Page 187 of 609 FirstFirst ... 87137177185186187188189197237287 ... LastLast
Results 2,791 to 2,805 of 9121

Thread: ATHLETICS GENERAL DISCUSSION

Senior Member

la8os tou sport24.gr basika

Oljeselger Zoonchild's Avatar

yeap!το φαντάστηκα ότι θα το είχες κάνει προφανώς κ/ρ από κάπου αλλά δεν είχα σκοπό να ψάξω από που....
    ΑΕΛ τρακτερ και Love is in the air /

Senior Member

e nai,ti pio fysiologiko apo to na eimai reporter ths e8nikhs omadas polo

Oljeselger Zoonchild's Avatar

για το Avatar και τον "τόπο".

"Ι thought you were a communications officer..."

ΑΕΛ τρακτερ και Love is in the air /

Senior Member

polla worships

Senior Member

http://www.sportime.gr/football_inside. ... e_id=28663

"Μεγαλύτερη δυναμική ο ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό"

8/9/2006 11:41

Ήρθε, έφυγε και επέστρεψε. Ο λόγος για τον Γιάννη Καμπάνη, ο οποίος, μπορεί να μην τα βρήκε την πρώτη φορά, πριν από δύο μήνες, με τον Γιάννη Γούμενο, όμως επέστρεψε με μοναδικό σκοπό να αγοράσει την ΠΑΕ. Ο καπετάνιος, μίλησε στο Sportime, παρουσιάζοντας τους λόγους, για τους οποίους επιθυμεί να εμπλακεί με την ομάδα του ΠΑΟΚ, τα σχέδιά του για το μέλλον, αλλά και για το πως σκέφτεται να διευθετήσει τον "βραχνά" των χρεών.

-Γιατί το ενδιαφέρον για τον ΠΑΟΚ και όχι για μια άλλη ομάδα;

Γιατί με εκφράζει η δυναμική του, το μεγαλείο και η ιστορία του. Εγώ θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλύτερη δυναμική από τον Ολυμπιακό.

-Ποιο θα είναι το κέρδος σας από την ανάληψη μιας ΠΑΕ με πολλά εκατομμύρια ευρώ χρέη; Πολλοί σας Θεωρούν... τρελό...

Η τρέλα υπάρχει σε ό,τι αφορά τη θέληση και το απωθημένο μου να γίνω ηγέτης. Έρχομαι για να βγάλω τα απωθημένα μιας ζωής, που δεν με οδήγησε στο να κυβερνάω. Οι αρχηγικές τάσεις μου με οδήγησαν στον ΠΑΟΚ.

-Το κέρδος το δικό σας ποιο θα είναι;

Δεν μιλάω για κέρδος, θέλω, αν πάρω την ομάδα, να φέρω σε ισοζύγιο το ετήσιο μπάτζετ και να μην μπαίνω μέσα. Αυτή θα είναι η μεγάλη επιτυχία μου. Από εκεί και πέρα έχω το προνόμιο του ηγέτη. Το κέρδος είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι Τώρα, πώς θα καλύψω τα κεφάλαια που θα φύγουν για την αγορά; Αυτό σίγουρα κάποτε πρέπει να γίνει, αλλά θα εξαρτηθεί από την κατασκευή του γηπέδου, θα έχουμε αρκετά έσοδα από τις εμπορικές χρήσεις. Ένα μέρος θα τεθεί στην απόσβεση και στην άνοδο του μπάτζετ, που θα μας οδηγήσει στον πρωταθλητισμό.

-Πώς ξεπερνάτε το γεγονός ότι μια μερίδα φίλων του ΠΑΟΚ σάς συνδυάζει με τον κ. Γούμενο και δεν σας θεωρεί ιδανική λύση;

Η γνώμη αυτή δεν είναι γέννημα των φιλάθλων, αλλά των δημοσιογράφων, οι οποίοι θέλουν να δημιουργούν θέματα προς πώληση. Με τον κύριο Γούμενο δεν είναι πωλητή με αγοραστή. Από εκεί και πέρα είναι έργο και των δημοσιογράφων να πείσουν τον κόσμο για την ακριβή εικόνα της όλης κατάστασης.

