Page 165 of 609 FirstFirst ... 65115155163164165166167175215265 ... LastLast
Results 2,461 to 2,475 of 9121

Thread: ATHLETICS GENERAL DISCUSSION

Τζιοβάνι: Θα ήθελα να επιστρέψω

24/5/2006 15:57

Την επιθυμία του να επιστρέψει στον Ολυμπιακό εξέφρασε σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Τζιοβάνι ο οποίος πάντως δεν θα ήθελε να πιέσει τη διοίκηση της ομάδας. Παράλληλα ανέφερε πως δεν θα πήγαινε ποτέ στον "αιώνιο" αντίπαλο Παναθηναϊκό καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε... "Η καρδιά μου είναι κόκκινη".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζιοβάνι

«Όπως έχω ξαναπεί, από τη στιγμή που ήρθα στην Ελλάδα ένιωσα πως είμαι στο δεύτερο σπίτι μου. Νιώθω πολύ όμορφα εδώ. Είμαι 100% σίγουρος πως όχι μόνο από επαγγελματικής άποψης έχω περάσει στην Ελλάδα τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου. Εδώ βρίσκονται οι περισσότεροι φίλοι μου και αυτό μου έχει λείψει πάρα πολύ. Όταν συμφώνησα να έρθω στην Ελλάδα δεν περίμενα πολλά πράγματα, αλλά όταν είδα τόσο κόσμο στο αεροδρόμιο κατάλαβα πως θα περάσω πολύ καλά εδώ. Από την πρώτη στιγμή ο κόσμος μου έδειξε την αγάπη του και με αγκάλιασε».

«Ήθελα πολύ να τελειώσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό και το είχα πει σε συνέντευξή μου στη Βραζιλία. Αυτό τους προκάλεσε έκπληξη, αφού στη Σάντος με αγαπάνε πολύ. Θα ήθελα πολύ να επιστρέψω στον Ολυμπιακό, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν εξαρτάται μόνο από εμένα. Δεν θέλω να γίνω πιεστικός στον Ολυμπιακό. Δόξα τω Θεώ έχω 5-6 πολύ καλές προτάσεις από τη Βραζιλία και μπορώ να γυρίσω εκεί. Δεν πιέζω κανέναν, απλά εκφράζω μια επιθυμία. Δεν θέλω να φέρω τη διοίκηση του Ολυμπιακού σε δύσκολη θέση. Αγαπώ τον Ολυμπιακό και θέλω το καλύτερο για εκείνον. Δεν θέλω να πιέζει ο κόσμος τη διοίκηση να κάνει κάτι που δεν θέλει (δακρύζει)».

«Όταν μπαίνω μέσα στο γήπεδο προσπαθώ να διασκεδάζω τον κόσμο και να χρησιμοποιώ το ταλέντο που μου έδωσε ο Θεός. Ο πατέρας μου πάντα μου έλεγε όταν μπαίνω στο γήπεδο να κάνω κάτι το διαφορετικό και όχι αυτό που κάνουν όλοι. Το ταλέντο πρέπει να είναι 20-30%. Από εκεί και πέρα πρέπει να δουλεύεις για να αξιοποιήσεις το ταλέντο σου. Ένας άνθρωπος γεννιέται με ένα ταλέντο, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να το καλλιεργήσει. Αν δούμε και στην ιστορία, όλοι οι μεγάλοι ποδοσφαιριστές δούλεψαν πολύ και έχυσαν αίμα μέσα στο γήπεδο. Πίσω από κάθε μεγάλο παίκτη υπάρχει πολύς… ιδρώτας. Πολλοί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές έχουν γεννηθεί στη Βραζιλία, αλλά δεν έφτασαν πουθενά, αφού δεν δούλευαν όσο έπρεπε».

«Όχι, δεν θα πήγαινα ποτέ στον Παναθηναϊκό. Έχω γράψει ιστορία στον Ολυμπιακό και όσα χρήματα και αν μου προσέφεραν δεν θα πήγαινα, γιατί η καρδιά μου είναι κόκκινη».

