Page 132 of 609 FirstFirst ... 3282122130131132133134142182232 ... LastLast
Results 1,966 to 1,980 of 9121

Thread: ATHLETICS GENERAL DISCUSSION

Senior Member Daffy's Avatar

neoi darles loipon

Senior Member

se xalaei o darlas?

A1DDJZZ Magellan's Avatar

Η Ακτή Ελεφαντοστού είναι η πρώτη φιναλίστ για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Αν και δυσκολεύτηκε λίγο ενάντια στην Νιγηρία, ο Ντρογμπά με το γκολ του έστειλε τους "ελέφαντες" στον τελικό της διοργάνωσης.

http://www.sport24.gr/html/ent/563/ent.103563.asp
    I swear on tomorrow, if you take this chance
    Our lives are this moment, the music - the dance
    And here in this labyrinth of lost mysteries
    I close my eyes on this night and you're all that I see

Senior Member freak brother's Avatar

mapa match
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Senior Member

o tsiartas einai polla kila ilithios telika...

Ο Βασίλης Τσιάρτας αποκάλυψε ότι διαπραγματεύεται με τον ΠΑΟΚ και με τον Ηρακλή! Πιθανές εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες τρεις ημέρες
    Με δηλώσεις του στο "Αθλητικό Metropolis" ο έμπειρος μέσος είπε ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις τόσο με τον ΠΑΟΚ όσο και με τον Ηρακλή.

Ο Βασίλης Τσιάρτας αναφέρθηκε και το σκέφτεται να κάνει όταν κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Για τις συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ και τον Ηρακλή, ο Βασίλης Τσιάρτας σχολίασε:

"Μίλησα με Χούλη"
    "Έγιναν κάποιες επαφές τόσο με τον ΠΑΟΚ όσο και με τον Ηρακλή, αλλά ποτέ αυτές οι συζητήσεις δεν έφτασαν σε κάποιο αξιόλογο επίπεδο. Είναι δικαιολογία να λένε κάποιοι πως εγώ είμαι ακριβός ή ότι είμαι φθηνός παίκτης, πριν συζητήσουν μαζί μου.

Όταν ξεκινήσουν οι συζητήσεις, όλα αλλάζουν. Το παν είναι να υπάρχει η διάθεση. Με τον Σάββα Κωφίδη είχα συζητήσεις όταν στη διοίκηση ήταν ο κ. Χούλης. Μου είχε πει πως με ήθελε στην ομάδα αλλά δεν ξέρω αν αυτό ισχύει ακόμα.

"Θα προσφέρω θέαμα στον ΠΑΟΚ"

Ο κ. Γούμενος δεν θα ήταν αρνητικός σε μια συνεργασία, αλλά το θέμα κολλά στον Κωστίκο γιατί φοβάται την ηλικία μου, καθώς στον ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει μια ανανέωση. Είχα κάνει κάποιες συζητήσεις (με τον κ. Κωστίκο) εκφράζοντας το ενδιαφέρον μου να παίξω στον ΠΑΟΚ.

Του ανέφερα πως στην ΑΕΚ όταν είχα πάει συνάντησα μεγάλους παίκτες, όπως ο Μανωλάς, ο Δημητριάδης, ο Σαμπανάτζοβιτς. Στηρίζω την κίνηση της ανανέωσης που κάνει, αλλά του είπα πως αυτά τα παιδιά χρειάζονται παίκτες δίπλα τους για να σηκώσουν το βάρος του ΠΑΟΚ. Δεν μπορώ να υποσχεθώ το πρωτάθλημα αλλά μπορώ να βοηθήσω ώστε να προσφέρει ο ΠΑΟΚ θέαμα. Και αυτό είναι κάτι που θεωρώ πως μπορεί να ικανοποιήσει τον κόσμο. Θα ήθελα να αγωνιστώ σε μια ομάδα της Θεσσαλονίκης.

