Τι σημασία έχει, τα περιεχόμενα του αλλάζουν όχι το ίδιο το image, έτσι δεν είναι; Τεσπα, υπάρχει και το bin2iso που κάνει ότι λέει το όνομα, ίσως σε βοηθήσει.
Τι σημασία έχει, τα περιεχόμενα του αλλάζουν όχι το ίδιο το image, έτσι δεν είναι; Τεσπα, υπάρχει και το bin2iso που κάνει ότι λέει το όνομα, ίσως σε βοηθήσει.
gia mena den exei kamia shmasia, gia to cdemu kai to mount exei kathws den mporoun na to fortwsoun. Tha dokimasw kai afto pou eipes twra, thanks
Θυμάμαι ότι είχα κάνει mount ένα kvcd παλιότερα αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος, γι' αυτό το λέω.
παρατηρεί άλλος μειωμένες ταχύτητες στη dsl απόψε? (οτενετ)
και δε μιλάω για p2p και τέτοια,http download
κάπου πήρε το μάτι μου για ένα γενικό πρόβλημα του οτε στη θεσσαλονίκη(????) από όπου παιρνουν όλοι οι isp ή καμια σχέση?
Γενικά τις τελευταίες μέρες έχει χάσει ταχύτητα και από οτι βλέπω δεν είναι θέμα συγκεκριμένου ISP.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
τωρα εστρωσε...
εδω ακόμα να στρώσει. και το φλερτάρω το εκδικητικό φορμάτ.
btw, παίζει κανείς Need for speed most wanted? θέλω μια βοήθεια.
The bird of Hermes is my name, eating my wings to make me tame.
~
επαιζα,για πες
τι να κάνω για να μην πηγαίνει σαν ανάπηρο το frame rate ανα 10 secs? Αρχικά πήγαινε γαμώ κ ύστερα χωρίς να αλλάξω τίποτα πήγαινε σα γκώλος. έχω διπλοπύρηνο ιντελ και 2 γκιγκα ραμ, δεν παιζει να 'ναι θεμα επιδοσεων.
~
tha sou elega na tsekareis tipota emule, azureous ktl pou otan einai anoixta trwne tou pousth ta resources alla me 2pirino intel kai 2g ram, mallon gia format se kovw filosch~!
λογικα...
google it
και εγώ για εκεί το βλέπω. το defrag είναι μια κοκκινίλα ολάκερη από τα ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ.Originally Posted by Angrafan
κλαψ.
~
χμμμ το PerfectDisk πάντως είναι τριγαμάτο για defrag. Οπότε βασικά αυτά. Defrag και κλείσιμο οτιδήποτε άχρηστο τρέχει στο backround. Τι κάρτα έχεις btw? Μπας και φταέι κανας ντράιβερ η κάτι
μα έπαιζε καλά στις αρχές και για καιρό μάλιστα
7300le 256 pci xpress
~
Exei kaneis problhma me to MSN? Grafw sa malakas mia wra k meta apo 3 meres naoume mou leei oti den paredw8hsan ta mhnumata! Ti sto mpoutso? K pses mou ekamne ta idgia koula, enw to bradu (...) duo wres milousa, htan ok...