-Πώς κρίνετε τη στάση των οργανωμένων φιλάθλων του ΠΑΟΚ και το συλλαλητήριο διαμαρτυρίας, στα εγκαίνια της ΔΕΘ;

Από τη μια πλευρά θα εκδηλώσουν την πίκρα τους απέναντι στην πολιτεία Από την άλλη όμως νομίζω ότι η δυναμική θα είναι τέτοια που δεν θα δώσει μηνύματα, ώστε να λάβουν σοβαρά υπόψη την εκδήλωση αυτή. Φοβάμαι ότι η δυναμική θα είναι ασθενής.

-Πώς Θα ξεπεράσετε τα τεράστια οικονομικά βάρη του ΠΑΟΚ, εμπλεκόμενος με μια ΠΑΕ, η οποία κανείς δεν τολμά να περάσει από το κατώφλι της;

Είναι και αυτό μέσα στην τρέλα μου. θα κάνω την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, η οποία είναι στα 6,2 εκατ. Έχω να πάρω το 25% των μετοχών Παγώνη, Γούμενου και ό,τι αυτό συνεπάγεται/ράφτηκε ότι θα δώσετε σε πρώτη δόση 6οο χιλ. ευρώ, ως αρχή για την αγορά των 6,2 εκατ. ευρώ του μετοχικού κεφαλαίου. Από εκεί θα ξεκινήσουμε. Θα δώσω αυτά τα λεφτά έναντι Στη συνέχεια έχουμε τις μετοχές Γούμενου, Παγώνη και στη συνέχεια την εξαγορά της επόμενης μετοχικής αύξησης. Έχουμε χρονικά περιθώρια για όλα αυτά μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου.

-Από τη στιγμή που δεν είστε μέλος της οικογένειας του ποδοσφαίρου, πιστεύετε πως μόνο με τη συνδρομή φίλων σας ή άλλων συνεργατών θα μπορέσετε να οδηγήσετε την ομάδα σε ασφαλείς λιμένες;

Νομίζω ότι είμαι αρκετός. Το επιτελείο μου στο συμβούλιο θα είναι άτομα φερέγγυα, διακεκριμένα και χορτάτα. Δεν είμαι ακόμα σε θέση να σας ανακοινώσω ονόματα. Σίγουρα αντιπρόεδρος θα είναι ο Δημήτρης Τσολάκης, ο οποίος είναι διακεκριμένος πλοιοκτήτης συνάδελφος. Άτομο φερέγγυο και από τη Θεσσαλονίκη.

- Τα μέλη, όμως, δεν πρέπει να έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο;

Δεν είναι απαραίτητο. Μια κυβέρνηση πώς κυβερνάει; Ο Καραμανλής κυβερνάει το κράτος μόνος του; Έχει τους συμβούλους του. Σκέφτεστε ότι στο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας δεν έχει μπει ένας καπετάνιος υπουργός και μπαίνουν οι δικηγόροι Αυτός που είναι στην κορυφή πρέπει να είναι επιτελικός. Πρέπει να είναι ηγέτης. Αν τα έχει αυτά τα δύο θα πετύχει. Γιατί θα προσλάβει συμβούλους σχετικούς με τη δουλειά.

-Εσείς ποιους θα έχετε;

Δεν μπορώ να το αποκαλύψω ακόμα

-Με δυο λόγια τι απαιτείται για να γίνετε πρόεδρος.

Να αναλάβουν τις ευθύνες τους οι Γούμένος και Παγώνης. Να δούμε τα αποτελέσματα των ορκωτών λογιστών και τα βάρη της ομάδας. Δεν μπορεί να καταλάβει ο κόσμος πόσο δουλεύουμε για όλο αυτό. Ας το καταλάβει επιτέλους, για να πάρουμε ξεκάθαρη θέση. Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι η επιθυμία μου να γίνω πρόεδρος θα πραγματοποιηθεί. Θα συσπειρωθεί ο κόσμος τριγύρω μου, όταν καταλάβει ποιο είναι το συμφέρον του. Ένας πρόεδρος σήμερα, αν δεν έχει συσπειρωμένο τον κόσμο του, δεν μπορεί να φτάσει την ομάδα εκεί που θέλει

