Επίσης αν ισχύει ότι υποστηρίζει μόνο media player 10 (δλδ μόνο απο εκεί μπορείς να του περάσεις αρχεία; κουφό μου φαίνεται), απλά δεν το αγοράζεις. Ή αν δεν το αναφέρει στη συσκευασία το γυρνάς πίσω.
Επίσης αν ισχύει ότι υποστηρίζει μόνο media player 10 (δλδ μόνο απο εκεί μπορείς να του περάσεις αρχεία; κουφό μου φαίνεται), απλά δεν το αγοράζεις. Ή αν δεν το αναφέρει στη συσκευασία το γυρνάς πίσω.
φοίβε, το πισι είναι συναρμολογημένο κι όχι του κουτιού
cloud, έχεις δίκιο
Vielen Dank für alles was mal war
Είχα την εντύπωση ότι τα όλα τα iRiver (όπως το δικό μου) τα βλέπει ως εξωτερικούς δίσκους :/ Μεγάλη μαλακία να τα περνάς μέσω προγράμματος, εγώ απλά κάνω copy/paste.
για το Τ20 όλα αυτά τώρα:
στις οδηγίες χρήσης λέει, ότι τα κομμάτια τα φορτώνεις μέσω της βιβλιοθήκης του media player 10, εκεί από το synchronisation τα φορτώνεις. Από τη στιγμή που δε φαίνεται καν ως εξωτερικός δίσκος όμως, πρόβλημα.
περιμένω να κατέβει το SP2 και αν δε δουλέψει και τότε, γυρνάει πίσω
Vielen Dank für alles was mal war
Ama katebhke [apo selida] kai doulebeiOriginally Posted by enitharmon
swsta steile to linki me P.M. apo dw plz.
den isxyei autoOriginally Posted by enitharmon
to vlepei san exwteriko disko ... apla mporei na sou dhmiourghsei kapoia provlhmata... na kolhsei opws fortwnei to mp3 kai diafora tetoi a (arketa spania omws)
emena mou gamhthhkan kati files giati kolhse to pc mou kai twra den mporw na ta kanw delete (yparxei to reset panta )
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Αμχ και εγώ μέσα από πρόγραμμα τα περνάω τα mp3 ρε. Έμενα όμως μου κάνει άλλη μαλακία. Μου αναβοσβήνει μόνο του όποτε γουστάρει. Δέν το κάνει σύχνα, αλλά το κάνει.
[And I learned that I was a liar..
Just like you.]
Το iRiver πρώτα απ'όλα είναι απλά ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος, όπως θα αγόραζες έναν κανονικό, θα έπαιρνες και μια θήκη των 10 ευρώ και θα τον έκανες εξωτερικό. Δοκίμασε να κάνεις ένα chkdsk driveletter: και θα φτιάξει λογικά. Μπορείς να τον κάνεις και format άμα θες να καθαρίσει τελείως.Originally Posted by freak brother