Originally Posted by Bullet
Originally Posted by Bullet
πάλι, deep purple, scorpions, maiden
ακόμα δεν συμπλήρωσαν τα συντάξιμα τους;
Ξέρετε γιατί όταν κάνετε μπάνιο στον Αμαζόνιο πρέπει να φοράτε... προφυλακτικό;
http://www.trollart.com/sound/candiru/index.html
http://rockandecology.blogspot.com/
Originally Posted by Candiru
έτσι ήμουν όταν έπαιξαν πέρυσι στο ηράκλειο.Originally Posted by Lost_In_Cooperland
10 κομμάτια 38 ευρώ, πολύ ΡΟΚ κατάσταση.
Για κάθε group (παλιό ή νέο) που δίνει άσχημα lives, πάντα θα υπάρχει και κάποιο που γαμάει. Στο χέρι σου είναι να βρεις ποιο είναι ποιο.
Τί ηλίθιοι που είναι, πάνε οι καλοκαιρινές διακοπές. Δε φτάνει που έβαλαν τους Scorpions/Whitesnake 17 Ιούλη, έπρεπε να βάλουν και τους Deep Purple στις 24. Εδώ στην Ελλάδα δεν είμαστε Γερμανία όπoυ γίνονται φεστιβάλ όλο το καλοκαίρι. Αυτά τα πράγματα πρέπει να γίνονται μέχρι τις 15 Ιούλη, μετά ποιός είναι εδώ? Αλλά από την άλλη υποψιάζομαι ότι τα ίδια τα γερόντια το ζήτησαν έτσι τέλη Ιουλίου για να έρθουν να κάνουν κανά μπάνιο. Σου λέει, θα πάμε που θα πάμε Ελλάδα για διακοπές ας βγάλουμε και τα έξοδα με μια συναυλία.
Originally Posted by cronos
pragmatika sou espaga th mourh...ligo h elitistikh sou upokoultoura, ligo to hli8io nick sou, ligo h mlkismenh sou eirwneia ... apla apokroustikos , kai to sxolio to apoluto 0... POIA GERONTAKIA RE ANIDEE? ligos sevasmos.
h syzhthsh edw paei polu gia atomo me to parapanw sxolio kai gi auto apla to kobw edw.
ksernaw stis xouftes mou gamwto.
GKROUMGF
Α και εγω που νομιζα οτι οι πενηνταφευγα-εξηνταρηδες ειναι πιτσιρικαρια!
They say we've got a lifetime, but we know that ain't true.
ta panhnta-feuga pitsirikia se gameuoun kala pantws e tsoutseki?
ksernaw stis xouftes mou gamwto.
GKROUMGF
Ok, είμαι σίγουρος ότι σαν το live του 2000 στο οακα δεν θα'ναι, αλλά τους αγαπάμε και θα πάμε να ακούσουμε τα καινούρια κομμάτια .
psssss perasan kiolas 6 xronia e?e an mporesw tha paw na tous 3anadw.an kai proexoun cult kai waters kai meta scorpions.ntroph na mhn tous exw dei toses fores hrthan poso mallon twra pou nai kai oi whitesnake pou eixa perasei kaula tis prohgoumenh fora.
1) e4, c5
2) Νf3
to 2000 htan teleia pantws