τα email σε pop3 accounts σώζονται πουθενά?έχω παρατηρήσει ότι μετά από format η απεγκατάσταση του client(πχ thunderbird),το mailbox είναι άδειο και κατεβαίνουν μονο νέα mails
διαγράφονται αυτόματα από τον server(πχ otenet) or smth?
τα email σε pop3 accounts σώζονται πουθενά?έχω παρατηρήσει ότι μετά από format η απεγκατάσταση του client(πχ thunderbird),το mailbox είναι άδειο και κατεβαίνουν μονο νέα mails
διαγράφονται αυτόματα από τον server(πχ otenet) or smth?
με την ευχή μου παλικάρι μου, ευχαριστώ πολύ.Originally Posted by Ithilmir
![]()
The bird of Hermes is my name, eating my wings to make me tame.
~
κατά κανόνα όταν κατεβάζεις mails από pop3 server σε client αυτά μετά διαγράφονται από τον server. οπότε αν σβηστούν από το pc, δεν θα υπάρχουν και πουθενά. Ο μόνος τρόπος για να το αποφύγεις αυτό είναι να τσεκάρεις κάποια επιλογή στον client του τύπου "leave copy of messages on server". Φυσικά με αυτό πρέπει να υπολογίζεις και τον χώρο που σου απομένει στο inbox στον server (και που λογικά δεν θα είναι τα 2 γιγα του gmail π.χ.)Originally Posted by Bullet
and light it up forever, and never go to sleep
θενξ
στο 90% των μέιλ κλάιεντς έχει και επιλογή "leave message on server-delete after X days ή -delete when deleted from inbox/trash. Οπότε μπορείς να ελέγχεις ποιά θες να κρατάς στο inbox γενικά
παίζει κανεις το scarface?έχουν βγάλει patch για τα bugs μονο για την us version?τι μαλακια είναι αυτή?
υπάρχει τρόπος να κανεις recover μεγάλα αρχεία που έσβησες πρόσφατα?έσβησα το iso του Fahrenheit και δοκιμάζοντας τα data recovery software που βρήκα ψάχνοντας στο net δεν είδα προκοπη
για πείτε please
Δοκίμασες να το περάσεις και δεν;Originally Posted by Bullet
ναι,λεει sorry its for the us version only
δε νομίζω να έχω ξαναδεί τελειότερα γραφικά από το τελευταίο tomb raider
μιλάμε για εμπειρία
![]()
Για ποιο λες;
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
legend
A..
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Bullet des to Gears of War sto xbox360 na deis grafika.Akoma gelaw me diaforous tipous pou dinoun 500+ gia mia karta grafikwn pou den 8a axiopii8ei pote 100% prin tin allaxoun ,alla de dinoun 430 gia xbox360+gears of war.
Molis xekinisa call of duty 3 sto 360.Ntaxei i diafora me to palio xbox einai xaotiki![]()
Originally Posted by SpiritCrusher
![]()
cynic,για πισι λεω ρε συ,εχω χασει επαφη με κονσολες χρονια τωρα
παντως μια ματια που εριξα στο φιφα απο ενα φιλο στο 360 δε μου ειπε και πολλα απο γραφικα
και btw call of duty 3 για πισι δεν εχει?
επίσης κάπου εδώ να τονίσω το τεράστιο πλεονέκτημα να έχεις όσα και οποια games θες στο pc χωρίς έξοδα ,πράγμα δύσκολο για νέα κονσόλα (εκτος και αν δε φοβάσαι να την τσιπάρεις και τα κατεβάζεις μονος σου)
συν τα updates τα patches τα mods που τα κανεις install ανά πασα στιγμή και τα non official networks για online και αλλα πολλά που αμφιβάλλω αν ποτε καταφέρουν να μπούν στην κονσόλα με την ίδια ευκολία ,που με κάνει να ψηφίζω pc games και πάλι pc games![]()