-Θεωρείτε ότι ο κ. Γούμενος ασκεί επιρροή εναντίον σας;

Από ό,τι έχω καταλάβει ο Γούμενος θεωρεί κατόρθωμα το να αναλάβω εγώ την ομάδα και να πάρω το πλειοψηφικό πακέτο. Γιατί θεωρεί ότι αυτός με βρήκε, οπότε θα φανεί σαν να έδωσε αυτός τη λύση. Θα είναι επιτυχία για αυτόν, γιατί δεν με βρήκε ο Α.Σ. ή άλλοι παράγοντες στη Θεσσαλονίκη. Μπορεί λοιπόν να το έχει τροφοδοτήσει αυτό στον κόσμο. Εγώ όμως έχω εκφράσει εδώ και η χρόνια το ενδιαφέρον μου στον Μπατατούδη.

-Στον κ. Γούμενο;

Καλά κάνει που φεύγει από την ομάδα Και να μην κωλυσιεργεί στις τελικές αποφάσεις και να μη βγαίνει με καινούργια αιτήματα καθημερινά. Δεν λέω ότι είναι αναξιόπιστος, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να καταλήξουμε κάπου και να αποφασίσει τι θέλει. Έχει το φόβο των ευθυνών.

-Στοχεύετε σε έναν ΠΑΟΚ ανταγωνιστικό έναντι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού άμεσα ή Θα ζητήσετε πίστωση χρόνου;

Είχα πει στην αρχή ότι θα χρειαστώ 2 με 3 χρόνια για να κάνουμε πρωταθλητισμό. Πλέον θεωρώ ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό αν όχι από φέτος από το δεύτερο χρόνο.

-Θα περιμένετε τη διενέργεια της προκαταρτικής έρευνας και του διαχειριστικού φορολογικού ελέγχου, προτού προβείτε σε ανακοινώσεις για τις εξελίξεις

Είμαστε σε πλήρη εξέλιξη. Αναμένουμε το πόρισμα του ΣΔΟΕ, το οποίο δεν ξέρουμε ακόμα τι θα βγάλει Φοβάμαι ότι θα βγάλει εις βάρος της ομάδας. Μιλάμε για περισσότερα χρέη και έναν αρκετά μεγάλο αριθμό ατασθαλιών από πλευράς απερχόμενης διοίκησης.

-Το ύψος των χρεών θα επηρέασα την απόφαση σας;

Η απόφαση μου θα επηρεαστεί από το πόσο θα αναλάβουν τις ευθύνες τους οι απερχόμενοι μεγαλομέτοχοι Είναι ένα θέμα το οποίο συζητείται

-Εσείς όμως έχετε δηλώσει ότι θα πάρετε στην πλάτη σας τα χρέη...

Μόνο αυτά που μας έχουν δηλώσει ο Παγώνης και ο Γούμενος.

-Αν βγουν παραπάνω;

Αυτό θα καλυφθεί με υπευθυνότητα Παγώνη και Γούμενου. Πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

-Και αν δεν αναλάβουν, Θα αποχωρήσετε;

Αυτήν τη στιγμή είναι σε εξέλιξη αυτή η συζήτηση για να καταλήξουμε σε συμφωνία.

-Αν δεν βρεθεί η χρυσή τομή;

Σίγουρα αποχωρώ.

-Πότε θα ξεκαθαρίσει το θέμα;

Ποτέ δεν είπα ότι θα ξεκαθαρίσει την Παρασκευή (σ.σ. σήμερα). Είμαστε στα τελευταία στάδια της συζήτησης από πλευράς ευθυνών και σε εξέλιξη του ότι ήδη έχει ξεκινήσει έλεγχος από πλευράς μας ορκωτών λογιστών στην ΠΑΕ.

