Οντως, ξερω γω.
Οντως, ξερω γω.
"Δεν συζητάμε, γιατί είμαι ΟΞΥΘΥΜΟΣ."
نحن نحب فصل الربيع الجميل.
Θελεις να πεις οτι ηταν και μερικες δεκαδες χιλιαδες ακομη στις καταληψεις? Οτι ηταν και αλλοι τοσοι μεσα στα κτιρια?
Κι ας ηταν.
Επι του συνολου ξερεις τι ποσοστο ειναι?
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
70% σίγουρα. Αλλά θα επανέλθω και με ακριβείς αριθμούς.
The commune crap, camp bop, middle-class, flip-flop
the queen is dead, boys
Ναι, ναι, τρεχα να κανεις καταγραφη. Σε εμπιστευομαι.
Τεσπα, οποιος εχει αναγκη να νιωθει ψευδαισθησεις μεγαλειων και να πιστευει οτι με την παρουσα κατασταση βοηθαει τον εαυτο του κυριως και τις σπουδες του, ας μεινει στην πλανη του και στη ληθη του. Κακο σε μενα δεν κανει.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
Κι εγώ μωράκι μου.Originally Posted by HAVOC
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και ποιον ενδιαφέρει τι ποσοστό είναι επί του συνόλου; όποιος ήθελε πάει και ψήφιζε κατά της κατάληψης στη συνέλευση, αν δε γούσταρει ούτε τότε προσπαθεί με τη βια να σπάσει τη κατάληψη - πράμα που έγινε-, αν δε τα καταφέρει κρίμα και μόκο μέχρι την επόμενη συνέλευση. έτσι παν αυτά.Originally Posted by HAVOC
After the Triumph of Your Birth.
ΟΚ, το ότι δεν στον χώνω δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να με θεωρήσεις αντικειμενικό.
the queen is dead, boys
Απολυτο δικιο ας πουμε, η φαση της απαθειας και της κριτικης στυλ ταριφα δεν οδηγει πουθενα.
όσο αφορά τα ιδιωτικά, που σε αυτό μόνο αναφέρομαι ως τώρα, εγώ κιη havoc σου λέμε πράγματα που στέκουν κ δε παίρνεις καν υπόψιν. ξύπνα, είσαι λάθος, υπάρχουν πράγματα που δεν έχεις σκεφθεί κ επιμένεις στα ίδια. δεν έχεις σ'όλα άδικο, πχ αν ο κάθε καπιτάλας ανοίξει το πανεπιστήμιο του στάνταρ θα προσλάβει κ τους πτυχιούχους του κτλ αλλά σ'αυτό απάντησα ήδη πριν. σταρχίδιαμας, όσο δεν είναι σκοπός της ζωής μας να δουλεύουμε για τον κάθε τέτοιο μλκ.Originally Posted by Solo Carriera
όσο για το έντιτ, μπράβο. κιεγώ ήμουν περήφανος που αγωνιζόμουν για τους μαλακισμένους νόμους του Αρσένη κάποτε, που πέρασαν κιε τακαναν πουτάνα τελικά, αλλά σου δίνουμε αντιεπιχειρήματα που στέκουν παραπάνω. Όπως σου πα υπάρχουν σοβαρότερα πράγματα να διεκδικήσετε απ'το να αποτρέψετε να δημιουργηθούν καλύτερες -ιδιωτικές- σχολές. Αγωνισθείτε για να γίνουν οι δημόσιες αντάξιες (κ πρακτικά) αυτών που είναι να δημιουργηθούν και να γίνουν εντελώς δωρεάν. Ναι, αν παλεύατε για τέτοιο σκοπό δε θα ήμουν κατά και δε θα σπαγαν τα νεύρα να πάω κάπου γιατί είναι κλειστό το κέντρο, γιατί θα συμφωνούσα. Εφόσον επίσης θεωρώ λάθος τα επιχειρήματα σας κ χάνετε εξάμηνα, λογικό είναι να το βλέπω ως πρόωρες διακοπές κ χάσιμο χρόνου. Εκμεταλλευτείτε αυτά που έχετε κ αγωνισθείτε για περισσότερα.
ΗΑVOC:
με τέτοια ποστ, δικαιολογώ τον σόλο και τον κάλκιη.Originally Posted by HAVOC
Ace:
άντε να παίξεις με τα κουβαδάκια σου.
εντιτ:οτι θελουμε θα κανουμε.