"Κόμπλεξ με την ηλικά"

Η κάθε μια ομάδα έχει τη δική της δυναμική. Αν δούμε από πού προέρχονται οι περισσότεροι παίκτες που διαπρέπουν σε Ελλάδα και Ευρώπη, θα δούμε πως αυτοί προέρχονται από τη Βόρεια Ελλάδα. Δεν σκέφτομαι και δεν συζήτησα ποτέ με τον Αρη. Έχω αποφασίσει ότι θα ήθελα να κλείσω τη καριέρα μου σε μια ομάδα που θα είναι στη πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος. Μίλησε με τον κ. Γεωργαμλή, που ήταν στον Θρασύβουλο και τώρα στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά αρνήθηκα, χωρίς να σκεφτώ το οικονομικό. Δεν θέλω να γίνω γυρολόγος. Θέλω να φύγω με ψηλά το κεφάλι. Πιστεύω πως μπορώ να παίξω μπάλα για άλλα δυο χρόνια.

Τα πάντα είναι θέμα διάθεσης και όχι ηλικίας. Λυπάμαι, γιατί η μόνο χώρα στην οποία υπάρχει κόπμλεξ με την ηλικία είναι η Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε θέση να παίξω για 90 λεπτά. Πιστεύω πως σε ένα διάστημα 15 ημερών θα μπορώ να προσφέρω σε ομάδα".

Ο Τσιάρτας απάντησε και στα όσα λέγονται για το ότι ο ίδιος είναι "συνδικαλιστής" και βρίσκεται σε διαμάχη με την ΑΕΚ για τα δεδουλευμένα που έχει λαμβάνειν:

"Ας έρθουν αυτοί που λένε αυτά τα πράγματα, να μου πούνε πως ότι δεν διεκδικούν αυτά που του ανήκουν. Δεν μπορεί κανείς να ποινικοποιήσει κάποιον που ζητά αυτά για τα οποία συμφώνησε και αυτά για τα οποία δούλεψε. Όλοι όταν σε θέλουν, τάζουν λαγούς με πετραχίλια, αλλά όταν έρχονται οι δυσκολίες, τα γυρίζουν. Εγώ σε λίγες ημέρες θα πάρω τα τελευταία χρήματά μου από την ΑΕΚ. Αυτό δεν λέει τίποτα. Οι ομάδες σκέφτονται να πληρώνουν όποτε θέλουν. Σκεφτείται τι θα γίνει αν και οι ποδοσφαιριστές παίζουν όποτε θέλουν. Αντίθετα οι ομάδες θέλουν από τους παίκτες να είναι επαγγελματίες και να παίζουν είτε πληρωμένοι είτε όχι".

Για το Ελληνικό ποδόσφαιρο τόνισε:

"Πίστευα πως μετά την κατάκτηση του "Euro" θα πετούσαμε το παλιό βιβλίο και θα ξεκινούσαμε από την αρχή. Όμως εμείς δεν αλλάξαμε τίποτα. Έχουμε φτάσει σε ένα στάδιο, στο οποίο αυτό που βλέπουν οι ομάδες είναι μόνο το αποτέλεσμα. Κα αυτό είναι μεγάλο λάθος, καθώς μας έχει οδηγήσει στο πυρήνα της μετριότητας. Βλέπω τώρα πως γίνεται η κίνηση με την Super league, και μου έρχεται στο μυαλό η παροιμία "άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς".

Βλέπουμε τους ίδιους ανθρώπους να ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, και έχουν την διάθεση να διαχειρίζονται τα χρήματα που προκύπτουν κυρίως από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Δεν τους ενδιαφέρει πως θα έρθει ο φίλαθλος στο γήπεδο. Ποια κίνηση έγινε προκειμένου να μπορέσουν να γεμίσουν τα γήπεδα;

Σκέφτεται κανένας τους ποδοσφαιριστές; Ποιος εγγυάται ότι οι ομάδες θα μπορούν να δώσουν χρήματα στη λίγκα προκειμένου σε περίπτωση που η ομάδα δεν πληρώσει, θα πάρει τα χρήματά του από τη λίγκα; Ο παίκτης θα πρέπει να έχει το μυαλό του μόνο στο ποδόσφαιρο, και να μην ασχολείται με τίποτε άλλο".

