Βασικά καλή φάση θα ήταν να μένουν μόνο 5 σελίδες στο νάου λίσνινγκ και οι παλιότερες να σβήνονται αυτόματα αν γίνεται.
Αν δεν γίνεται να τις σβήνετε μόνοι σας σκλάβοι.
Και ξηλώστε το σέξιον.
Βασικά καλή φάση θα ήταν να μένουν μόνο 5 σελίδες στο νάου λίσνινγκ και οι παλιότερες να σβήνονται αυτόματα αν γίνεται.
Αν δεν γίνεται να τις σβήνετε μόνοι σας σκλάβοι.
Και ξηλώστε το σέξιον.
Live for ever.
~
Λοιπόν, θα το τσεκάρει το απόγευμα ο dead, προς το παρόν έκανα κι ένα post στο help forum του phpbb, πιστεύω θα λυθεί σύντομα.
Άλλα καλά νέα: σε μερικές εβδομάδες θα βγει (οριστικά) η beta της νέας έκδοσης του phpbb που είναι πολύ καλύτερη, και λογικά δε θα έχει και το bug με το 1970
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Έστειλα mail στον host μας και μού απάντησε ότι το έχουν προσέξει το πρόβλημα και το ψάχνουν.
Μπράβο Dragonlord. Είσαι εντάξει παιδί.
The bird of Hermes is my name, eating my wings to make me tame.
~
άθεηστ απαντάς ενναλάξ με το διπλό σου ακκάουντ σε αντμίν.
Πρέπει να είσαι πολύ μάγκας.
psofaei kathe mera stantar to forum re magkes!@@@!!!!
Poverty, depression, power and despair Conditioned inside and out to the point of no return by a world not crafted by hands of our own yet still we march in step to the cadence of its irregular beatThe damage has been done- irreparable and all-encompassingNature is as archaic word that could never explain this mess Worlds become obsolete like ideas and they won’t have to burn the booksWHEN NOONE READS THEM ANYWAY!
Για δείτε αν έφτιαξε καθόλου, δοκίμασα κάτι.
Νομίζω χθες και σήμερα έχει βελτιωθεί αρκετά η κατάσταση
Originally Posted by Dragonlord
Κάτι;;
Τι κάτι;;;
Πόσα posts έσβησες από το general;;
:ρ
Where's the booze?
I used to be perfect but now I'm even better
Μόλις ανάνηψε κι έτσι από γερό κόλλημα της τάξης του δεκάλεπτου.
Originally Posted by psychotron
Δεν πρέπει να φταίει αυτό. Άλλωστε υπάρχουν ΠΟΛΥ μεγαλύτερα forum από το er που χρησιμοποιούν phpbb χωρίς πρόβλημα..
Έσβησα λίγο κώδικα που χρησιμοποιούσαμε για να κρατάμε στατιστικά για το site, αλλά δεν ξέρω αν έκανε τίποτα... για πείτε κι άλλοι αν σάς κολλάει
ontws veltiwthike h katastasi arketa...
gouel ntan
edit:eimai gantemhs, me to pou postara kolise (gia ligo omosh)
I must have some booze. I demand to have some booze
ta idia
Έχω στείλει αρκετά mail στον υπεύθυνο του host, ο οποίος λέει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, ότι δεν έχει κανένα άλλο site πρόβλημα και μου στέλνει και στατιστικά κλπ. Μόλις αδειάσω λίγο θα κάνω λίγο modding στο phpbb. Πάντως στη χειρότερη η επόμενη έκδοση δεν είναι μακριά, ίσως και 5-6 εβδομάδες, οπότε οριστική λύση τότε. Αν συνεχίσει κι έτσι, τού αλλάζω server.