Part one: One step closer to be a lunatic
Iksera apo tis arxes tou 2006 oti h DOWN erxontai sthn germania gia 2 show. Mia sthn kolwnia kai mia sto Ambourgo. Kati akoma pou iksera htane oti kai oi 2 synaulies tha htane Sold Out. Empisteftika ena filaraki oti tha agoraze ta eishthria wste etsi na mhn exoume thn teleutaia stigmh problhma na broume eishthrio kai ama broume na to plhrwsoume xryso.
Hrthe to loipon h bdomada gia th synaulia sthn kolwnia! Paraskeuh 19 Maiou epaize to sygrothma mou kapou poio katw apo thn frakfurth Sabbato 20 Maiou paizane h DOWN sthn kolwnia! Exoume akoma Deutera 15 Maiou 13:30 eimai sthn douleia kai egw exw thn sigouria oti o typas exei agorasei ta eishthria, koitaw kai sto Internet na dw an einai sold out h synaulia kai ontws den htane! Ma lew h tyxh einai me to meros mas!
14:16 Pairnw ena email apo ena filaraki pou me rwtaei an tha paw sth synaulia kai an nai pou tha brethoume.
Tou grafw thn apanthsh kai thn stelnw akribws 14:30.
14:31 mou stelnei minima o typas pou htane na parei ta eishthria , "Ela re" mou leei, "den brhka xrono na parw ta eishthria, sorry taleme!" Egw egina aspros, mple, ouranio tokso kai oti
allo xrwma yparxei sauton ton planhth. Ta xeria mou kophkan ta podia mou kophkan. Trellathika. Ton pairnw sto thlefwno na mhn apantaei. Mpainw sto Internet gia na agorasw tis kartes kai.... SOLD OUT.
TRELLATHIKA, skeftomouna na mhn paiksw sto live to diko mas gia na paw sto Ambourgo na tous dw mias kai ekei den htante akoma sold out. Koitaw kai pali gia eishthria sto Internet.... SOLD OUT
GAMW THN ATYXIA mou gamw!!! Paei lew teleiwse h istoria, se 10 xronia pali kai isws!
Koitaw sto EBAY na brw kammia karta kai nai h tyxh mou xamogelaei. Enas typas exei 6 kartes gia poulhma!! TIMH kathe kartas 50€
E oxi reeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!! Den plhrwnw thn diplasia timh se kanena malaka mauragorhth!!!
H bdomada pairnaei skata na mhn briskw eishthrio pouthena kai egw na palabwnw
Tespa to phra apofash, DOWN isws kapoia stigmh sto mellon oxi twra, den einai to grafto mou.
Paraskeuh paiksame frankfourth kai to swou alla kai o hxos pou eixame me tosygrotima mou htane teleia. Gyrisa to sabbato to prwi sto spiti mias kai frankfourth - Gelsenkirchen einai 5:30 wres dromos.
Sabbato eimouna nekros, psixologika kai swmatika. koimouna oloi th mera Kyriakh 21 Maiou kata tis 17 h wra xtypaei to thlefwno, mia filh mou, panagia mou lew pou me thimithikes kopela mou
BLA BLA BLA!!!!..........
Ti paizei rwtaw!? Mou leei ithela na paw sth synaulia DOWN sthn kolwnia kai den brhka eishthrio, WELCOME to THE CLUB ths lew
BLA BLA BLA........
kai pou me thimikes ths lew mwrh meta apo tosa xronia!?
Exw mou leei 2 kartes gia DOWN alla sto TILBURG. Akousa tilburg, skefthka kammia BAbAria h kati tetoio
"e tis lew den prolabainoume, ektos kai an pame me aeroplano"
"Oxi" mou leei "einai 2:00 wres apo sena!"
KLINKKKKKKKKKKK WHAT THE FUCK!!!!!!!!!!!!??????
"Erxomaiiii" ths lew "se tsakwnw kai eimaste ekei se 1:00 wra!"
POu brisketai to Tilburg!?!??! Holland, Ollandia, Niederlande, LOW LANDS
Auto einai skefthka, ntythika plithika, foresa thn stolh eksodou kai efyga. Phga tsakwsa thn tsaperdwna
kai h wra 20:30 eimastan ekei!!! Peritw na sas pw oti se olh htn diadromh na tis exw yposxethei ta panta.
(Sto epomeno post tha einai to review)