Αναρωτιέμαι πως δεν σε έχει τσιμπήσει το προμόσιον του Linux ακόμη.Originally Posted by Steel Assassin
Αναρωτιέμαι πως δεν σε έχει τσιμπήσει το προμόσιον του Linux ακόμη.Originally Posted by Steel Assassin
The bird of Hermes is my name, eating my wings to make me tame.
~
εχει δίκιο ο στηλ, η ευχαρίστιση που νιώθεις όταν καταφέρνεις κάτι να δουλέψει στο λίνουξ είναι άλλο πράγμα
E ναι, υποτίθεται πως στα windows πρέπει να δουλεύουν/εγκαθίστανται όλα εύκολα οπότε και σε εκνευρίζουν όταν αρχίζουν τις παπαριές τους. Από την άλλη στο Linux ξέρεις ότι με κάποια πράγματα πρέπει να ασχοληθούν οι χρήστες και χαίρεσαι όταν το καταφέρνεις μιας και είναι σαν να είσαι μέλος του Linux κομιούνιτι.
Μπε.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Ναι, αυτό που λέτε είναι πως όταν δεν δουλεύει κάτι στα γουην είναι εκνευριστικό γιατί θα έπρεπε να δουλεύει εξ' αρχής, ενώ στο λήνουξ ξέρεις πως δεν θα δουλεύει έτσι και αλλιώς κ πρέπει να το φτιάξεις.
Μαλάκες δν πάτε καλά.
~
Δεν το εννοούσα έτσι αλλά δε πειράζει.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
ναι όντως είναι παράδοξο, αλλά στο εξωτερικό που τα επίπεδα πειρατείας σε επίπεδο λειτουργικών συστημάτων ειναι πολύ χαμηλά, το λίνουξ είναι όντως μια ενναλακτική για κάποιον που δεν διαθέτει χρήματα για γουιν. Ε και όταν παίρνεις κάτι τζάμπα κάνεις κάποιες υποχωρήσεις σε διάφορους τομεις κάτι που δεν ισχυει στα γουιν
Δε διαφωνώ σε αυτό. Η εγκατάσταση των XP παίρνει αρκετό χρόνο και έπειτα πρέπει να κατεβάζεις drivers, κάτι μπορεί να πάει στραβά και κάποιος driver να μην συνεργάζεται ή να απαιτεί updates των Windows, κλπ. Όταν εγκατέστησα Ubuntu τα πάντα ήταν έτοιμα και ό,τι έχω εγκαταστήσει, ακόμη και χωρίς repositories, δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό conflict. Επίσης δεν έχω αγγίξει text config αρχείο παρά μία φορά, κι αυτό ακολουθώντας αναλυτικές οδηγίες από τα φόρουμ.Originally Posted by ikonoklast
Έχω ανά διαστήματα χρησιμοποιήσει Linux και στο παρελθόν. SuSE 6, Mandrake, Fedora Core 2, κλπ. Είναι καταπληκτική η πρόοδος τους στην φιλικότητα προς τον χρήστη και θα μπορούσε κάλλιστα να το χρησιμοποιήσει κάποιος χωρίς καμία ιδιαίτερη εμπειρία με υπολογιστές.
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
Δεν είναι καθόλου παράλογο. Είναι διαφορετική περίπτωση όταν υποτίθεται πως κάτι θα έπρεπε να δουλεύει out of the box αλλά δεν λέει να δουλέψει καθόλου, κι άλλο όταν ξέρεις εκ των προτέρων πως δεν υπάρχει υποστήριξη (κανείς δεν σου εγγυήθηκε πως δουλεύει κι υπάρχουν αναλυτικές λίστες για hardware support που μπορείς να ελέγξεις πριν την εγκατάσταση), π.χ. για κάποιες ασύρματες κάρτες δικτύου και με διάφορα κόλπα (ndiswrapper στο συγκεκριμένο παράδειγμα) τελικώς το κάνεις να δουλεύει.Originally Posted by Atheist
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
Δεν διαφωνώ, είναι λογικό να περιμένεις αυτά τα 2 διαφορετικά πράγματα από αυτά τα 2 προϊόντα. Παράλογο είναι να προτιμάς το 2ο.
Όπως και να 'χει, χωρίς να είμαι κανένας φανατικός των γουην ή να έχω κάτι με το λίνουξ, προτιμώ να προσπαθώ να λύσω ένα προμπ μια στις τόσες παρά να κάθομαι να στήνω ολόκληρα installations.
~
Ρε παιδί μου λέμε λίνουξ - λιγότερα προβλήματα.
Έχει πράγματι λιγότερα προβλήματα. Και δεν χρειάζεται format.![]()
πείτε τι κάνουμε για να αλλάξει αυτό και να το εμφανίζει κανονικά ελληνικά γιατί ενώ το ξέρω έχω κολλήσει και δε θυμάμαι τώρα
please και thanx
αυτα παντως ειναι ρυθμισμενα οπως πρεπει αλλα τπτ http://support.microsoft.com/kb/750105/el
δε ξέρω τι μαλακια παίχτηκε αλλα το πρόβλημα λύθηκε ,god bless the registry restore tou advanced system optimizer
γενικά, control panel->regional&language->advanced και τικ όλα τα greek να σαι σίγουρος.
αυτα εκανα και πριν αλλα δεν,εξου και το ριστορ αφτεργουορντς