ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΘυμάμαι τα μάτια σου, όταν σε χαιρέτισα και έφευγα ξανά. Θα έρθω σύντομα σε διαβεβεβαίωσα, όμως δεν ήρθα.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΘυμάμαι τα μάτια σου, όταν σε χαιρέτισα και έφευγα ξανά. Θα έρθω σύντομα σε διαβεβεβαίωσα, όμως δεν ήρθα.
The bird of Hermes is my name, eating my wings to make me tame.
~
μετά το post του fandagoαποφάσισα τι είναι καλύτερο... ΓΙΝΕΤΕ ΔΟΚΙΜΟΙ!
![]()
πραγματικά κάπως έτσι είναι η ψυχολογία των στρατιωτών που έχουν περάσει απο "τα χέρια" μου.![]()
όσο για ΄σενα πλίτσερ έπρεπε να σε έχω 1-2 βδομαδούλες στην ίλη μου να δεις τι σημαίνει στρατός .εκεί που είσαι δε θα καταλάβεις τίποτα.
respect στον vic για τη νοοτροπία του... και πήγε σε μάχιμο και μη βυσματικό όπλο. αλλά ας μη συνεχίσω γιατί θα παρεξηγηθώ...
αναμείνατε pics πριν και μετά... μόλις αξιωθώ να εγκαταστήσω το photoshop![]()
Rock or Nothing
Originally Posted by Raven Lord
![]()
![]()
![]()
na pana8ema se!
"Don't sweat the petty things and don't pet the sweaty things".
George Carlin
Πριν παρουσιαστώ, δεν διανοούμουν καν να πάω για δόκιμος όχι μόνο λόγω της αυξημένης διάρκειας της θητείας, αλλά και από αντίδραση στο σύστημα.
Τώρα που απολύθηκα και έχω ζήσει τα πράγματα εκ των έσω, λέω ότι θα πήγαινα για δόκιμος αν δεν είχα μια δουλειά από πίσω να με περιμένει.
Deep in the night
underneath the darkest skies
searching for a sign or some distant light
Screaming yet unheard
repeating every line
and every final word
They remain, they remain
you still remain
All these words and memories
and everything you were to me
they remain, they remain
you still remain
Το ποστ του Φανταγκο ειναι αστειο. Ουτε ισοβιτης.
when it goes to .999 then I rise and there I shine
Εγώ πιστεύω απλώς ότι το post tου Fandango αναφέρεται σε μια μακρινή, σχεδόν ξεχασμένη εποχή.
Deep in the night
Screaming yet unheard
repeating every line
and every final word
They remain, they remain
you still remain
they remain, they remain
you still remain
oute nekros file,oute nekrosOriginally Posted by eleventh guardian
kai exw perasei kai apo kei
Κοίτα, μετά το 4μηνο της σχολής όπου υπάρχουν ζόρια, τα πράγματα γίνονται πολύ καλά για έναν δόκιμο. Ουσιαστικά λειτουργεί ως κανονικός εργαζόμενος, έστω κι αν πρόκειται για "δουλειά" που δεν είναι του γούστου, δεν αποφέρει πολλά χρήματα και ο άνθρωπος βρίσκεται μακριά από τον τόπο διαμονής του. Μπαίνει στο στρατόπεδο το πρωί και το μεσημέρι πάει σπίτι του. Χώρια από το ότι δεν κάνει σκοπιές και τις άλλες υπηρεσίες των στρατιωτών.
Σε σχέση με το απλό φανταριλίκι, λέει και παραλέει. Αλλά το 17μηνο είναι πολύ, όπως και να το κάνουμε.
Deep in the night
Screaming yet unheard
repeating every line
and every final word
They remain, they remain
you still remain
they remain, they remain
you still remain
Δεν είπα ότι είμαι ισοβίτης, απλά μου άρεσε το κείμενο..
Ανάλογα με την μονάδα που είσαι πάντως, μπορείς να δεις πολλές φορές τον εαυτό σου σε ένα απ'τα "θυμάμαι".
these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
ακριβώς...Originally Posted by Fandango
Rock or Nothing
ακριβώς αυτόOriginally Posted by eleventh guardian
Rock or Nothing
Φαντάζομαι όλοι ακούσατε για το περιστατικό με τον 19χρονο που αυτοκτόνησε..Έγινε σε διπλανό στρατόπεδο, στο οποίο πηγαίνουμε κάθε πρωι για εκπαίδευση. Θλιβερό, πραγματικά.
Το πιο θλιβερό βέβαια, είναι η κατάσταση που ακολουθεί. Οι γονείς να μιλάνε για δολοφονία, το ράδιο αρβύλα να δίνει και να παίρνει ("ρε, άκουσες? αυτός που τον βρήκε πήρε 6μήνες αναρρωτική!!"..όχι, 68 μήνες πήρε! 2 μέρες πήρε το παιδί για να πάει σπίτι του να ηρεμήσει..), και σήμερα ακούω να μιλάνε για δολοφονία.
Τι να πω, εγώ μόνο που είδα τον Λοχαγό και τον Διοιηκhτή του σήμερα στη μονάδα, μου σφίχτηκε η καρδιά. Οι σχέσεις τους με τους υπόλοιπους στρατιώτες ήταν ιδανική (έχω προσωπική άποψη για τον Λοχαγό με τον οποίο κανουμε εκπαίδευση εδώ και ένα μήνα) και γενικά λένε ότι το εν λόγω παληκάρι δεν είχε πρόβλημα με κανέναν. Αύριο μάλιστα έφευγε με μετάθεση.
Τι τον οδήγησε σε αυτή την πράξη δεν το ξέρω, απλά δεν μπορώ να ακούω σαχλαμάρες στις ειδήσεις από "ειδικούς" για δολοφονίες, τύμπανα στον Έβρο κλπ
Είπαμε, χάλια είναι, αλλά όχι μέχρι εκεί.
these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
Ki ekei pou ola kylousan kala me th 8hteia mou sthn parnh8a eskase h apogeiwsh:Sthn xeiroterh 60,sthn kalyterh 30 meres apospash sth Ziro sto Lasi8i Shteias (se mai apo tis pio mayres monades ths aeroporias).Skopia-aggareia-skopia-3 wres ypno max....POUTSA PALI OEOE..........SKATA![]()
Those little demons ain't the reasons for the bruises on your soul you've been neglecting
You'll never lose your mind as long as you're heart always reminds you where you left it
And don't ever let them make you feel like saying what you want is unbecoming
If you were supposed to watch you're mouth all the time I doubt your eyes would be above it
Όλοι ξέρουν ότι το χειρότερο στην αεροπορία είναι το βίτσι (κάπως έτσι - πάνε χρόνια το χω ξεχάσει)
Blood for all tears shed
And Fire for hate
Death for what shall become
All false ones fate