Ε, μα πώς;
tespa.opos kai na xei
Στα γρήγορα γιατί γράφω μία εργασία:
Δεκτόν ότι δεν είναι απαραίτητο να έχετε ιδιαίτερη σχέση με την αναφη όπως θα είχε η πκς κρήτης με αθήνας ξερωγω. Όμως μου αφήνεις να εννοηθεί ότι οι θέσεις σας είναι κοινές. Και ρωτάω:
Που είδες ότι οι αναφη είναι κατά της συνδιοίκησης; Το φυλλάδιο κάνει τη θέση τους σαφέστατη. Υποστηρίζουν (όπως και οι κνίτες - για τους άλλους δε μιλάω anyway) πατερναλιστικές μεθόδους με τη δικαιολογία ότι οι 200 φοιτητές που 8α ψηφίσουν είναι πιο ανώριμοι και επιρρεπείς σε ρουσφέτια από τους 3-4 εκλεγμένους αντιπρόσωπους. Γίνεται μία αριστερή παράταξη (ή σχήμα ή whatever) να υποστηρίζει τόσο σθεναρά τις αντιπροσωπευτικές διαδικασίες;
Επίσης, το ότι η συνδιοίκηση είναι κεκτημένο δε μου λέει και τίποτε. Και το κοινοβούλιο κεκτημένο είναι. Στην περίπτωση της συνδιοίκησης όμως είναι απείρως πιο εύκολο να εφαρμοστεί μία καθολική ψηφοφορία, κάτι που μου βάζει ψύλλους στα αυτιά για τη δράση των παρατάξεων.
Βασικώς δίκιο έχεις και που8ενά δε το λέι, απλά ξέρω την ανάφη κε πιότερους αναφήτες απο σενα.
Τώρα απάντα εκεί που ξεκινήσαμε ή γάμησε μας νυχτιάτικο.
Μην τους πεις καμιά μλκία γιατί τους χαιρετάω που και που![]()
Ξερουμε ποιος εισαι και θα σε κανονισουμε αναλογως.
"Δεν συζητάμε, γιατί είμαι ΟΞΥΘΥΜΟΣ."
نحن نحب فصل الربيع الجميل.
Ραν του δε χιλς
From childhood's hour I have not been
As others were; I have not seen
As others saw; I could not bring
My passions from a common spring.
From the same source I have not taken
My sorrow; I could not awaken
My heart to joy at the same tone;
And all I loved, I loved alone.
Έχω την εντύπωση πως είναι πολύ πιο εύκολο να εξαγοράσεις 3-4 άτομα που είναι υψηλά στελέχη παρατάξεων (ώστε να υποκινήσουν την ψήφο όλης της παράταξης) απ' ό,τι 5000 φοιτητές.Originally Posted by ikonoklast
![]()
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
Σα να τρωμε πουτσα.![]()
http://www.in.gr/news/article.asp?ln...0&lngDtrID=244
ok orea ola auta stamatiste omos tora na to paizete foitites kai asxolitheite me tpt pio sovaro/simantiko.
To πουλί μαγκες...
Μας θέλουν να τρώμε χοιρινό πρασοσελινο και να ακουμε στις ειδήσεις (απο τα σπίτια μας) την ειδηση για το αρθρο 16. Συνελευση τώρα!!!!!!!!!! Τι μουνια ειναι τούτα.......
Ο Μαξ ήταν εγωιστής.
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
![]()
Θα μας παλαβώσουν ή εμενα μου φαίνεται? Συνέλευση τωρα!!!!!!!!
Ο Μαξ ήταν εγωιστής.
Οι πασοκοι τα χουνε χαμενα.
Ο χαμαιλεοντισμος στο μεγαλειο του.