-Μέχρι ποιο επίπεδο χρεών προς στο Δημόσιο είστε αποφασισμένος να πάρετε στην πλάτη σας;

Έμαθα από την εφορία, όχι επίσημα ότι οι φόροι τα πρόσημα και οι προσαυξήσεις ανέρχονται στα 18 εκατομμύρια ευρώ. Σίγουρα λαμβάνω υπόψη μου αυτό το νούμερο. Πρέπει να πληρώσω αυτά πρώτα για να ξεκινήσω, το έχω υπολογίσει
    Αλλά σ' αυτό πρέπει να επέμβει και η πολιτεία, στην οποία θα ασκήσω πίεση, προκειμένου να βοηθήσει αυτήν την ομάδα που αντιπροσωπεύει όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

-Πώς θα πιέσετε;

Ο τρόπος είναι απλός. Οι φόροι είναι φόροι και οι προσαυξήσεις τίποτα Τις προσαυξήσεις μπορούν κάλλιστα να τις σβήσουν, κάνοντας ένα δώρο στην ομάδα. Είναι ένα θέμα που, προς το παρόν, το έχω παρακάμψει. Οι άνθρωποι του Αθλητικού Συμβουλίου, που απομυζούν και ζουν από το γήπεδο, όταν αναλάβω θα καταλάβουν ότι αν δεν δώσουν το γήπεδο, θα σταματήσουν από πλευράς ΠΑΕ όλα τα προνόμια που έχουν μέχρι τώρα Το επάγγελμα του είναι ο Α.Σ. Και αν έχουν άλλα επαγγέλματα, τα κρατούν απλά για κάλυψη. Θα καταλάβουν αυτοί, όταν ανέβω στη Θεσσαλονίκη σαν πρόεδρος, ότι δεν έχουν άλλη λύση από την παραχώρηση του γηπέδου, όχι σε μένα αλλά στον ΠΑΟΚ. Όλα τα έσοδα του γηπέδου θα πάνε στην ομάδα, στο μπάτζετ.

–Θα έχετε συζητήσει με τον Ερασιτέχνη;

Ο Ερασιτέχνης έχει σταματήσει να συζητάει μαζί μου. Δεν τον δέχομαι πια από τότε που ο Κατσαρής ο πρόεδρος του, ήρθε στο σκάφος και με γέλασε. Δεν τήρησε την υπόσχεση που μου έδωσε, ότι δηλαδή το γήπεδο θα το πάρει η ΠΑΕ ασυζητητί Την άλλη μέρα τα διέψευσε όλα. Σκέφτομαι να γκρεμίσω το γήπεδο της Τούμπας και να φτιάξω καινούργιο, αμέσως μόλις καταλάβουν ότι αυτό πρέπει να γίνει. Σκέφτομαι ακόμα να φύγω από το γήπεδο της Τούμπας και να παίζει η ομάδα στο Καυτανζόγλειο.

- Έχετε έρθει σε επαφή με τους διαχειριστές του Καυτανζονλείου;

Αυτό είναι το πιο εύκολο. Μας παρακαλάνε. Και γιατί να μην το κάνουν, όταν τα έσοδα που θα πάρουν θα είναι τόσο πολλά

-Πιστεύετε ότι θα γίνει αποδεκτό αυτό από τους φιλάθλους;

Δεν μπορεί να μη γίνει δεκτό. Από τη στιγμή που ετοιμάζομαι να βάλω 28 εκατομμύρια ευρώ, δεν κατάλαβα, η έχει να μου προτείνει ο κόσμος του ΠΑΟΚ; Θα πρέπει να καταλάβουν όλοι πάνω στη Θεσσαλονίκη ότι ανεβαίνω παντοδύναμος για αυτήν την ομάδα. Τέρμα και τελείωσε.

- Ήσασταν κατά της πώλησης του Σαλπιγγίδη. Γιατί δεν θέσατε εμπάργκο για την πώληση του;

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ήταν κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ. Και η ΠΑΕ τα λεφτά που πήρε από την πώληση του θα τα έβγαζε με την παραμονή του μακροπρόθεσμα. Άλλωστε η πώληση του έδωσε απλά μιας εβδομάδας οικονομικές ανάσες στην ομάδα Είχα θέσει θέμα εμπάργκο στον Γούμενο. Αλλά ήταν τέτοιες οι ανάγκες του εκείνη τη στιγμή για τα 2 εκατομμύρια, που παρέκαμψε ακόμα και εμένα. Δεν μπορούσα να εξασκήσω περισσότερη πίεση με τη θέση του μελλοντικού προέδρου. Αν και πρόσφερα 500.000 ευρώ για να διευκολύνω και να μην πωληθεί ο Δημήτρης.