Για τα όσα είπε ο Βασίλης Γκαγκάτσης, που θέλει τον Τσιάρτα πρόεδρο της ΕΠΟ, ανέφερε:

"Δεν ξέρω πως έφτασε στο σημείο ο Βασίλης Γκαγκάτσης να πει κάποια πράγματα για μένα. Είναι κάτι που θα ξεκινούσα να το σκέφτομαι από τη στιγμή που αποσυρθώ από το ποδόσφαιρο. Ο κ. Γκαγκάτσης δεν ξεκαθάρισε από πότε θέλει να αναλάβω τη προεδρία της ΕΠΟ. Αν θέλει να γίνω τώρα πρόεδρος, σε περίπτωση που δεν βρω ομάδα, ας με καλέσει να γίνω τώρα πρόεδρος στην ΕΠΟ. Η διαδικασία να γίνεις πρόεδρος είναι πιο ψυχοφθόρα από ότι να είναι πρόεδρος. Θα προτιμούσα να αναλάβω το πόστο ενός μάνατζερ σε μια ομάδα, είναι μια θέση από την οποία μπορώ να βοηθήσω, και όχι από τη θέση του προπονητή. Η θέση του μάνατζερ είναι κάπως παρεξηγημένη στην Ελλάδα".

Να σημειώσουμε ότι ο πρωταθλητής Ευρώπης δεν δεσμεύεται με κάποιον σύλλογο οπότε μπορεί να αγωνιστεί αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου με την νέα ομάδα του.

apo sportime.gr

"Deny Me And Be Doomed..."

Senior Member Eulogy's Avatar

entaksy mwre mikros einai akoma prolabainei na apofasisei exei akoma 2 xronia poiotikis mpalas
    before i pine away

autos den eixei "aposirthei" ?
    Μπλε

Senior Member

Ποιος είπε ότι η έκδοση DVD με διαιτητικά λάθη είναι ελληνικό προνόμιο μόνο; Βλέπετε, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου η Γιουβέντους είναι έτοιμη να προχωρήσει σε έκδοση αποσπασμάτων από διαιτητικά λάθη, τα οποία ευνόησαν την Ιντερ.
    apo http://www.contra.gr

Empros ston dromo pou xarakse o PAO!
    The dreams in which I am dying are the best I've ever had

Senior Member freak brother's Avatar

grapste papoutselhs h papoutselhs sto google na deite pou kai sta duo vgazei stis 3-4 thesh to e.r
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Senior Member Jim Dandy Mangrum's Avatar

Quote Originally Posted by freak brother
    grapste papoutselhs h papoutselhs sto google na deite pou kai sta duo vgazei stis 3-4 thesh to e.r
    Anguished eyes of the city of suffering
    Seeking guidance, believing in love
    Some fools who want something for nothing
    Wear the badge of the cowards above...

o Arnis leei mpartselona/proforikh simfwnia ktl

http://www.sportnet.gr/showreport.asp?C ... tID=106689

Στην Μπαρτσελόνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τιερί Ανρί. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας "Marca" οι "μπλαουκράνα" βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Αρσεναλ για την απόκτηση του διεθνή Γάλλου επιθετικού, με τον οποίο υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία. Μάλιστα όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Ανρί θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας και θα αμείβεται με τα ίδια χρήματα που λαμβάνει και ο Σάμουελ Ετό, δηλαδή 7,5 εκατομμύρια ευρώ.

Οι ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα θεωρούν δεδομένη την μεταγραφή του Γάλλου στράικερ έχοντας στα υπόψιν και την διαβεβαίωση του προέδρου Ζουάν Λαπόρτα ο οποίος τις τελευταίες μέρες βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή.
    Μπλε

Senior Member

Senior Member

Poso zwa einai pia autoi stin Everton?

Από λάθος του τμήματος σκάουτινγκ βρέθηκε ο Περ Κρόλντρουπ στην Έβερτον όπως αναφέρουν τα βρετανικά ταμπλόιντ.

Ο Ντέιβιντ Μόγιες έστω και με μικρή καθυστέρηση κατάλαβε ότι ο παίκτης για τον οποίο δαπανήθηκαν περισσότερα από 5 εκ. λίρες το προηγούμενο καλοκαίρι, δεν είναι αυτός που του είχαν υποδείξει.

Στην Ουντινέζε ακόμη πίνουν νερό στην υγειά των "ζαχαρωτών" για τα οικονομικά οφέλη που καρπώθηκαν από την μετεγγραφή του Δανού διεθνή. Για αυτό τον λόγο μάλιστα η μετακίνηση έγινε χωρίς δεύτερη σκέψη από την πλευρά των "φριουλάνι".