Η συμμετοχή στις διαδηλώσεις κυρίως γινόταν ως συμμετοχή σχολής ή τμήματος, με πλειοψηφική απόφαση των αρμόδιων οργάνων των φοιτητικών συλλόγων. Επίσης, 20k άτομα σε διαδήλωση σημαίνει από πως ήταν μία από τις μαζικότερες στην Ελλάδα.Originally Posted by HAVOC
Πέραν τούτου, όταν κάνει πορεία η ΟΛΜΕ, οι συνταξιούχοι ή οι αγρότες, μόνο όσοι συμμετέχουν στην πορεία έχουν αυτή τη γνώμη ή αυτοί αποτελούν απλώς το πιο ενεργό και δραστήριο τμήμα μίας πολύ μεγαλύτερης οντότητας;
Όλα αυτά ανήκουν στο άλλο thread, ωστόσο υπήρχαν θεμιτοί λόγοι για τις διαδηλώσεις. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας λειτουργεί αλλαζονικά, υιοθετόντας απόψεις με τρόπον αδιάλλακτο, χωρίς να έχει προηγηθεί διάλογος με τους ενδιαφερόμενους φορείς. Βεβαίως, η ΝΔ έτσι κι αλλιώς ως διάλογο συνήθως εννοεί το "εκφράζουμε τις απόψεις μας κι έπειτα κλείνουμε τα αυτιά μας φωνάζωντας δυνατά 'Δε σ'ακούω, δε σ'ακούω, λαλαλαλα'".
Εν πάση περιπτώσει, ήταν εύλογη η πίεση προς την κυβέρνηση ώστε να έρθει σε μία τέτοια θέση που να γίνει αποδεκτό το αίτημα για διάλογο και η ψήφιση του νομοσχεδίου σε χρονικό διάστημα που επιτρέπει την εξέταση του από την ακαδημαϊκή κοινότητα. Θυμίζω πως το νομοσχέδιο επρόκειτο να κατατεθεί τον Ιούλιο, χωρίς να έχει δωθεί στην δημοσιότητα αρκετά νωρίς ώστε να μελετηθεί.
Υ.Γ. Η Ελευθεροτυπία δημοσιεύει σήμερα στατιστική μελέτη για την γνώμη των πολιτών γύρω από τις εξελίξεις.
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
Φυσικά. Εσύ ήσουν στο νησί.Originally Posted by HAVOC
the queen is dead, boys
Φυσικα κι εγω ημουν στο νησι. Σιγα μην περιοριζα το γνωστικο μου αντικειμενο στο μπαχαλο που πολεμας.[με λαθος τροπο, εκει ειναι η διαφωνια μας]. Μπορεις να φοψησεις φθονερα.
Η καταληψη ειναι το φαιδρο της υποθεσης, οχι η πορεια, deggial. Και σε τελικη, γιατι να χρειαζεται να κλειστει το κτιριο, εφοσον τοσοι πολλοι [κατα τα λεγομενα αλλων] δεν θελουν να περαστουν τα μετρα, ας εκαναν μια αποχη?
20.000 den einai tpt. an analogisteis oti oi poreies exoun antikastastisei ton prwino kafe twn foititwn sto programma tous giati kai pio f8ines einai kai perissotera gomenakia vriskeis, ena megalo meros tous einai anarxikoi (oxi "anarxikoi" pou molis teleiwsoun ti sxoli tous 8a foresoun tin gravata kai 8a katsoun sto grafeio apo "anagi") pou pigan mono kai mono gia na spasoun tis vitrines alisidwn-mega8iriwn opws to periptero tou toli,to souvlatzidiko tou kwsta ktl ktl.
apo tin alli iparxoun kai atoma pou 8eloun na fwnaksoun kai na agwnistoun gia ta dikaiwmata tous alla me tous ili8ious pou exoun gemisei ta block ka8e poreias niw8oun oti den exoun xwro.
-Jesus Loves You More If You Can Drive-
Καλκι,σοβαρά κοίταξε το πρόβλημα/κόλλημα που έχεις με την λέξη τσόκαρο!Είναι επικίνδυνο για 'σένα και τους άλλους!
Γιατί πρέπει να υπάρχει αυτή η επιθετικότητα?Δεν το καταλαβαίνω!
΄Δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι αν δημιουργηθούν και Ιδιωτικά πανεπιστήμια, θα υπάρξει μια αναβάθμιση στην παιδεία?Γιατί στην Ελλάδα να πρέπει να γίνεσαι μόνο δικηγόρος,αρχιτέκτων,γιατρός ή πληροφορικάριος? Με την ίδρυση ιδωτικών πανεπιστημίων θα δημιουργηθούν νέα τμήματα!Γιατι δηλαδή στην Γαλλία να μπορείς να πας στο πανεπιστήμιο και να σπουδασεις σκιτσογραφος ή στην αγγλία game development?
Νταξ.Ξεκολλήστε!
From childhood's hour I have not been
As others were; I have not seen
As others saw; I could not bring
My passions from a common spring.
From the same source I have not taken
My sorrow; I could not awaken
My heart to joy at the same tone;
And all I loved, I loved alone.