Ότι είναι για τον πούτσο (και λίγα λέω).
Ότι είναι για τον πούτσο (και λίγα λέω).
and light it up forever, and never go to sleep
Toulaxiston apanthses amesws.
Διαολεμένα beat
Κεντράρεις καρφωτός ε...
Τι να πω, είμαι πολύ μικρός για να προτείνω κάτι από Vintersorg. Είναι όλα τόσο υπέροχα! Κρίμα που δεν πήγε στους Arcturus τελικά.
ξέχνα πως υπήρξε ποτέ.
Epeidh den vriskw ton carheart sto IRC na tou zalisw to peos, peite mou twra (ala tzitzikas) gia tous Mord. To ekswfyllo sto site ths southern lord mou travhkse thn prosoxh.
Kai esy Kveldssanger.
Διαολεμένα beat
Λοιπόν, αυτή είναι η μπάντα που έκανε ο Malefic (Xasthur) μαζί με κάτι φιλαράκια του, για να πάνε και αυτοί μπροστά. Ένας από αυτούς, έπαιζε και στους σχεδόν τραγικούς Lugubre.
Έχουν ένα εφτάρι και ένα δίσκο στην Non Compos Mentis και διανομή από Southern Lord. Χωρίς να έχω ακούσει κανένα από τα δύο, μυρίζομαι αρπαχτή.
Μπορεί και να γαμάνε βέβαια. Πάρε/προμηθεύσου/άκου όοοοολα τα Xasthur και το Twilight πρώτα, και βλέπεις και για αυτό.
Δεν το χω στις προτεραιότητες πάντως.
Όχι. Για τους Mord δεν έχω ιδέα και από ό,τι λέει ο καρχαρτ μάλλον δεν θα αποκτήσω.Originally Posted by carheart
gamane oi mord re. thimizoun finlandia meria. tous agapw oxi oso tous gaurithoth omws
Cut your flesh and worship Santa
Oi Twillight de mou aresan pantws. To panw Dark Side fernei southern lord genika?
Διαολεμένα beat
Άμα δεν σου άρεσε το Twilight, μην την πολυπαλεύεις από αμερική μεριά ;p
Το Dark Side δεν φέρνει Southern Lord, γενικά.
Άκου πριν αγοράσεις όμως.
Oses fores petyxa ekswfyllo pou karagoustara k den to tsimphsa apodeix8hke oti ekana mlkia. Tha tsekarw pantws.
Mia mera 8elw na se agkaliasw pantws![]()
Διαολεμένα beat
Southern Lord περισσότερο από όλα το Metropolis (και κάνα Jinx) αλλά ακριβούτσικες έως ασταναπανε τιμές.
Το Jinx φέρνει και LPs Southern Lord, οπότε είναι ακόμα πιο πινκ.
Tsekarete tous
Estradasphere.
http://www.myspace.com/estradasphere
Ωραίοι είναι. Το προσωπικό του Murray όμως, του πρώην drummer τους είναι πολύ πιο πινκ.
ναι, αλλά αρκετά ακριβόOriginally Posted by carheart
![]()
so this is permanence