amnesiac o ypnos meiwnei th thitia, mhn to ksexnas pote afto
amnesiac o ypnos meiwnei th thitia, mhn to ksexnas pote afto
Λοιπόν ύστερα από μαζική παράκληση:Originally Posted by rincewind2k
1) Στο στρατο οι μέρες περνάνε αλλά δεν περνάει η στιγμή.
2) Megadeth, Pantera, Mekong Delta, Verdict Denied, The Haunted είναι ιδανικά ακούσματα για τα φαντάρια.
3) Στο στρατό θα γνωρίσεις και θα κάνεις παρέα άτομα που δεν θα είχες ευκαιρία να γνωρίσεις έξω στην ελεύθερη ζωή. Εγώ έκανα παρέα με έναν παπόβιο και στο κέντρο με ένα τύπο που ήταν μοντέλο και κάθε πρωί έβαζε κρέμες στα μάτια (όποιος αμφισβητήσει τη σεξουαλικότητα μου τον παραθέτω στο επόμενο
4) Στο επισκεπτήριο μπορώ να πηδήξω όλες τις γυναίκες εκτός απ'τη μάνα μου. Επίσης όποτε οι γκόμενες είναι να πάνε σε επισκεπτήριο φοράνε ότι πιο ξέκωλλο παίζει γιατί είναι η μοναδική τους ευκαιρία να γίνουν ποθητές μαζικά...εξακριβωμένο και επαληθευμένο διότι πήγα πρόσφατα σε επισκεπτήριο φίλο (είμαι πολίτης πλέον) και έπαθα πλάκα.
5) Στο τέλος της θητείας ευχές όπως "καλός πολίτης" κτλ. είναι απλώς άστοχες. Κατάλληλες κρίνονται οι "κακός πολίτης" ή "καλός αλήτης". Σιγά μην ύστερα από το στρατό γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος. Επίσης κάπως πρέπει να πάρεις το άιμα σου πίσω. Το τελευταίο ακόμη το ψάχνω και δεν ξέρω πως γίνεται...μάλλον σε περίπτωση που σε καλέσουν για "μετεκπαίδευση" (γιατί την πρώτη φορά εκπαιδεύτηκες....λέμε τώρα) κάτι μπορείς να κάνεις. Ο Mage γνωρίζει το πως και σας παραπέμπω εκεί.
6) Οι γονείς μας είναι περήφανοι που τα σπλάχνα τους έγιναν άντρες και χειροκροτάν σαν πρόβατα στην τελετή ορκομωσίας αλλά μόλις τους τα πήξουν αρχίζουν και ψάχνουν τα βύσματα για να ξελασπώσουν τον κανακάρη τους χώνοντας κάποιον άλλο μαλάκα που έχει ανίσχυρο βύσμα. Κατα τά άλλα αν πείς στους γονείς ότι δεν πάς φαντάρος θα σου πούν "οι άλλοι που πάνε είναι κορόϊδα δηλαδή και εσύ είσαι ο μάγκας" Αντίφαση.
7) Στην ορκομωσία επίσης εντυπωσιάστηκαν 2000 μαλάκες γιατί κάναμε όλοι το "αποκαλύφτε" συγχρονισμένα αλλά όσο εγώ προσπαθούσα με την μπάντα μου (Verdict Denied) να παίξουμε τα υπερίφ δεμένα το θεωρούσαν φασαρία![]()
Οι τύποι με τους οποίους υπηρετείς είναι αδέρφια σου.
9) Εφόσον χρείαζεται να κάνεις τη θητεία σου να την κάνεις. Γιατί πρέπει να σε κάνουν ίδιο με όλους τους άλλους (εμφανισιακά και με τον όρκο τους) δεν το καταλαβαίνω. Τύποι με μακρυά μαλλιά και μούσια ελευθερώσαν αυτόν τον τόπο.
Αυτά
Αγόραροι
http://www.verdictdenied.com
www.myspace.com/verdictdeniedband
Εσύ τη σχέση μας δεν την σκέφτηκες όταν χαριεντιζόσουν με τον μπασίστα των Released Anger!!! ΑΚΑΡΔΕ!!!
