Originally Posted by Pitsadoros
Αν δεν θεωρείς τους grails μουσική, φιλική συμβουλή μην ακούσεις Sunn. (και δεν το λέω καθόλου ειρωνικά αυτό)
Originally Posted by Pitsadoros
Αν δεν θεωρείς τους grails μουσική, φιλική συμβουλή μην ακούσεις Sunn. (και δεν το λέω καθόλου ειρωνικά αυτό)
and light it up forever, and never go to sleep
σχεδόν όλα τα σαν έχω έτσι το πα για να σας τσιγκλίσω![]()
νομίζω πως το χουν παρακάνει ειδικά στο μπλακ ουάν
Cut your flesh and worship Santa
Ναι, ας το παραδεχτούμε. Το έχουν παρακάνει.
Εγώ ό,τι πει ο καρχαρτ
and light it up forever, and never go to sleep
carheart αλήθεια το λες αυτό ή με ειρωνεύεσαι για νιοστή φόρα σήμερα?
γιατί ετοιμάζομαι να ανοίξω σαμπάνια που βρήκα κάποιον να συμφωνεί
Χμου. Το "Black One" είναι τεράστια δισκάρα. Τι πάει να πει το παράκαναν;Originally Posted by Pitsadoros
Θα πιάσουμε όλη την Southern Lord σήμερα.
The commune crap, camp bop, middle-class, flip-flop
the queen is dead, boys
πάει να πει ότι για δυο-τρεις δίσκους το στυλάκι "φτιάχνουμε νότες που κάνουν μασάζ στα έντερα σας" ήταν οκ και ενδιαφέρον αλλά ο τύπος εδώ και τόσους δίσκους ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΜΑ. κ μην πει κανείς ότι "το μπλακ ήταν μπλακ μέταλ γιατί ήταν απόκοσμο και σκατόψυχο και μπλα μπλα μπλα" γιατί αν το πάμε έτσι το γουάιτ ένα με τον κόουπ και το δύο με τον αττίλα τι σκατά ήταν??
ακούστε sunn όταν όμως θα μετανίωνετε για το χρόνο που σπαταλήσετε για ν ακούτε αυτές τις μαλακίες (κρατάνε και πολύ βλέπεις) θα ναι αργά. Κ όλα αυτά επείδη δεν βρέθηκε κανένας να πει στο μαλάκα τον Ο'Μάλεϋ ότι αν δεν ξέρεις κιθάρα ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΔΙΣΚΟΥΣ
Οκ, τώρα με την σειρά σου με ειρωνεύεσαι ε. Αν όχι, λες ασύλληπτες βλακείες. Με την ίδια λογική θα έπρεπε να καταργήσουμε την ambient και τη noise μουσική, power electronics και τα συναφή.
Εσύ θα κρίνεις μέχρι πόσους δίσκους "είναι οκ" να βγάζουν οι Sunn O))); Με ποιά λογική; Δηλαδή τα 2 White με το Black One σου φαίνονται ολόιδια;
Άμα δεν ξέρεις κιθάρα να μην βγάζεις δίσκο; Ή είσαι progrssiveάς ή κάνεις πλάκα.
Ελπίζω στο δεύτερο.
ότι είπα είναι η γνώμη μου και το πρόβλημα μου είναι η γαμημένη υπερπληθώρα αμπιεντ συγκροτημάτων γιατί παίρνει ο κάθε μαλάκας ένα λάπτοπ, βάζει και φίντμπακ και εκτός αυτού το πλασάρει και σαν έργο τέχνης. Οι απουσία έντονων ήχων και εναλλαγών σε τέτοιες μπάντες καταδικάζουν αυτή τη σκήνη σε μία κατάσταση μη ποικιλίας και έλλειψης προοπτικών για εξέλιξη. Γιατί, ω γιατί, λοιπόν είναι τόσοι πολλοί?
δεν ήταν ίδια, ήταν όμως το ίδιο προβλέψιμα και κουραστικά. Ας έκανε ένα μπλακ μέταλ άλμπουν με κλασσικά μουσικά και ρυθμικά στοιχεία μπλακ να τον παραδεχόμουν. Αν είναι αυτή η αφρόκρεμα του άμπιεντ τότε οι Nadja και οι Arc τι είναι, που παιζούν και τόσα όργανα? Έκει ειναι η μαγκιά κατά τη γνώμη μου
Η γνώμη σου δεν μετράει φιλαράκι.
Εκεί είναι η μαγκιά.
![]()
the queen is dead, boys
Η μαγκιά επίσης ειναί να απαντάς με επιχειρήματα και το να πέτας τη φοβερή εξυπνάδα ότι δε μετράει η γνώμη μου δεν εμπεριέχει μαγκιά αλλά μαλακία με ολίγη από κόμπλεξ![]()
Χιούμορ δεν ξέρεις τι είναι;
Αν ήταν έτσι χρειάζεται ένα συγκρότημα γιά κάθε είδος μουσικής. Και επίσης, θεωρείς αυτή τη σκηνή στάσιμη;Originally Posted by Pizza Boy
Είπε ο Ομάλλεης ποτέ ότι θέλει να παίξει μπλακ;Originally Posted by Pizza Boy
the queen is dead, boys
ο ομάλλευς φυσικά και είπε ότι θα παίξει μπλακ. το δήλωσε πάμπολλες φορές.
τη σκηνή δεν τη θεωρώ κ τόσο στάσιμη γιατί δε θέλω να μαι κακούλης όσο για τους σαν όμως είναι πιο στάσιμοι κ από τους μέιντεν. κ απ τα στασίδια της εκκλησίας ακόμα. κ από στάση εργασίας κ λεωφορείου.
δεν ήταν χιούμορ αλλά προσβόλα επείδη βρίζω μπάντες που σου αρέσουν
Χμμ... Χμμ... Χμμ... Και να το είπε (θέλω ντοκουμέντα), δεν είναι υποχρεωμένος κάποιος να ακολουθήσει "φόρμες".Originally Posted by Pitsadoros
Μόνο και μόνο που το Black One διέφερε απ'όλες τις προηγούμενες δουλειές τους, καταργεί οποιαδήποτε θεωρία περί στασιμότητας.τη σκηνή δεν τη θεωρώ κ τόσο στάσιμη γιατί δε θέλω να μαι κακούλης όσο για τους σαν όμως είναι πιο στάσιμοι κ από τους μέιντεν. κ απ τα στασίδια της εκκλησίας ακόμα. κ από στάση εργασίας κ λεωφορείου.
svit yrs3lfδεν ήταν χιούμορ αλλά προσβόλα επείδη βρίζω μπάντες που σου αρέσουν
the queen is dead, boys