- Οι σχέσεις σας με τον Ζαγοράκη έχουν αποκατασταθεί;

Δεν είχα ποτέ διαφορά με τον Θοδωρή.

- Και οι δηλώσεις που είχατε κάνει;

Στην ιδιωτική του ζωή και τις αρχηγικές του τάσεις είχα αναφερθεί o Ζαγοράκης είναι ένα καταξιωμένο όνομα στο ποδόσφαιρο, ανεξάρτητα με το πολυσυζητημένο θέμα της εξωγηπεδικής του ζωής. Πλέον, όμως, έχει αρχίσει μια συζήτηση για το κατά πόσο μπορεί να προσφέρει αγωνιστικά. Αυτό είναι επόμενο, αν σκεφτούμε ότι το όριο ηλικίας των παικτών είναι τα 35 και 36 χρόνια Έχει δει κανείς παίκτες 38 και 40 ετών να αγωνίζονται; Τον άνθρωπο αυτόν, όμως, αν τον δει κανείς από την πλευρά που πρέπει, παραμένει και εκτός γηπέδων πολύ χρήσιμος.

-Σκέφτεστε να τον αξιοποιήσετε σε κάπου» άλλο πόστο;

Βέβαια. Δεν έχει ακόμα πολύ καιρό για να παίξει, οπότε το σκέφτομαι πολύ σοβαρά Ακόμα και για προσωπικό μου σύμβουλο τον προορίζω.

-Του το έχετε προτείνει;

Όχι. Ακόμα δεν έχω έρθει σε επαφή μαζί του. Θα κάνουμε πρωταθλητισμό, αν όχι από φέτος από το δεύτερο χρόνο

- Για το θέμα του Χριστοδουλόπουλου, ποια είναι η άποψη σας;

Εγώ σταμάτησα τον Γούμενο να δεχθεί την προσφορά της Λίβερπουλ στα 300.000 ευρώ και εμμένω στο ι εκατομμύριο ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι η Λίβερπουλ δεν πρόκειται να δώσει τα λεφτά, οπότε ο Χριστοδουλόπουλος θα αναγκαστεί να παραμείνει στην ομάδα και θα γυρίσει πίσω, θέλει δεν θέλει.

-Πώς όμως θα αποδώσει ένας παίκτης που δεν θέλει να παραμείνει στην ομάδα;

Μαζί μου θα του αρέσει και θα αποδώσει.

- Τι θα κάνετε δηλαδή;

Είναι θέμα ηγετικού ταλέντου. Δεν μπορώ να αποκαλύψω. Τα περισσότερα προσόντα ενός ηγέτη δεν εξηγούνται.

-Σε ποιο σημείο βρίσκονται οι συζητήσεις με τον Γούμενο;

Ανταλλάσσουμε ακόμα τα τελευταία χαρτιά. Χθες πήραμε το φορολογικό έλεγχο που ανέρχεται στα 18,5 εκατομμύρια περίπου.

-Δηλαδή εσείς; θα αναλάβετε το χρέος των 18,5 εκατομμυρίων και ό,τι βγει στην πορεία θα το αποπληρώσει ο Γούμενος;

Έτσι είναι

-Έχετε συμφωνήσει σε αυτό;

Όχι ακόμα Υπάρχουν αντιρρήσεις. Ότι αυτά είναι κατά δήλωση κλπ.

-Και πώς θα πείσετε τον Γούμενο να αναλάβει τις ευθύνες του;

Όταν του πω ότι δεν προχωράω, τι θα κάνει; Θα πρέπει να πάρει τις ευθύνες του και να βρει άλλον επενδυτή. Είμαι σαφής.

- Τι σας προβληματίζει και ποιος σας ενθαρρύνει περισσότερο;

Είναι πρόκληση να γίνεις πρόεδρος του ΠΑΟΚ. Είναι πρόκληση να ηγηθώ αυτής της ομάδας που έχει φτάσει στο χείλος της καταστροφής και να την πάω στα ύψη. Και μάλιστα να αναλάβω την προεδρία ύστερα από 30 χρόνια αποτυχημένων προέδρων. Θέλω να κάνω τη διαφορά

-Το πρωτάθλημα έχει ήδη ξεκινήσει και ο κόσμος του ΠΑΟΚ θέλει να ξέρει πότε αναλαμβάνετε.

