"Don't sweat the petty things and don't pet the sweaty things".
George Carlin
To μόνο που έμεινε στο απυρόβλητο είναι του athletics.
Deep in the night
underneath the darkest skies
searching for a sign or some distant light
Screaming yet unheard
repeating every line
and every final word
They remain, they remain
you still remain
All these words and memories
and everything you were to me
they remain, they remain
you still remain
to athletics den to aggizei kaneisOriginally Posted by eleventh guardian
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
kala tha htan kapoia stigmh na ginei me to off topic sto general oti egne kai sto now playing
sorry dar(k)ling
"i speak without reservation from what i know and who i am. i do so with the understanding that all people should have the right to offer their voice to the chorus whether the result is harmony or dissonance, the worldsong is a colorless dirge without the differences that distinguish us,
Γιατι, δε θα μπορεις να ψαξεις για τα οφφ τοπικ σχολια του καθενος??
Το Τζενεραλ (το ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ Τζενεραλ ε. ολα τ αλλα ειναι μαιμουδες, μουφες και ιμιτασιονς) δε κουνιεται και καθηστε καλα.
when it goes to .999 then I rise and there I shine
Πουλο ο Η. καλυτερα.
when it goes to .999 then I rise and there I shine
Να μείνουν όλα, δε γαμιέται.
Α, έκλεισε το ένα, ε;
Καλά. Να μείνουν τα υπόλοιπα.
Where's the booze?
I used to be perfect but now I'm even better
Σκεφτόμουν να κάνω τόπικ στο πολιτικς, κάτι σαν quote of the day, με μαργαριτάρια διαφόρων (πολιτικών προσώπων και μη) πάνω σε θέματα της (πολιτικής, κατά προτίμηση) επικαιρότητας και γενικά δηλώσεις που σε κάνουν, εν μέσω κλαυσίγελου, να σκέφτεσαι "Που τους βρήκαμε αυτούς ρε ΜΑΛΑΚΑ" + "omg, ποιοι μας κυβερνούν ρε ΜΑΛΑΚΑ" (η έμφαση πάντα στο γνωστό ΜΑΛΑΚΑ που τους ψηφίζει και τους ανέχεται). Μετά όμως είδα τα αποτελέσματα του πολλ και μου κόπηκε η φόρα.
Για πείτε λοιπόν, θέλετε κάτι τέτοιο;
Παραδείγματα:
Β.Πολύδωρας: "Οι Πακιστανοί επιδίδονται στο σπορ να απαγάγει ο ένας τον άλλον"
(ε μα ναι! Σκέφτονται δε, να ζητήσουν να γίνει ολυμπιακό αγώνισμα)
Αντώναρος (αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος): "Δεν έχω τίποτα άλλο/παραπάνω να δηλώσω"
(παίζει να το έχει πει καμιά 500αριά φορές τις τελευταίες 3 βδομάδες, με κορύφωση όταν τον ρωτήσαν για τα σχόλια του Κεφαλογιάννη - και είναι γαμημένος εκπρόσωπος τύπου γαμώ το μουνί που τον πέταξε, δλδ σοβαρά τώρα, το σκεφτήκαν πολύ πριν του δώσουν αυτή τη θέση; )
Αλογοσκούφης: "...διότι όλοι ξέρουμε ότι το ελεύθερο λογισμικό έχει πολύ περιορισμένες εφαρμογές και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ευρέως όσο άλλο λογισμικό."
(απάντηση σε επερώτηση βουλευτή του Συνασπισμού (Α.Λεβέντης) όσον αφορά της συμφωνίας της κυβέρνησης με τη Microsoft για προμήθεια των Windows και όχι μόνο, για το δημόσιο, τα παν/μια, κλπ).
Τι να πρωτοπεί κανείς για τούτο εδώ...
Το τελευταίο σηκώνει πολύ κουβέντα. Κάντο.
axaxaxaxaxOriginally Posted by The_Fool
Vielen Dank für alles was mal war
Δε χρειαζόταν καν να αναρωτιέσαι αν έπρεπε να το φτιάξεις.
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
Originally Posted by The_Fool
Τι να ξέρουν κι οι Γερμανοί που διάλεξαν ελεύθερο λογισμικό..
Αυτό δεν το λέει μόνο τις 3 εβδομάδες, πάντα αυτό λέει. Πετάει μια αόριστη πίπα και σε κάθε ερώτηση απαντάει έτσι. Ο τύπος είναι ανέκδοτο.Originally Posted by The_Fool
Ναι, αυτό πλάκα θα'χει. Αρκεί να μη γίνει offtopic δηλαδή
αλλά κάντο και βλέπουμε, λογικά οκ θα είναι
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;