Το live μουσικά ήταν super. Θα ποστάρω αρκετές φωτογραφίες αργότερα σχετικά.
Από εκεί και πέρα, οι πόρτες άνοιξαν 2 ώρες αργότερα από ό,τι έγραφε στην αφίσα. Αυτό σημαίνει ότι κάποιοι όπως ο Kveld και ο NothingMan έφυγαν ή ότι κάποιοι άλλοι έφαγαν όλο το κρύο για 1 ως 3 ώρες. ΟΚ, αυτά τα live πάντα παρουσιάζουν μια καθυστέρηση και αυτό είναι ανεκτό ως ένα σημείο. Αυτό που έγινε χτες όμως ήταν απαράδεκτο. Ο ρυθμός εισόδου ατόμων από την πόρτα ήταν βασανιστικά και ανεξήγητα αργός. Η νοοτροπία του μαγαζιού είναι νοοτροπία παραλιακού club μάλλον ή εγώ κακώς έχω στο μυαλό μου το ANother ως το μεγαλύτερο αδερφάκι του AN.
Το bar από κάθε άποψη ήταν ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ. Αναρωτιέμαι αν στην συναυλία των Arcturus δεν έπινε ο κόσμος ή δεν υπήρχε ανάλογο πρόβλημα. Η άποψη των διοργανωτών για DJ set σημαίνει βάζω το sky valley και το 1ο qotsa να παίζουν ανάμεσα από τα set των συγκροτημάτων.
Κάτι τελευταίο. Επειδή το μαγαζί είχε πολύ κόσμο (~500), κι επειδή οι εμφανίσεις και των 3 συγκροτημάτων ήταν εξαιρετικές, ίσως τελικά να έμεινε σε πολλούς μια θετική εικόνα για την χτεσινή βραδιά. Αν όμως την επόμενη Παρασκευή πολύς κόσμος προτιμήσει να απέχει από το live των Lord 13, Semen of the Sun, Planet of Zeus, Liquidust, Acolytes στον ίδιο χώρο, ας μην αρχίζουν όλοι να αναρωτιούνται τι παίχτηκε.