Ο τεχνικός της ομάδας του Λίβερπουλ, μόλις είδε στις πρώτες προπονήσεις τον 26χρονο ποδοσφαιριστή άρχισε να καταλαβαίνει ότι υπέγραψε λάθος παίκτη! Έπειτα από συζητήσεις του Μόγιες με το τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου διαπιστώθηκε ότι μετεγγραφικός στόχος ήταν... άλλος αμυντικός της Ουντινέζε. Αφού επιβεβαιώθηκε το μέγεθος της γκάφας, ο 43χρονος τεχνικός θέλησε να παροπλίσει κομψά τον Κρόλντρουπ δίχως να έρθει σε αντιπαράθεση με τους οπαδούς των "εφοπλιστών".

Έτσι με αφορμή έναν ελαφρύ τραυματισμό του Δανού ποδοσφαιριστή βρήκε την ευκαιρία να τον αφήσει εκτός ομάδας για περίπου τρεις μήνες. Το πρόβλημα για την Έβερτον είναι ότι λόγω της αγωνιστικής απραξίας του Κρόλντρουπ τα χρήματα που δαπάνησε για την μετεγγραφή του ήταν αδύνατο να αποσβεστούν.

Έτσι ακόμα και όταν η πρόταση της Φιορεντίνα έφτασε τα 3,6 εκ. λίρες μάλλον έμοιαζε με βάλσαμο για την αγγλική ομάδα που ξεφορτώθηκε πριν από μία εβδομάδα τον Κρόλντρουπ...
    "It's there to remind our lads who they're playing for, and to remind the opposition who they're playing against."

Bill Shankly about the 'This is Anfield' plaque

Senior Member

Πήρανε λάθος παίχτη!Ούτε πίτσα να παραγγέλνανε
    The dreams in which I am dying are the best I've ever had

Senior Member

Quote Originally Posted by Angelcurse
    Poso zwa einai pia autoi stin Everton?

Από λάθος του τμήματος σκάουτινγκ βρέθηκε ο Περ Κρόλντρουπ στην Έβερτον όπως αναφέρουν τα βρετανικά ταμπλόιντ.

Ο Ντέιβιντ Μόγιες έστω και με μικρή καθυστέρηση κατάλαβε ότι ο παίκτης για τον οποίο δαπανήθηκαν περισσότερα από 5 εκ. λίρες το προηγούμενο καλοκαίρι, δεν είναι αυτός που του είχαν υποδείξει.

Στην Ουντινέζε ακόμη πίνουν νερό στην υγειά των "ζαχαρωτών" για τα οικονομικά οφέλη που καρπώθηκαν από την μετεγγραφή του Δανού διεθνή. Για αυτό τον λόγο μάλιστα η μετακίνηση έγινε χωρίς δεύτερη σκέψη από την πλευρά των "φριουλάνι".

Ο τεχνικός της ομάδας του Λίβερπουλ, μόλις είδε στις πρώτες προπονήσεις τον 26χρονο ποδοσφαιριστή άρχισε να καταλαβαίνει ότι υπέγραψε λάθος παίκτη! Έπειτα από συζητήσεις του Μόγιες με το τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου διαπιστώθηκε ότι μετεγγραφικός στόχος ήταν... άλλος αμυντικός της Ουντινέζε. Αφού επιβεβαιώθηκε το μέγεθος της γκάφας, ο 43χρονος τεχνικός θέλησε να παροπλίσει κομψά τον Κρόλντρουπ δίχως να έρθει σε αντιπαράθεση με τους οπαδούς των "εφοπλιστών".

Έτσι με αφορμή έναν ελαφρύ τραυματισμό του Δανού ποδοσφαιριστή βρήκε την ευκαιρία να τον αφήσει εκτός ομάδας για περίπου τρεις μήνες. Το πρόβλημα για την Έβερτον είναι ότι λόγω της αγωνιστικής απραξίας του Κρόλντρουπ τα χρήματα που δαπάνησε για την μετεγγραφή του ήταν αδύνατο να αποσβεστούν.

Έτσι ακόμα και όταν η πρόταση της Φιορεντίνα έφτασε τα 3,6 εκ. λίρες μάλλον έμοιαζε με βάλσαμο για την αγγλική ομάδα που ξεφορτώθηκε πριν από μία εβδομάδα τον Κρόλντρουπ...
    apisteuto