«Το επίπεδο του ποδοσφαίρου στο Κατάρ δεν είναι τόσο υψηλό όπως στην Ελλάδα. Εκτός από μεταγραφές ξοδεύουν και πολλά λεφτά στις υποδομές. Φέρνοντας μεγάλους παίκτες στις ομάδες τους, αυτοί λειτουργούν σαν παράδειγμα για τα νέα παιδιά. Επίσης όλοι οι προπονητές εκεί είναι ξένοι. Ξέρουν τι κάνουν».

«Αυτό που λείπει στον Καστίγιο είναι η συνέχεια. Όταν παίζει σε έναν αγώνα και στον άλλον δεν παίζει, χάνει τη συνέχειά του και απογοητεύεται. Αυτό δείχνει ότι δεν τον πιστεύουν και δεν ποντάρουν στο ταλέντο του. Είναι πολύ σημαντικό για κάθε ποδοσφαιριστή σε αυτή την ηλικία να τον πιστεύουν. Χρειάζεται στήριξη».

TZIOVANNI DE OLIVEIRA OEEEEE OEEEEEEE
    -> http://www.odes.gr <-
    _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Quote Originally Posted by Bullet
    pera apo omades pantws einai krima,apo tis pio istorikes h hxo
    Επειδή είδα ότι ενδιαφέρεσαι για το θέμα, εδώ θα βρεις λεπτομέρειες (αν και είναι λάθος η σύνδεση με τον Σαριδάκη, τεσπα)

http://www.sportpress.blogspot.com/
    Deep in the night
    underneath the darkest skies
    searching for a sign or some distant light
    Screaming yet unheard
    repeating every line
    and every final word

They remain, they remain
    you still remain
    All these words and memories
    and everything you were to me
    they remain, they remain
    you still remain

Senior Member

Η σύγκριση των τριών δημοφιλέστερων σπορ στην Ελλάδα ίσως να μην είναι δόκιμη. Αλλά το αποτέλεσμα είναι. Από τη στιγμή που και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης σκέφτεται λογιστικά αποφασίσαμε μια στατιστική προσέγγιση του θέματος.

Τα νούμερα που θα ακολουθήσουν αφορούν όλες τις διοργανώσεις, εντός κι εκτός συνόρων. Ο Παναθηναϊκός στο βόλεϊ έδωσε φέτος 52 αγώνες. Κέρδισε τους 47, έχασε 5. Ποσοστό επιτυχίας 90,3%.

Στο μπάσκετ – μέχρι τώρα – έπαιξε 58 αγώνες. Κέρδισε 49, έχασε 9. Ποσοστό επιτυχίας 84,4%.

Στο ποδόσφαιρο έδωσε 39 αγώνες. Κέρδισε 23, έχασε 11, είχε 5 ισοπαλίες. Ποσοστό επιτυχίας 58,9%.

Η οικονομική πολιτική των τριών τμημάτων εκθέτει τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Γιατί ο κόσμος δεν εκτιμά την προσφορά των μεγαλομετόχων σε τίτλους. Εκτιμά την προσπάθεια, το χέρι που μπαίνει βαθιά στην τσέπη, την αγάπη που δείχνει ο καθένας για τον σύλλογο. Η στήριξη που παρείχαν οι οπαδοί στον Γιαννακόπουλο την πενταετία της παντοκρατορίας του Ολυμπιακού αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα.

Τα αφεντικά του μπάσκετ και του βόλεϊ έβαλαν λεφτά γνωρίζοντας πως ο προϋπολογισμός δε μπορεί να ισοσκελιστεί. Σε σπορ που παίζονται με πέντε και έξι παίκτες, πλήρωσαν πρωτοκλασάτους προπονητές, έβαλαν στο ρόστερ τα κορυφαία ονόματα της χώρας, έφεραν ξένους που θα έπαιζαν στις καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες. Χωρίς καμία ανταπόδοση, πέραν της ηθικής ικανοποίησης, της δόξας, των τίτλων.

Ο Τζίγκερ προσπάθησε πέρυσι το καλοκαίρι. Μπορεί να υπέγραψε τον Κονσεϊσάο και να ατύχησε ως επιλογή, αλλά σε μια ομάδα 11 παικτών ένας αστέρας μάλλον δεν φτάνει. Ο Κόκκαλης μπορεί πλέον να βγάζει περισσότερα κι απ’ όσα βάζει, όμως για να φτιάξει μεγάλο τον Ολυμπιακό πήρε τον καλύτερο προπονητή που κυκλοφορούσε, πλειοδότησε σε διαγωνισμό για τις κολόνες (Γιαννακόπουλος, Τζόρτζεβιτς), πλήρωσε αδρά Ζάχοβιτς, Τζιοβάνι, Ριβάλντο και άλλους.