Αυτό έχει σχέση με το μέγεθος της καταστροφής που έχουν φτάσει αυτήν την ομάδα. Δεν μπορώ να αναλάβω χωρίς να ξεκαθαρίσω από νούμερα, από νομικά και τα συναφή. Να πάω φυλακή; Δεν πρόκειται να το κάνω. Το μόνο που δεν πρόκειται να κάνω είναι να πάω φυλακή. Δεν το ριψοκινδυνεύω προκειμένου να πάρω τον ΠΑΟΚ. Συγγνώμη, αυτό το χατίρι δεν πρόκειται να τους το κάνω.

-Είναι δηλαδή ορατός αυτός ο κίνδυνος;

Έχουμε το ΣΔΟΕ. Ένα θέμα που μας απασχολεί πάρα πολύ και είναι σε εξέλιξη το πόρισμα του. Έμμεσα έχουμε πιέσει το ΣΔΟΕ να βγάλει γρήγορα πόρισμα Δεν μας έχουν δώσει επισήματα νούμερα ακόμα Είναι η εκατ. οι φόροι και γύρω στα 8,5 οι ποινές.

- Άρα την επόμενη εβδομάδα θα μεταβείτε στη Θεσσαλονίκη για ανακοινώσεις;

Δεν μπορώ να ανέβω πάνω αν δεν γίνω πρόεδρος. Πάνω θα ανέβω πρόεδρος, με το πλειοψηφικό πακέτο του 83%. Με το γήπεδο θα ασχοληθεί ο ΑΣ. και όχι ενώ.

-Πώς σχολιάζετε τη χορηγία των 450.000 -ευρώ της οικογένειας Αγγελόπουλου;

Θα παρακαλέσω την κυρία Αγγελοπούλου να μας εξηγήσει με τι μορφή δόθηκε.

-Εάν δόθηκε υπό μορφή βοήθειας στην ομάδα, οπότε δεν απαιτείς τα χρήματα πίσω, ή υπό μορφή δανείου;

Την προκαλώ να μας εξηγήσει. Άλλωστε με τα λεφτά αυτά έβαλε την ομάδα περισσότερο μέσα Διότι η διοίκηση πιστεύει ότι έχει χρήματα και ξοδεύει ακατάσχετα, χωρίς προγραμματισμό. Άρα, κάνεις κακό. Το θέμα είναι υπό ποια μορφή τα έδωσε.

-Θα ζητήσετε βοήθεια από την πολιτεία;

Πρέπει να δουν με μεγαλύτερο σεβασμό την υπόθεση του ΠΑΟΚ. Δεν ζητάω να κάνω ης κινήσεις που έκανε στην ΑΕΚ.

-Δηλαδή;

Που την πέρασε με μεγάλη άνεση στο άρθρο 44. Εγώ δεν έχω φτάσει ακόμα εκεί

-Θα ζητήσετε κάτι ανάλογο;

Εάν το δικαιούμαι, θα το κάνω. Θα θέσω στην πολιτεία το ζήτημα του άρθρου 44» Η ΑΕΚ, δηλαδή, τι προνόμιο είχε; Επειδή δεν πήγε ο Καμπάνης ο εφοπλιστής και πήγε ο Ντέμης ο Νικολαϊδης που δεν είχε φράγκο; Τι έκανε το κράτος. Είδε τον Ντέμη, που δεν είχε φράγκο και ήταν η μοναδική λύση για να γίνει κάτι ύστερα από το συφερτό των προέδρων που πέρασαν, και προσκύνησε σε αυτό. Εδώ γιατί να μην προσκυνήσει; Επειδή είναι ο Καμπάνης με τα παπόρια και επειδή ξέρουν ότι έχει διαθέσιμα χρήματα για τα δώσει; Δεν είμαι σίγουρος για τίποτα, αλλά θα προσπαθήσω να πάρω τα ίδια προνόμια με την ΑΕΚ και τον Άρη. Εμείς τα κεφάλαια τα έχουμε έτοιμα και από εκεί και πέρα θα αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στον κόσμο που ψηφίζει τους βουλευτές.

