναλάβει την διανομή, θα πρέπει πρώτα να πάρεις τηλέφωνο την Nortec να σου δώσει τον αριθμό του πακέτου (αυτά σύμφωνα με σχόλια στο φόρουμ του nintendo.gr).
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
Που να σας καούν τα wii ρε μουνιά.![]()
Εγώ λέω να περιμένω γιατί έχω διαβάσει διάφορα περίεργα.
Και για το Red Steel κάποιοι λένε πως τελικά είναι μούφα =(
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
αφού μαζέψω τα δάκρυα από τα γέλια να σας πω λοιπόν ότι μόλις έπαιξα τον πιο θεϊκό counter strike source map ever σε έναν αμερικανικο server
γήπεδο ποδοσφαίρου(soccer),αντίπαλοι ct's και t's
κλωτσάς τη μπάλα με το μαχαίρι και αμύνεσαι με αυτό
νικητής βγαίνει οποια ομάδα βάλει goal η οποια καταφέρει να σφάξει όλους τους αντιπαλους
έπος
Όχι κάποιοι. Όσοι το έχουν παίξει.Originally Posted by SpiritCrusher
Από FPS, καλύτερα τα Call of Duty 3 και FarCry Vengeance, μέχρι να βγει το Metroid Prime.
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
farcry...μα ποσο επος game
για wii φαίνεται ψιλομουφίτσα όμως. Το cod 3 απτην άλλη φαίνεται αρκετά γαμάτο. Ιδίως με wii χειρισμό. Και το splinter cell δε φαίνεται άσχημο, αν και απότι είδα δεν έχει καμιά τρελή μαγκιά ο χειρσιμός του με το wii..
Α επίσης το rayman raving rabbids έχει τρελά γέλια και σε PC και με wii να κουνάς σα τρελός χειρηστήρια και τέτοια θα ναι τρελή κάβλα.
wii. Το είδα.Το άγγιξα.Έπαιξα.Θέλω.Ακούτε?Θέλω.![]()
παίζαμε όλο το απόγευμα σήμερα. Γαμάει. Golf ftw. όλα βασικά
δε τη ψάχνω σχεδόν καθόλου με consoles οποτε θα κάνω το εξής ερώτημα:είναι δυνατόν να τη παλέψει ανάμεσα από 360 και ps3?
http://www.youtube.com/watch?v=1Bd1V4RNa4Y
Fake αλλά γαμάει.
όντως εντελώς μούφα και αρκετά παλιό,το είχαμε ποστάρει και στο fm thread αν θυμάμαι καλά
μου σπάει τα νεύρα ο μικρός αν και δεν απέχει και πολύ από τα νεύρα που σου προκαλεί το football manager με μικρή ομάδα![]()
Όχι μόνο θα την παλέψει, αλλά θα είναι απίστευτα κερδοφόρο για την Nintendo ακόμη κι αν έχει λιγότερες πωλήσεις κι απ'τους δύο ανταγωνιστές και εξηγώ:Originally Posted by Bullet
Η Microsoft και η Sony βασίζονται σε επιχειρηματικό μοντέλο με competitor-oriented objectives, δηλαδή επιχειρούν να πάρουν το δυνατόν μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς "κλέβοντας" το από τους ανταγωνιστές προσφέροντας state of the art προϊόντα. Λόγω αυτού του είδους του ανταγωνισμού και την προσπάθεια οι κονσόλες τους να έχουν τα δυνατόν καλύτερα γραφικά και επεξεργαστική ισχύ, καταλήγουν σε κονσόλες με τεράστιο κόστος κατασκευής και τιμή η οποία δεν καλύπτει το κόστος αυτό (για κάθε κονσόλα που πωλείται έχουν ζημία). Καλύπτουν την ζημία αυτή με το σκεπτικό πως θα αποκτήσουν το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς και έπειτα θα βγάλουν κέρδος από τις πωλήσεις παιχνιδιών (είτε τα δικά τους παιχνίδια είτε μέσω των royalties από τις πωλήσεις παιχνιδιών τρίτων).
Από την άλλη, η Nintendo έχει ένα πολύ διαφορετικό μοντέλο που νοιάζεται περισσότερο για το bottom line (= να βγάλω κέρδος). Αντί να πολεμάει για μερίδιο της υπαρκτής αγοράς, προσπαθεί να διευρύνει την αγορά και να αυξήσει τις πωλήσεις με την προσέλκυση νέων πελατών οι οποίοι δεν είχαν σχέση με gaming στο παρελθόν. Μάλιστα το έκαναν ιδιαίτερα επιτυχημένα και είναι καταπληκτικό το ενδιαφέρον που δείχνουν άτομα που δεν είχαν επαφή με ηλ. παιχνίδια λόγω της πρωτοπορίας στον χειρισμό. Εκτός αυτού, το προϊόν τους καλύπτει target groups που αφήνουν ανεκμετάλλευτα σε μεγάλο βαθμό οι ανταγωνιστές. Αφ' ενός τα family-oriented games (παιχνίδια κατάλληλα για μικρές ηλικίες), αφ' ετέρου προσφέρει μία κονσόλα σε πολύ πιο προσιτή τιμή, καλύπτοντας καταναλωτές χαμηλότερου εισοδήματος. Τέλος, είναι η μόνη η οποία βγάζει κέρδος από τις πωλήσεις της κονσόλας, διότι το κόστος παραγωγής είναι πολύ μικρό.