Υπολόγισε ότι εμάς διεθνείς μας σφυρίζουν μόνο στα ντέρμπυ (για προφανείς λόγους).
Υπολόγισε ότι εμάς διεθνείς μας σφυρίζουν μόνο στα ντέρμπυ (για προφανείς λόγους).
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
5/1/2006 0:43
Η αποκάλυψη του Sportime.gr για το "Περαία μου, Περαία μου..." που τραγούδησε ο Γιώργος Βαρδινογιάννης σε μια έξοδο του, προκάλεσε την αντίδραση του ιστορικού ηγέτη του τριφυλλιού, που με παρέμβαση του σε εκπομπή ραδιοφωνικό σταθμό, τόνισε: "Ημουν, είμαι και θα είμαι ΠΑΟ". Εκτός αυτού, αναφέρθηκε και στην ομάδα των πράσινων, δηλώνοντας πως θα βρει το δρόμο της καθώς έχει άριστο υλικό.
Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης παρενέβη σε εκπομπή της ΕΡΑ ΣΠΟΡ, που μετέδωσε την είδηση το βράδυ της Τρίτης και τόνισε τα εξής:
"Ποτέ δεν υπήρξε η οποιαδήποτε σκέψη από την πλευρά μου, για να αναμιχθώ στον Ολυμπιακό. Είμαι Παναθηναϊκός από την εποχή του Λινοξυλάκη και του Βουτσαρά. Από την δεκαετία του '50 δηλαδή. Δεν ξέρω τι ισχυρίζεται ο Νταϊφάς για τα οπαδικά μου αισθήματα. Πάρτε τώρα τηλέφωνο τον Νταϊφά και ρωτήστε τον. Να βγει τώρα και να πει ότι είμαι Ολυμπιακός. Δε θα ασχοληθώ άλλο με αυτό το θέμα.
Εγώ είπα αυτό το τραγούδι σε ένδειξη ανωτερότητας, γιατί ο Πέτρος Ιμβριος που είναι Ολυμπιακός τραγούδησε τον ύμνο του Παναθηναϊκού. Εγώ είπα Περαία μου, Περαία μου κι από εκεί και πέρα συνέχισαν τα παιδιά. Αν αυτό είναι ατόπημα κι όχι κίνηση ανωτερότητας και απόδειξη πως δεν υπάρχει κόμπλεξ, τότε πραγματικά λυπάμαι.
Το τι έκανα εγώ στον Παναθηναϊκό και το ποια είναι η προσφορά μου, θα το κρίνει η ιστορία. Εγώ πρέπει να ξεκαθαρίσω αυτό το θέμα και να πω πως ήμουν, είμαι και θα είμαι Παναθηναϊκός. Εγώ δεν πήγα στο γωνιακό μαγαζί, επειδή ήταν γωνιακό μαγαζί. Ποτέ δεν χρησιμοποίησα τον Παναθηναϊκό για προσωπικό όφελος κι αυτό το ξέρετε καλά όλοι.
Θυσίασα τα 21 πιο δημιουργικά χρόνια της ζωής μου στον Παναθηναϊκό. Δεν έχει σημασία αν έκανα σωστά ή όχι. Δεν πρέπει, όμως, να λέμε ανακρίβειες.
Σε ό,τι αφορά την τωρινή ομάδα του Παναθηναϊκού, είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Οχι από βαθμολογικής άποψης, αν κι αυτά ακόμη δεν κρίνονται 100% στους αγωνιστικούς χώρους κι όσοι γνωρίζουν, καταλαβαίνουν πολύ καλά τι εννοώ. Εγώ πιστεύω ότι η ομάδα έχει άριστο υλικό και θα πάει μπροστά.
Θέλω να σας πω πάλι, να τελειώσει αυτή η καραμέλα που πιπιλίζετε χρόνια, ότι δήθεν είμαι οπαδός του Ολυμπιακού. Ξεκαθαρίζω ότι είμαι Παναθηναϊκός και δε θα επανέλθω"."
Yeah, right.
when it goes to .999 then I rise and there I shine
to akousa live sto radio o proedras prepei na tane klasmenos sto alkool.
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
- he's the messiah
- no ,i'm bryan
before i pine away
απο contra.gr
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, παρακινούμενη από δηλώσεις θεσμικών οργάνων σχετικά με την βελτιωμένη εικόνα την οποία παρουσιάζει η ελληνική διαιτησία, προέβη σε μία πρωτοποριακή κίνηση και μάζεψε σε DVD τα εις βάρος του "τριφυλλιού" σφάλματα. Ακολουθεί η ανακοίνωση, στην οποία ξεκαθαρίζεται πως μέσω της συγκεκριμένης ενέργειας δεν αναζητάται άλλοθι για την όχι και τόσο καλή αγωνιστική παρουσία της ομάδας. Αναλυτικά...
