ennoeite pws koroideywOriginally Posted by eleventh guardian
![]()
ennoeite pws koroideywOriginally Posted by eleventh guardian
![]()
before i pine away
Τι διαολο, ολοι αδικημενοι ειναι σε αυτο το πρωταθλημα? Φωναζει ο ενας για τον Πανιωνιο, ο αλλος για τον Ιωνικο, ο αλλος για την ΑΕΚ... τελικα ποιος ευνοειται δεν εχω καταλαβει, μπερδευτηκα.
des tin bathmologia![]()
before i pine away
"Deny Me And Be Doomed..."
Μπορχα - Βραζιλια 1-0
για τους απιστους θωμαδες!!
ΤΑ ΛΕΓΕ Ο ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ!!!
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
1-1 και κόκκινη στον ισημερινό
Βασικά ο Μπόρχα είναι πολύ καλός παίχτης.
Απλά προφανώς δε μπορεί να εγκλιματιστεί στο ευρωπαικό ποδόσφαιρο.
Τι άλλο; Α ναι συνεχίστε να κράζετε που (ξανα)έβαλε γκολ στη Βραζιλία.
τα χει πει ο Αλεφαντος ρε.
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
epitelous dwsane sto swsto paixth to 10 sth brazilia
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για φινάλε έχυσα στο στόμα και των δυο και χωρίς να το φτύσει η Έλενα έτρεξε στην τουαλέτα πήρε την οδοντόβουρτσα και άρχισε να τρίβει τα δόντια της επιδειχτικά...
47 ΚΣOriginally Posted by Moonspellheim
Anguished eyes of the city of suffering
Seeking guidance, believing in love
Some fools who want something for nothing
Wear the badge of the cowards above...
H ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι συμφώνησε με τον Σέρβο προπονητή Momcilo Vukotic, o οποίος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 13/10 για να υπογράψει το νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Ο Momcilo Vukotic είναι 54 ετών και είναι ένας από τους παίκτες "θρύλους" της Partizan Βελιγραδίου και της τότε Εθνικής Γιουγκοσλαβίας. Ως προπονητής εργάστηκε στην Partizan, στον Πανιώνιο, στη Νέα Σαλαμίνα (Κύπρου), στον Εθνικό Άχνας (Κύπρου), στον Απόλλωνα Λεμεσού (Κύπρου), στην Εθνική Ομάδα της Σερβίας, στην Εθνική Όμαδα της Κύπρου και στη Farul (Ρουμανίας).
H επιλογή του έγινε με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Parakalounte oi paniwnioi tou forum na dwsoun leptomereies (giati mou fainete oti 8a gelame pali)
Do we go and leave back our souls
Do we leave and darkness is all we see?
So we're all defenders of destiny
And we're just a sign of the times
Lost in dreams and we enter eternity
Beyond the walls of an eternal light
Πριν λίγο με πήρανε από Θεσσαλονίκη για αυτόν το λόγο.![]()
Απ' όσο θυμάμαι ήταν καλός προπονητής, ασχέτως αν το όνομά του συνδέθηκε με τον (άδικο) υποβιβασμό του '92. Με το χάλι που επικρατούσε τότε διοικητικά πώς να δουλέψεις...
Κλασικός εκπρόσωπος της σέρβικης σχολής (νομίζω πως είναι και φίλος με τον Ντούσκο, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στην Εθνική Γιουγκοσλαβίας) δηλαδή πολύ μεθοδικός στη δουλειά του, σοβαρός, χωρίς καραγκιοζιλίκια. Δούλευε και με τα νέα παιδιά (αυτός ανέδειξε Βόκολο, Λαγωνικάκη, Μάντζιο - σιγά τ' αστέρια θα μου πείτε, αλλά τέλος πάντων) και χάρη σ' αυτόν πήραμε τον μέγα Πάντιτς -μην το παραβλέπουμε αυτό. Γενικά εργατικός προπονητής και συμπαθής ως άνθρωπος.
Δεν έχω άποψη για το κοουτσάρισμα καθώς ήμουν πολύ μικρός τότε (1990-92 δούλεψε σε μας), αλλά όποτε έκανα κουβέντα με μεγαλύτερους που τον είχανε ζήσει μου έλεγαν καλά λόγια. Μακάρι να πάει καλά.
Deep in the night
underneath the darkest skies
searching for a sign or some distant light
Screaming yet unheard
repeating every line
and every final word
They remain, they remain
you still remain
All these words and memories
and everything you were to me
they remain, they remain
you still remain
Σε συγκριση με τον Ντουμιτρεσκου,δυσκολα θα βγει χειροτερος
Ετσι κι'αλλιως με την κατασταση που επικρατει στον ΜΠΑΟΚ και ο Καπελο να ερθει....