CONTROLED BY CONFUSION, CONFUSED BY CONTROL
καλά αν σε καλέσουν σε άσκηση πέφτει το γέλιο της αρκούδας: μούσια, το κράνος να μην χωράει από την μαλούρα, οι αξιωματικοί να είναι αμήχανοι μπροστά στην αφασία των επίστρατων και κωλοβάρεμα ολόκληρη βδομάδα. Υποχρεωτική εκδρομή είναι![]()
Ξέρετε γιατί όταν κάνετε μπάνιο στον Αμαζόνιο πρέπει να φοράτε... προφυλακτικό;
http://www.trollart.com/sound/candiru/index.html
http://rockandecology.blogspot.com/
πλάκα πλάκα, μπορεί να λέμε ότι ο στρατός είναι προσωπική εμπειρία, αλλά μερικά πράγματα δεν αλλάζουνOriginally Posted by Amnesiac.
![]()
Rock or Nothing
ου ρε ΔΕΑ![]()
tin paraskeyi vrikame me kati filousm ena adeio dwmatio sto ktirio kai xwsame ta krevatia mas ekei, opote pleon glitwsa apo ta roxalita 40 atomwn kai koimamai me allous 3. oi anwteroi dentoxoun polyparei xampari opote glitwnoume epithewriseis, strwsimo krevatiou ktl plus kapnizoume xwris na xreiazetai na vgoume eksw kai trwme/pinoume me tin isyxia mas.
episis epestrepsan oi "palioi" apo tis adeies kai eimaste 50 atoma gia 14 ypiresies enw perimenoume allous 30 adeiouxous. Ayto simainei oti tha theloun na ksefortwthoun poly kosmo giati den yparxoun krevatia gia olous = adeia gia mas.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Στρατός = Λούφα, αχρηστία, λαμογιά, κρουασάν, σουβλάκια, αυπνία κτλ.
Είμαι χειρότερος άνθρωπος επισήμως.
Ερώτηση: Ο ύπνος της λούφας δεν είναι ο πιο απολαυστικός που παίζει?
http://www.verdictdenied.com
www.myspace.com/verdictdeniedband
Εσύ τη σχέση μας δεν την σκέφτηκες όταν χαριεντιζόσουν με τον μπασίστα των Released Anger!!! ΑΚΑΡΔΕ!!!
CONTROLED BY CONFUSION, CONFUSED BY CONTROL
SKATA
I swear on tomorrow, if you take this chance
Our lives are this moment, the music - the dance
And here in this labyrinth of lost mysteries
I close my eyes on this night and you're all that I see
Προς ΣΤΡ (ΥΠ) ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΜΠΑΡΚΑ:
- Τι κοιτάς εσύ, είσαι περίεργος;
- Όχι, περίπολος.
YOU ARE NOT SPECIAL. YOU ARE NOT BEAUTIFUL OR UNIQUE SNOWFLAKE. YOU'RE THE SAME DECAYING ORGANIC MATTER AS EVERYTHING ELSE. YOU ARE THE ALL-SINGING, ALL-DANCING CRAP OF THE WORLD.
HIPPIE METAL OR NO METAL AT ALL
axxaxa
@raven
ase re apo tin wra pou girisa apo liv mou xwnoun oti armodiotites mporeis na fantasteis(organo ipiresias, 8alamarxis, grafeio kinishs ktl ktl .... mono kapsimitzis den exw ginei akoma)
I swear on tomorrow, if you take this chance
Our lives are this moment, the music - the dance
And here in this labyrinth of lost mysteries
I close my eyes on this night and you're all that I see
Η αλήθεια είναι πως κι εγώ ως λοχίας πιο πολύ χώσιμο έτρωγα από πριν... Και Καψιμιτζής μην το γελάς, είναι ένα από τα καθήκοντα που εύκολα χρεώνουν στους υπαξιωματικούς.Originally Posted by Magellan
Deep in the night
underneath the darkest skies
searching for a sign or some distant light
Screaming yet unheard
repeating every line
and every final word
They remain, they remain
you still remain
All these words and memories
and everything you were to me
they remain, they remain
you still remain
otan pas kapsimi 8a parakalas na meineis ekei![]()
Σε γενικές γραμμές είναι καλή καβάντζα (γλιτώνεις σκοπιές και γενικά τις υπηρεσίες και την εκπαίδευση), αλλά έχεις πολλές υποχρεώσεις. Αν τύχες σε ζόρικο στρατόπεδο, μπορεί π.χ. να έχεις έξοδο το πολύ μια φορά την εβδομάδα και αυτή για λίγες ώρες.
Deep in the night
underneath the darkest skies
searching for a sign or some distant light
Screaming yet unheard
repeating every line
and every final word
They remain, they remain
you still remain
All these words and memories
and everything you were to me
they remain, they remain
you still remain