"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός συγκέντρωσε σε ένα DVD τις επίμαχες φάσεις με διαιτητικά σφάλματα από ολόκληρο, πλην μιας αγωνιστικής, τον πρώτο γύρο του φετινού πρωταθλήματος.
Αφορμή για την ενέργειά μας αυτή αποτέλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις εκπροσώπων των θεσμικών οργάνων του ποδοσφαίρου για την «βελτίωση» και την «καλή» κατάσταση της διαιτησίας.
Προσπαθήσαμε να μην υποκαταστήσουμε τους ειδικούς γι’ αυτό και αξιοποιήσαμε σχεδόν το σύνολο των απόψεων των πλέον αξιόπιστων καθηγητών διαιτησίας όπως αυτές καταγράφηκαν στις τηλεοπτικές εκπομπές.
Όπως ήταν εύλογο εστιάσαμε στις εις βάρος μας αποφάσεις διαιτητών και βοηθών.
Πέρα από το γεγονός αυτό όμως η αλήθεια της τηλεοπτικής εικόνας είναι αμείλικτη για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η διαιτησία αυτή τη στιγμή.
Το πρόβλημα είναι υπαρκτό και η διάστασή του αναδεικνύεται περίτρανα από το οπτικό υλικό.
Οι θεσμικά υπεύθυνοι για τη διαιτησία δεν μπορούν πλέον να υπεκφεύγουν μπροστά στην αλήθεια που αναγνωρίζει κάθε καλοπροαίρετος φίλαθλος.
Επιβάλλεται τα αρμόδια θεσμικά όργανα να ευαισθητοποιηθούν άμεσα προχωρώντας στις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις.
Μόνο με αυτόν τον τρόπο η διαιτησία θα μπορέσει να ανταποκριθεί στην αποστολή της και να συμβάλλει στην αναβάθμιση του ποδοσφαίρου.
Το DVD αυτό θα διανεμηθεί με την επόμενη έκδοση του περιοδικού «Παναθηναϊκό Τριφύλλι» για να αποκτήσουν οι φίλαθλοί μας πιο πλήρη εικόνα για τους …. «κανόνες του παιχνιδιού».
Εκτεταμένα στιγμιότυπα θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε και στην εκπομπή PΑΟ NEWS στο SUPERSPORT 4 στις 21:00, το βράδυ της Παρασκευής.
Υ. Γ. Ως εκ περισσού, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν συνδέει την αγωνιστική της παρουσία με τα εις βάρος της διαιτητικά σφάλματα ούτε πολλώ μάλλον διανοείται να αναζητήσει άλλοθι σε αυτά".
AXAXAXXAXAXAXXAAAXAXAXAXAXAXAXXAAXXAXAAXAX
0.
Ολοι παναθηναικο τριφυλλι τον αλλο μηνα... Παλιοπουστα Κασναφερη. δε ξεχνω!!!
when it goes to .999 then I rise and there I shine
ithela na 3era poios einai o malakas mesa sti pae pou skeftetai autes tis uperoxes idees.
olostrogullo mideniko i oli fasi...
"It's there to remind our lads who they're playing for, and to remind the opposition who they're playing against."
Bill Shankly about the 'This is Anfield' plaque
taxei kanei kai i gria prin apo to vazelo...den protoporouneOriginally Posted by Darkling
Kai o olympiakos paliotera eixe kanei sunenteuksh tupou (otan ontws ton xantakwnane) kai deixnane stigmiotupa se video wall
Swayin to the rhythm of the new world order and
Count the bodies like sheep to the rhythm of the war drums
diamantia enas enas einaiOriginally Posted by Angelcurse
th nyxta pou 8a fygoun de 3eroume akoma
Θα 'χει και DTS 6.1 και υπότιτλους σε +9 γλώσσες. Επίσης θα 'ναι all regions και θα'χει διάφορες γωνίες λήψης.
Στην limited έκδοση θα δίνουν δώρο και μια αφίσα του Biscan.
re kratate mia pisinh gia ton biscan leme...
EISTE GELIOI ,TRISATHLIOI.
OUTE TA AEKAKIA DEN EXOUN VGALEI TETXIO DVD.
NA DW MALAKES OTAN EVNOITHITE AN THA VGALETE DVD.
san to looser ton gkouma.
pou perisi to epeze adikimenos teleftea agonistiki
"me pire enas filos mou tilefono kai mou eipe pws ekopse 2 ofsaint ston irakli"
otan ton evnoouse me tin aek omws den mas eipe an ton pire kanas filos tou tilefono.
variemai.
to quiz tis imeras...
pou vrike ta fraga o spanoudakis?
(oute kai gw 3erw tin apantisi)
panoslost pes antio ston henry sou kai epishma pleon![]()