- Ποιες είναι οι σχέσεις σας με τον κ. Βίκτωρα Μητρόπουλο Σας συμβουλεύει; Έχετε καλή σχέση και με τον κ. Θωμά Μητρόπουλο;

Με τον Βίκτωρα είμαστε παλιοί φίλοι. Είναι, όπως και να το χάνου με, μια δύναμη στο ποδόσφαιρο. Έχει περάσει από καίρια σημεία του ποδοσφαίρου, όπως η ΕΠΟ. Αυτό που μου έχει πει είναι ότι θα είναι μεγάλη μου επιτυχία αν γίνω πρόεδρος του ΠΑΟΚ, σε σχέση με τις τεράστιες υποχρεώσεις που έχω. Σε ό,τι αφορά τον Θωμά, δεν τον ξέρω καν. Ούτε στο πρόσωπο δεν τον ξέρω. Έχω ακούσει πάντως ότι είναι ένας καλός παράγοντας στο ποδόσφαιρο, με πολλές γνώσεις και έχει πάει το Αιγάλεω θαυμάσια Μ Στη Θεσσαλονίκη είναι συχνά θέμα συζήτησης το «κατεστημένο της Αθήνας».

-Μπορεί σε αυτό να σας βοηθήσει;

Σε ό,τι αφορά το κατεστημένο, ο Βίκτωρας ο Μητρόπουλος είναι από αυτούς που μπορούν να σε βοηθήσουν, ειδικά αν είναι φίλος σου. Ωστόσο, οι κλίκες πάνε να σπάσουν, με πρωτοβουλία του Κόκκαλη και του Βαρδινογιάννη. Κατάλαβαν ότι αυτά πρέπει να εξαλειφθούν για να υπάρξει πρωτάθλημα σε αυτή τη χώρα. Ότι πρέπει να μπουν και άλλες ομάδες στο παιχνίδι και ότι το μονοπώλιο του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού δεν οδηγού σε πουθενά. Ο στόχος της Σούπερ Λίγκας είναι να γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα.

AXaxaxaxxaxXAaxaxaa

Ti malaka einai touto re....pou ton vrikane....
    ere pousth etsi kai mas parei aytos tin katsame akoma xeirotera
    Do we go and leave back our souls
    Do we leave and darkness is all we see?
    So we're all defenders of destiny
    And we're just a sign of the times
    Lost in dreams and we enter eternity
    Beyond the walls of an eternal light

Zero Black Darkling's Avatar

αχαχαχααχ τι θεουλης ειναι αυτος.
    when it goes to .999 then I rise and there I shine

Senior Member

ypertatos

Senior Member

gamise ta einai o pousths...
    alla 8elw na ton dw apo shmera to apogeyma an 8a synexisei tis malakies

Senior Member dyingfreedom's Avatar

Τα σπάει.

Ξεκινάει Καμπάνια Ο,τιναιϊσμού.

Serpico! Boom!'s Avatar

Πιστευω οτι μετα και τη φυγη του Μαλεζανι, ο Καμπανης ειναι το νουμερο που εχει αναγκη το πρωταθλημα για να ειμαστε κομπλε και για φετος.
    They say we've got a lifetime, but we know that ain't true.

Senior Member

sigoura....alla as ginei kati na parei kanan allon kioxi emas....ftanei poia....10 xronia einai polla

Senior Member

Ontws re paidia hmarton oloi oi malakes ston paok?kapios na lipithei ayth thn omada.An iparxei kratos prepei na valei oles aytes tis maimoudes pou to paizoun paragontes filaki.

Senior Member

auto dn paizei k to 3erete. edw o pswmiadis katadikastike k tin poulepse sti vdomada. to prob einai na vre8ei kapoios agnos(oso agnos mporei na einai) na analavei tin paokara na arxisei na anevainei k auti
    "It's there to remind our lads who they're playing for, and to remind the opposition who they're playing against."

Bill Shankly about the 'This is Anfield' plaque

lcsgp FIXXXER's Avatar

Βασικα αν διαλυθει οποια ομαδα ξεκιναει απο ΠΑΟ το θεαμα θα ανεβει κατα 200% και η καθυστερηση θα μειωθει κατα αλλο τοσο.