Υπομονή μέχρι τις 20 του μηνός.Originally Posted by Solo Carriera
Υπομονή μέχρι τις 20 του μηνός.Originally Posted by Solo Carriera
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
fallout 3? μάλλον όχι.
elder scrolls 3 και μη μου πεις ότι θα αρχίσεις τώρα να παίζεις rpg.
Elder Scrolls 4 είναι τo Oblivion, όχι 3.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
α; νομίζω ήσαν το αγαπημένο μου είδος παιχνιδιών. συγκεκριμένα έχω χάσει πολλές ώρες από την ζωή μου με fallout, m&m, arcanum κ.α.Originally Posted by cloud
επίσης κάπου εδώ θα ήθελα να καταστήσω γνωστό ότι τα πιο άξια στράτετζιζ που σχεδιάστηκαν ποτέ ήσαν της microprose και μόνο.
ευχαριστώ.
Originally Posted by Solo Carriera
εχεχε, κατεβασα και επαιζα πριν 10 μερες σαν abandonware το UFO Enemy Unknown.
ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. και σε 3 δισκετες 1,44 (τοτε)
Μαηκροπροουζ γαμαγε. Και αλλες εταιρειες των 90ς ομως. Westwood επισης.
when it goes to .999 then I rise and there I shine
http://www.insomnia.gr/files/pafiledb.p ... file&id=13
neoi drivers nvidia
a kai btw kante mia kalh plz kai koitaxte mia selida pisw mhpws exei kaneis kammia idea giati synexizei to prob (se sxetika pio elafria morfh bebaia)
το fm θα τα πηδάει όλα λόγω της σκατοdatabase του.Originally Posted by Bullet
nai alla prin de to kane re
les na ftaiei to oti megalwnei h db oso proxwras sta xronia?
δε ξέρω. ρίξε και κανα defrag και δες στον task manager σε τι επίπεδα χρησιμοποιείται η μνήμη και το page file, και το format δεν είναι ποτέ κακή ιδέα σε τέτοιες περιτπώσεις![]()
Ένας χάκερ που διατηρεί την ανωνυμία του ανακηρύχθηκε νικητής σε ανεπίσημο διαγωνισμό για την εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος Windows σε υπολογιστές Mac της Apple.
O διαγωνισμός, με έπαθλο 14.000 δολάρια, προκηρύχθηκε από τον λάτρη των Mac Κόλιν Νέντερκουρν, όταν η Apple παρουσίασε τα πρώτα μοντέλα της που βασίζονται σε επεξεργατές Intel.
Η μετάβαση στους επεξεργαστές που χρησιμοποιούνται και στα συστήματα Windows δημιούργησε σε πολλούς το ερώτημα αν οι νέοι Mac μπορούν να τρέξουν και λογισμικό της Microsoft.
Σύμφωνα με το CNet.com, ο διαγωνισμός τέλειωσε την Πέμπτη, όταν ένας χρήστης με το παρατσούκλι «narf» δημοσίευσε φωτογραφίες ενός iMac που φορτώνει τα Windows XP, μαζί με τις τεχνικές λεπτομέρειες και το λογισμικό για το εντυπωσιακό κατόρθωμα.
Το εγχείρημα ήταν δύσκολο, δεδομένου ότι οι Mac δεν χρησιμοποιούν το σύστημα BIOS στην εκκίνηση του λειτουργικού συστήματος.
Η Apple έχει δηλώσει ότι δεν θα λάβει μέτρα για να εμποδίσει την εγκατάσταση των Windows σε υπολογιστές της, ωστόσο απαγορεύει ρητά την εκτέλεση του δικού της λειτουργικού Mac OS X σε συστήματα τρίτων κατασκευαστών.
news.in.gr
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Μαλακίες, το θέμα είναι να βγει μια generic έκδοση macos για 386.
Κυκλοφορεί πάντως κάπου μια σπασμένη/prerelease/ξερωγω
Shall I say I was wrong, if I'm right?
Katevainei twra (nai mono tou, egw den ekana tipota) to call of cthulu: dark corners of the earth ( pou epitelous vghke kai gia pc).
Kalo fainetai, ante na doume kai sth praksh (mexri na vgei/katevei to oblivion vevaia).
People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly...timey-wimey...stuff.