To play.com to exei 18 lires. Poly ligotero apo 40e dhladhs.
To play.com to exei 18 lires. Poly ligotero apo 40e dhladhs.
Life begins at 45°.
Εγώ έχω την special του WoW (ε 70 ευρώ κι εκείνη) και είχε ακριβώς τα ίδια καλούδια εκτός από το mouse mat και, φυσικά, το card game. Αν εξαιρέσεις ότι είναι συλλεκτικιά και έχεις το pet με το οποίο μπορεί να ψαρώσει κανένα noob δεν ήταν και τίποτα το ιδιαίτερο.
Έκανα pre-order το κανονικό από play.com, 26.99 ευρώ. Να πανε να γαμηθούν Πλαίσιο και λοιποί.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Ρε το μπελά μου, έχω δοκιμάσει τα πάντα (όσο μου κόβει ο άχρηστος εγκέφαλός μου) και δε γίνεται τίποτα. Και μάλιστα έχουν πέσει και τα fps θεαματικά, ενώ πριν (με τους παλιούς drivers της GeForce) είχα μικρό πρόβλημα μόνο σε ανοιχτές και πολυπληθείς περιοχές (πχ Orgrimmar), τώρα ούτε ένα Warsong Gulch δε μπορώ να πάω χωρίς να μου σπάσει τα νεύρα. Μέχρι που έχω μειώσει graphic details, τίποτα. Άσε που δεν κάνω ποτέ Exit Game, παρά μόνο Logout+Restart PC, για να μη μου crashάρει! Έχω ψάξει σε όσα WoW troubleshooting forums έχω βρει, όλοι παραδέχονται ότι το WoW έχει γενικά πρόβλημα με τις GeForce, αλλά λύση δε βρήκα πουθενά. ΤΙ ΣΚΑΤΑ. Βοήθεια κανείς;Originally Posted by Parasight
edit: In case you're wondering and want to help, άλλα games τρέχουν μια χαρά, όπως και πριν δηλαδή.
Χμ, εμένα μου είχε κάνει πρόσφατα ένα πρόβλημα και κράσαρε 1-2 λεπτά από τη στιγμή που έμπαινα στο παιχνιδι. Οι τελευταίοι drivers μου το έφτιαξαν αυτό...
Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις ότι UI έχεις (μερικά κάνουν μαλακίες που δε φαντάζεσαι).
Αν δεν γίνει τίποτα ή δεν έχεις UIs δοκίμασε το repair utility που έχει μέσα στο folder του WoW.
Δες αν έχεις αρκετο ελεύθερο χώρο στο σκληρό. Κάποιοι έχουν δει διαφορά στη ταχύτητα μετά και από defragment.
Εάν δε θες να αλλάξεις drivers κτλ τότε το καλύτερο που μπορείς να δοκιμάσεις είναι ένα clean install (κατέβασε πρώτα ότι patch χρειάζεσαι για να είσαι οκ). Εάν κάνεις και το defragment που λέγαμε πριν ρίξεις το install ακόμα καλύτερα.
Btw έχεις GeForce 4 64MB και δεν έχεις όλα τα settings στο Lowest?
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
Δεν είχα πειράξει ουδέποτε graphic settings και πήγαινε μια χαρά. Και να φανταστείς ότι έχω οριακό σύστημα (μόλις Pentium 3 1.6GHz με 768MB RAM)! Από τη στιγμή που ενημέρωσα τους drivers ομως έχει γαμηθεί.Originally Posted by SpiritCrusher
UI δε χρησιμοποιώ, μόνο μερικά add-ons. Χώρος στο σκληρό πόσος είναι καλό να υπάρχει γενικά; Στον δίσκο όπου είναι εγκατεστημένο έχω κάπου 5GB.
Αλλά μαλακία τώρα, αφού πριν πήγαινε μια χαρά το γαμημένοΘα κάνω κανένα system restore να ξαναφέρω τους παλιούς drivers μου φαίνεται.
Ευχαριστώ ε.
Ε;
Έχω Pentium 4 2.4 GHz, 768MB DDRam, GeForce 5200 128MB και για να τρέξει καλά σε 1024 ανάλυση τα έχω ΟΛΑ στο lowest/unticked και πάλι στο phase 3 του Nefarian το WoW κλείνει γιατί το pc δε μπορεί να σηκώσει τη μάχη.
Το λογικό είναι να σου σέρνεται (πολύ κιολας). Μήπως τώρα άρχισες να μπαίνεις σε περιοχές για μεγαλύτερα levels που έχουν και πιο "δύσκολα" γραφικά;![]()
Α ναι, πριν απο 1-2 patches η Blizzard έβαλε weather effects και μερικά τετοια νέα graphics που είναι απο default on στα options, αυτά σε ένα σύστημα σαν το δικό σου θα σε λυγίσουν.
Όχι ρε συ, από το Φεβρουάριο παίζω, έχω κάμποσους χαρακτήρες, και μάλιστα και έναν 59άρη, δηλαδή έχω πάει παντού. Από τότε με κανένα patch δεν είχα πρόβλημα, ούτε και με αυτό με τα weather effects. Όντως σε όσους το έχω πει το έχουν βρει λίγο παράξενο, αλλά το παιχνίδι πήγαινε περισσότερο από ικανοποιητικά! Και μάλιστα μιλώντας με έναν φίλο μέσω Skype ταυτόχρονα!
Ξαφνικά και με την εγκατάσταση των drivers άλλαξαν όλα, καρατσεκαρισμένο.
edit: Α και τα προβλήματα μου τα βγάζει τώρα που παίζω τον 28άρη Warlock μου στο Thousand Needles, οπότε δεν τίθεται θέμα νέων περιοχών.
φιλαρακι δεν υπαρχει λυση κατ εμε και στο ξαναπα.Originally Posted by Parasight
ξερω πολλα παιδια που ειχαν αναλογο prob και λυθηκε με καθε επομενο patch που βγαζει η blizz.
πηγαινε στο technical support forum και κανε ποστ μπας και φιλοτιμηθει κανενας gm και σου απαντησει καπως.
Πονος Μυαλου!
Official Burning Crusade release date: 16/1/2007
Paladin Tier 5:
![]()
hahahahahhaha
αχαχαχααχ πανουτσος αναλυει στον καρπετοπουλο το WOW, αχαχαχ εχω καραλιωσει.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
gia pes infoOriginally Posted by Mitsmann