Ναι. Το οποίο έρχεται σε αντίθεση με αυτό που είπα εγώ επειδή...Originally Posted by HAVOC
Ο καθένας κοιτούσε την πάρτη του.
Ο καθένας κοιτούσε την πάρτη του χωρίς να σαμποτάρει την πάρτη του πλησίον του,
Ο καθένας κοιτούσε την πάρτη του και βοηθούσε αυτοβούλως τον πλησίον του κατά κρίσην.
Ο καθένας κοιτούσε την πάρτη του και βοήθουσε τον πλησίον του υποχρεωτικά (βλέπε κρατική επιβολή, φορολογικοί συντελεστές υπερ των απόρων κτλ)
Ο καθένας κοιτούσε πρώτα την πάρτη του άλλου και μετά τη δική του.
Είμαι φασίστας.
Είμαι κομμουνιστής.
Είμαι αναρχικός.
Είμαι ο Candiru.
Ψήφισα μία από τις τελευταίες 5 επιλογές επειδή είμαι ένας μαλάκας χαβαλετζής σπάμερ της πούτσας.
Ναι. Το οποίο έρχεται σε αντίθεση με αυτό που είπα εγώ επειδή...Originally Posted by HAVOC
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Συμπληρωματικες σκεψεις, αν δεν σε εκφραζουν, επειδη...
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
Όχι. Όλος ο κόσμος είναι αρκετά πλούσιος (από πλευράς αγαθών), όχι μόνο "ο κόσμος που ζούμε εγώ κι εσύ".
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Αναφερομουν στη διαθεση των αγαθων
Προφανως εγω κι εσυ ζουμε σε μερος του κοσμου που τουλαχιστον εχει να φαει
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
ο τριτος candiru ποιος είναι?
so this is permanence