Ναι όντως..Σαντ μπατ τρου..Originally Posted by Kalki
Ναι όντως..Σαντ μπατ τρου..Originally Posted by Kalki
From childhood's hour I have not been
As others were; I have not seen
As others saw; I could not bring
My passions from a common spring.
From the same source I have not taken
My sorrow; I could not awaken
My heart to joy at the same tone;
And all I loved, I loved alone.
Νομίζω. Η μλκία είναι πως αρκετοί το έβλεπαν τότε αλλά κανείς δεν ήξερε πως λέγεται.Originally Posted by wraithgr
Όχι ρε.εεεμμμμ Robotech??
Αν και τα εφέ με τις εικόνες στο intro του Robotech μοιάζουν με αυτά που λέω, ήταν αρκετά διαφορετικό. Ήταν πιο κοντά στο Saber Rider.
Γάμησε τα πρέπει να σταματήσω να ποστάρω cartoons γιατί θα βάλω και τις μαλακίες
Grendizer ξανά (Daisouke δεν τον έλεγαν τον Δούκα στη Γη; )
Jim Jem Gemini.
Heathcliff
Around The World In 80 Days
και Bonus μλκία:
![]()
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
SpiritCrusher σ'αγαπώ πάρα πολύ. πάρα πολύ όμως. Ναι, νταϊσούκε τον έλεγαν. Τώρα θυμήθηκα ποιο εννοείς, αλλά ούτε εγώ ξέρω πως το λένε :/ Είχε και γαμάτο τραγουδάκι. Όχι και μαλακία το τελευταία ρε... μια αληθινή ιστορία αγάπης![]()
ΓΜΤ το έψαχνα αυτό από τη σελίδα 2! Πω πω τα φοβόμουν απίστευτα τα #$@#$ τέρατα από το συγκεκριμένο...Originally Posted by SpiritCrusher
Shall I say I was wrong, if I'm right?
postcount++ και Odette δώρο (όχι η ER user ε)
![]()
![]()
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
Originally Posted by Lost_In_Cooperland
"Στη μπάντα (έτσι γράφεται) στη μπάντα έρχεται ο Πάντα"
χαχα, θεός ο τυπάς.
Επίσης, τεράστιος κίνδυνος για τη γη, και προσπαθεί ο Νταισούκε να προλάβει τη καταστροφή. Τρέχει μέσα σε κάτι χορτάρια ενώ μιλάει από μέσα του, τρώει βούτα, γαμάτη σπανιόλικη κιθάρα στο background και κοντινά στο γαμάτο φεγγάρι :τατσντ:
Χοχο θυμάμαι που είχε τραυματιστεί ο Νταισούκε (ή ο koji; ) και ήταν σε μια παραλία όπου ψήνανε ψάρια ενώ βλέπανε το κόκκινο φεγγάρι (και μετά τους τη πέσανε).
Btw o Koji Kabuto είναι ο πιλότος του Mazinger (ο γεράκος στη φάρμα μάλλον το έφτιαξε? ) και υπάρχει ταινία Grendizer VS Mazinger (ή κάπως έτσι).
PS: πωπω χάρη σε αυτό το thread έχω καεί..
Τον koji δεν τον θυμάμαι… ομολογώ.
Ντάξει, πάω αύριο να νοικιάσω βίντεο και ό,τι βρω από αυτά σε βιντεοκασέτες.
Originally Posted by Lost_In_Cooperland
O τυπάς κάτω δεξιά. Νομίζω είχε ένα δικό του διαστημόπλοιο κρυμμένο στη φάρμα και όποτε γινόταν invasion πήγαινε να τους πολεμήσει (γι αυτό ανησυχούσε και ο Daisuke). Και φυσικά κανείς δεν ήξερε την πραγματική ταυτότητα του Φλιντ (από όσο θυμάμαι δηλαδής)
Δίκιο έχεις.
Γαμώτο, πολλά από αυτά τα έβαζαν μέχρι πριν λίγα χρόνια στο τοπικο TVS, αλλά το μόνο που έχω πετύχει τους τελευταίους μήνες είναι το Captain Herlock.
εδιτ: επίσης καραπίνκ για το signature
Οκ σπάνια μου τυχαίνει τέτοιου είδους ωχ.. Μιλάμε ξεκλείδωσες όλη τη σκηνή που είναι ο τύπος στην άμαξα και τραγουδάει με την κιθάρα στην πλάτη σομπρέρο κλπ κλπ...Κάψιμο φουλOriginally Posted by SpiritCrusher
[εδιτ]
http://www.edoropolis.org/spclabs2/Eps.html
τραβάτε εδώ.
[/εδιτ]
Ma to oreixalkino spa8i mou se agapaw. 8elw na ikanopoihsw oles sou tis epi8umies!!Originally Posted by SpiritCrusher
Astro boy...Γιατί το θυμάμαι τελείως διαφορετικό από τις 2 περιγραφές που βρήκα στο νετ (μια για το οριτζιναλ και μια για το ριμέικ);
![]()