"Δεν συζητάμε, γιατί είμαι ΟΞΥΘΥΜΟΣ."
نحن نحب فصل الربيع الجميل.
Originally Posted by VirusXI
Originally Posted by VirusXI
κ ΚΣαναλέω ότι δε είμαι σε γαμημένο ΙΕΚ. διάβασε τα αποπάνω quotes. Δεν γνωρίζω, αλλά επίσης δεν νομίζω ότι τα γαμημένα τα ΙΕΚ θα έχουν πτυχίο αντάξιο των ανωτάτων σχολών. Ιδιωτικές σχολές/κολλέγια όμως που με τους υπάρχοντες νόμους αναγκάζονται να λειτουργούν ως γαμημένα ΙΕΚ (το παράδειγμα μου) θα αναβαθμιστεί ο ρόλος τους επιτέλους. Ναι γιατί είναι πολύ καλύτερα σε επίπεδο απ'τα δημόσια ανάλογα ΤΕΙ.Originally Posted by Solo Carriera
Κ εξήγηση λοιπόν: το χάσιμο εξαμήνων για να παλεύετε ενάντια σε κάτι (όπως λέμε με την havoc τόση ώρα...) δεν θα χει αρνητικές επιπτώσεις στην ποιότητα της δημόσιας παιδείας είναι για μένα φραπές. με αφορμή το ότι:
... κινητοποιηθείτε για αναθεώρηση μαθημάτων, καλύτερα βιβλία κ καλύτερη ποιότητα δημόσιας εκπαίδευσης.Originally Posted by HAVOC
αντί για τις μαλακίες που λέτε.
με λίγα λόγια χάνετε εξάμηνα, θεωρώ, για λάθος λόγους.
δεν είπα πότε ότι είμαι κατά του αγώνα βλάκες.
ίσα ίσα είμαι πολύ κοντά ιδεολογικά σε αυτά που *γενικά* λέει ο raven. αλλά δε θα θυσίαζα τα όσα μου παρέχονται ήδη (χάνετε εξάμηνα βλάκες ξαναλέω, ή γουστάρετε που τα χάνετε κιόλας;) για να αγωνισθώ για κάτι που απλά μου πασσάρει η ιδεολογία μου ενώ υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα να διεκδικήσω.
αυτά.
τώρα όντως αρκετά για σήμερα, αν χρειασθεί θα επιστέψω.
Χρηματοδοτηση για νεα τμηματα και αιθουσες.Originally Posted by Deggial
Στελνεις τυπους στην επαρχια, τα επαρχιακα πανεπιστημια δουλευουν με 10 φοιτητες ανα ετος.
Εξίσωση προς τα πάνω.
The commune crap, camp bop, middle-class, flip-flop
the queen is dead, boys
ΑΜΑ ΣΑΣ ΠΕΤΥΧΩ ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΩ ΑΠ'ΤΟ ΚΩΛΟ!~
virus, αναλώνομαστε στα ίδια ενώ η διαφωνία βρίσκεται πολύ βαθύτερα. όπως είπε ο raven lord "μιλάμε για δύο τελείως διαφορετικούς κόσμους", γι' αυτό όταν πετάγονται ατομάκια σαν την χάβοκ και πλέκουν το εγκώμιο του καπιταλισμού προτιμώ να πετάω ένα απλό "τι λες μωρή μαλάκω" απ' το να ανοίξω μία ατελείωτη συζήτηση εκ βαθέων με την οποία δεν θα πείσω και κάνενα τελικά.
για να τελειώνουμε, με δυό λόγια, όπως το βλέπω εγώ, οι παρούσες μεταρρυθμίσεις δεν θα έχουν απλά "αρνητικές" επιπτώσεις, αλλά ολέθριες. και αυτό είναι κάτι που πιστεύω 100%. και δεν είναι μόνος τα ιδιωτικά, είναι πολλά περισσότερα.
ΕΝΙΤ: και είμαι περήφανος που 400 σχολές είναι κλειστές και 20Κ φοιτητές βγαίνουν στους δρόμους. κι ας μιλάνε οι "απ' έξω" για φραπέδες και αργόσχολους.
Ζητω, απεκτησε νοημα η ζωη μας, γιουπι.
Ειμαστε εναλλακτικοι, σπαμε κατεστημενα.
Συνεχιστε τον "αγωνα" σας. Νουμερα.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
Και τα κατεστημένα σπάμε και τα κεφάλια των υποστηρικτών τους σπάμε και γενικά δεν έχουμε κανέναν ενδοιασμό γιά κάτι τέτοιο και το θεωρούμε και ορθό και δικαιολογημένο.
Είμαστε μεταλ, τι να κάνουμε;
the queen is dead, boys
Ειμαστε το κρατος.
Και θα νικήσουμε
the queen is dead, boys
poios psinetai na ksekinisoume diy oikonomia?
Cut your flesh and worship Santa
Βασικά το ζήτημα είναι απλό γαμώ το κέρατό μου, αν περάσουν αυτή τη στιγμή οι συγκεκριμένες μεταρρυθμίσεις που προωθεί το υπουργείο θα είναι η αρχή του τέλους για το δημόσιο πανεπιστήμιο, σε κανένα σημείο δεν μιλάνε για αύξηση χρηματοδότησης, μιλάνε για μάνατζερ στο πανεπιστήμιο, για σύνδεση με την αγορά και ιδιωτική χρηματοδότηση (ρωτήστε και τον αξιότιμο κύριο βουλευτά της νδ γεωργιάδη), για κόψιμο των αιωνίων που δεν κοστίζουν τίποτα, για μη δωρεάν συγγράματα, για παπάρια μπλε και κόκκινα.
Ναι στα ιδιωτικά πανεπιστήμια αλλά μετά την αναβάθμιση των δημοσίων, δλδ μετά από τουλ. 10 χρόνια και ας στρώσουν τον κώλο τους κάτω όλοι οι διοικόντες για μια γαμημένη εθνική στρατηγική στην παιδεία γιατί με το να κάνει κάθε κυβέρνηση ότι μαλακία της κατέβει δεν τα βλέπω καθόλου καλά τα πράγματα.
αναφέρεσαι και στους 20.000 στις πορείες και στις 400 καταλήψεις ή μόνο σε μένα;Originally Posted by HAVOC
![]()
Αναφεροταν σε σενα συγκεκριμενα.
Παρεπιπτοντως, 20.000 ξερεις τι ειναι μπροστα στο συνολο των φοιτητων?
edit
Και δεν ειμαι εναντιον της απαιτησης. Καθε αλλο.
Αλλα του τροπου εκδηλωσης της που την κανει να χανει σε κυρος.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
Ηλίθιο τσόκαρο (γιά να μην ξεχνιόμαστε) 20000 ήταν μια πορεία στην οποία δεν παρευρέθη όλη η Ελλάδα επειδή έπρεπε να συντηρηθούν οι καταλήψεις κάπως. Γιά να δεις τι συμβαίνει, ψάξε να αθροίσεις τον κόσμο σε όλες τις πορείες πανελλαδικώς.
Και μετά ψόφα.
Θα σε θυμόμαστε.
the queen is dead, boys