Ο κόσμος θέλει επενδύσεις. Γι’ αυτό έφτασε στο αεροδρόμιο να φωνάζει «Βλάση Θεέ, πάρε την ΠΑΕ», όπως κάνει και στο μπάσκετ με τους Γιαννακόπουλους. Στην πραγματικότητα, ο κόσμος δεν θέλει τον Βλάση. Δεν θέλει τον Παύλο. Την τρέλα τους θέλουν.

Quote Originally Posted by eleventh guardian
    Btw, ίσως η Ηχώ να ξαναβγεί τις επόμενες μέρες με άλλο όνομα, αν και είναι δύσκολο.
    Τελικώς ναι, το απρόσμενο συνέβη και η Ηχώ θα βρίσκεται ξανά στα περίπτερα από την Κυριακή. Οχι ότι ξεπεράστηκαν τα -πολλά- προβλήματα, αλλά είναι κάτι το γεγονός ότι θα ξαναβγεί με το ίδιο όνομα και το ίδιο προσωπικό.
    Deep in the night
    Screaming yet unheard
    repeating every line
    and every final word

They remain, they remain
    you still remain
    they remain, they remain
    you still remain

Senior Member

xmmm
    pws ketsi?
    eixa akousei oti 8a ebgaine me allo onoma apo allous
    makari pantws na kseperastoun ta empodia

Quote Originally Posted by Bullet
    xmmm
    pws ketsi?
    Ελα ντε. Και σε μένα έκανε εντύπωση αυτό. Είναι από τις λίγες φορές που το κράξιμο του κόσμου προς την ιδιοκτησία την ανάγκασε να κάνει στροφή 180 μοιρών. Τα προβλήματα δεν έχουν ξεπεραστεί εντελώς βέβαια. Με αυτά τα λαμόγια για αφεντικά, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ούτε για το μέλλον του Sportime...
    Deep in the night
    Screaming yet unheard
    repeating every line
    and every final word

They remain, they remain
    you still remain
    they remain, they remain
    you still remain

Senior Member Eulogy's Avatar

einai periergo pantws pws zoune toses athlitikes efhmerides
    before i pine away

Senior Member freak brother's Avatar

εχει σημερα Κολομβια - Ρουμανια φιλικο..

α ρε θεε Μουτου
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Senior Member

paizei o xontros stin ethiniki roumanias?!
    poso gia to poutso auti i omada pia?
    "It's there to remind our lads who they're playing for, and to remind the opposition who they're playing against."

Bill Shankly about the 'This is Anfield' plaque

Οσοι την αγοράσατε, διαβάστε οπωσδήποτε τη στήλη Assistant Coach, στη σελ. 2. Ο τύπος δίνει ρέστα.
    Deep in the night
    Screaming yet unheard
    repeating every line
    and every final word

They remain, they remain
    you still remain
    they remain, they remain
    you still remain

Senior Member freak brother's Avatar

ρε ποτε αρχιζει το μουντομπασκετ?
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Deep in the night
    Screaming yet unheard
    repeating every line
    and every final word

They remain, they remain
    you still remain
    they remain, they remain
    you still remain

Senior Member

wx fetos einai?gamhmeno mundial mas tyflwses
    btw eleventh kane ena kopo kai kane mia souma tou ti elege to ar8ro

Δεν είναι άρθρο, είναι η γνωστή χιουμοριστική στήλη της Ηχούς στη σελ. 2. Παραείναι σαρκαστικό για την κατάσταση που επικράτησε στην εφημερίδα τις τελευταίες μέρες. Τώρα είμαι στη δουλειά και δεν μπορώ να το γράψω, ίσως το βράδυ που θα γυρίσω σπίτι να το ποστάρω, αξίζει τον κόπο.
    Deep in the night
    Screaming yet unheard
    repeating every line
    and every final word

They remain, they remain
    you still remain
    they remain, they remain
    you still remain